O Τζιανλούκα Ιανόνε και 20 ακόμα μέλη της Casa Pound που έρχονταν στην Αθήνα για το μνημόσυνο των Φουντούλης και Καπελώνη συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
FUCK DONALD TRUMP
Περιεργα κοστούμια και κουρέματα δια συμμετοχήν εις μνημόσυνον, πύτε μου.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:41 Θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο, επικίνδυνα πράγματα. Τώρα που θα τους απελάσουν απεκαταστάθη η δημόσια τάξη.
Ε άμα δεν φορούσαν κουστούμια και δεν είχα κουρέματα που να σου αρέσουν δεν θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:44Περιεργα κοστούμια και κουρέματα δια συμμετοχήν εις μνημόσυνον, πύτε μου.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:41 Θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο, επικίνδυνα πράγματα. Τώρα που θα τους απελάσουν απεκαταστάθη η δημόσια τάξη.
Άκου σε 'κει να έχουν το θράσσος να θέλουν να συμμετάσχουν σε εκδήλωση για θύματα τρομοκρατίας.
Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:45Ε άμα δεν φορούσαν κουστούμια και δεν είχα κουρέματα που να σου αρέσουν δεν θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:44Περιεργα κοστούμια και κουρέματα δια συμμετοχήν εις μνημόσυνον, πύτε μου.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:41 Θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο, επικίνδυνα πράγματα. Τώρα που θα τους απελάσουν απεκαταστάθη η δημόσια τάξη.
Οταν θελει το κρατος δουλευει.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:48 Άκου σε 'κει να έχουν το θράσσος να θέλουν να συμμετάσχουν σε εκδήλωση για θύματα τρομοκρατίας.
Τι ψάχνεις ρε golden .Εντύπωση θα κανε να τους άφηναν .Είπαμε το κράτος αγχώνεται μην κάνει κάτι η άκρα δεξιά . Αυτό το καίει .Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:49 Εν τω μεταξύ τα ΜΜΕ το παρουσιάζουν λες κι έπιασαν ξερω 'γω τίποτα τρομοκράτες. Λολ.
Τί δουλεύει ρε κατακαημένε; Που έπιασαν και θα απελάσουν κάποιους ανθρώπους που ήρθαν νόμιμα στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης;Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:49Οταν θελει το κρατος δουλευει.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:48 Άκου σε 'κει να έχουν το θράσσος να θέλουν να συμμετάσχουν σε εκδήλωση για θύματα τρομοκρατίας.![]()
Μηδενικη ανοχη στους (νεο)φασιστες οπαδους του Ντουτσε.
Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ήταν τα κουρέματαGolden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:45Ε άμα δεν φορούσαν κουστούμια και δεν είχα κουρέματα που να σου αρέσουν δεν θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:44Περιεργα κοστούμια και κουρέματα δια συμμετοχήν εις μνημόσυνον, πύτε μου.Golden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:41 Θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο, επικίνδυνα πράγματα. Τώρα που θα τους απελάσουν απεκαταστάθη η δημόσια τάξη.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έκαναν κάτι παράνομο;Beria έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:51Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ήταν τα κουρέματαGolden Age έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:45Ε άμα δεν φορούσαν κουστούμια και δεν είχα κουρέματα που να σου αρέσουν δεν θα συμμετείχαν σε μνημόσυνο.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 13:44
Περιεργα κοστούμια και κουρέματα δια συμμετοχήν εις μνημόσυνον, πύτε μου.
![]()