!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί όλοι οι χρήστες του YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους;
-
AsimakisLazarou
- Phorum.gr user: Makis Lazarou
Γιατί όλοι οι χρήστες του YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους;
Γειά σας, έχουμε δει σε πολλά αν όχι πολλά στα περισσότερα βίντεο στο γιουτιουμπ πως κάποιοι οι περισσότεροι θέλω να πω χρήστες, να βάζουν watermark στα βιντεο τους στο YT. Γιατί το κάνουν αυτό; μήπως επειδή μην τους κλέψουν κάποιο βιντεο; κι αν τους το κλέψουν τι πειράζει; δεν είναι παράνομο και απαράδεκτο να βάζουν watermark όλοι οι χρήστες YouTube στα βιντεο τους; δεν χαλάει το βιντεο έτσι; πείτε μου.

- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Γιατί όλοι οι χρήστες του YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους;
Ενοχλητικό ναι, αλλά γιατί παράνομο; Από πού το έβγανες αυτό;AsimakisLazarou έγραψε: 01 Οκτ 2023, 09:55 Γειά σας, έχουμε δει σε πολλά αν όχι πολλά στα περισσότερα βίντεο στο γιουτιουμπ πως κάποιοι οι περισσότεροι θέλω να πω χρήστες, να βάζουν watermark στα βιντεο τους στο YT. Γιατί το κάνουν αυτό; μήπως επειδή μην τους κλέψουν κάποιο βιντεο; κι αν τους το κλέψουν τι πειράζει; δεν είναι παράνομο και απαράδεκτο να βάζουν watermark όλοι οι χρήστες YouTube στα βιντεο τους; δεν χαλάει το βιντεο έτσι; πείτε μου.![]()
![]()
-
AsimakisLazarou
Δεν βλέπεις ότι έτσι τα υδατογραφηματα κάνουν χαλαστρα, δεν χαλάνε έτσι;Allah έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:07Ενοχλητικό ναι, αλλά γιατί παράνομο; Από πού το έβγανες αυτό;AsimakisLazarou έγραψε: 01 Οκτ 2023, 09:55 Γειά σας, έχουμε δει σε πολλά αν όχι πολλά στα περισσότερα βίντεο στο γιουτιουμπ πως κάποιοι οι περισσότεροι θέλω να πω χρήστες, να βάζουν watermark στα βιντεο τους στο YT. Γιατί το κάνουν αυτό; μήπως επειδή μην τους κλέψουν κάποιο βιντεο; κι αν τους το κλέψουν τι πειράζει; δεν είναι παράνομο και απαράδεκτο να βάζουν watermark όλοι οι χρήστες YouTube στα βιντεο τους; δεν χαλάει το βιντεο έτσι; πείτε μου.![]()
![]()
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Και; Υπάρχει νομος που να λέει ότι απαγορεύται να κάνεις χαλάστρα με υδατογράφημα στα βίντεο που ανεβάζεις στο YouTube;AsimakisLazarou έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:09Δεν βλέπεις ότι έτσι τα υδατογραφηματα κάνουν χαλαστρα, δεν χαλάνε έτσι;Allah έγραψε: 01 Οκτ 2023, 10:07Ενοχλητικό ναι, αλλά γιατί παράνομο; Από πού το έβγανες αυτό;AsimakisLazarou έγραψε: 01 Οκτ 2023, 09:55 Γειά σας, έχουμε δει σε πολλά αν όχι πολλά στα περισσότερα βίντεο στο γιουτιουμπ πως κάποιοι οι περισσότεροι θέλω να πω χρήστες, να βάζουν watermark στα βιντεο τους στο YT. Γιατί το κάνουν αυτό; μήπως επειδή μην τους κλέψουν κάποιο βιντεο; κι αν τους το κλέψουν τι πειράζει; δεν είναι παράνομο και απαράδεκτο να βάζουν watermark όλοι οι χρήστες YouTube στα βιντεο τους; δεν χαλάει το βιντεο έτσι; πείτε μου.![]()
![]()
-
AsimakisLazarou
Όχι, οι χρήστες του YT δεν θα πρεπε να βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους στο YouTube
Πολύ καλά κάνουν. Μπράβο στους χρήστες που βάζουν υδατογραφήματα στα βίντεο του youtuibe.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
AsimakisLazarou
Όχι μπράβο, όχι μπράβο. Έτσι χαλάνε ένα βίντεοΧαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2023, 12:50 Πολύ καλά κάνουν. Μπράβο στους χρήστες που βάζουν υδατογραφήματα στα βίντεο του youtuibe.
Πρέπει. Πρέπει.AsimakisLazarou έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:03Όχι μπράβο, όχι μπράβο. Έτσι χαλάνε ένα βίντεοΧαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2023, 12:50 Πολύ καλά κάνουν. Μπράβο στους χρήστες που βάζουν υδατογραφήματα στα βίντεο του youtuibe.![]()
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μποϊκοτάρισε τους και μην τα βλέπεις.AsimakisLazarou έγραψε: 01 Οκτ 2023, 13:03Όχι μπράβο, όχι μπράβο. Έτσι χαλάνε ένα βίντεοΧαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2023, 12:50 Πολύ καλά κάνουν. Μπράβο στους χρήστες που βάζουν υδατογραφήματα στα βίντεο του youtuibe.![]()
![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
AsimakisLazarou
Ειλικρινά θέλουν κάψιμο όσοι χρήστες YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 52 Απαντήσεις