ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜΕΡΑ25 σε ανθρώπους ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης.
Αναμενόμενο θα πει κανεις... αλλά αυτοί είστε.

Πραγματι, γιατι η μόρφωση συσχετιζεται με το γονικο εισοδημα.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:38 ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Βελόπουλος - Ναζιδιάρης έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους, σε ανθρώπους κατώτερου επιπέδου εκπαίδευσης.
Αναμενόμενο θα πει κανεις...
όχι απόλυτα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, που έχεις δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια. για παράδειγμα, εγώ έχω βγάλει ΑΕΙ και το αφεντικό μου, κατά πολύ πλουσιότερος από μένα, έχει βγάλει ΤΕΙ.foscilis έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:43Πραγματι, γιατι η μόρφωση συσχετιζεται με το γονικο εισοδημα.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:38 ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Βελόπουλος - Ναζιδιάρης έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους, σε ανθρώπους κατώτερου επιπέδου εκπαίδευσης.
Σιγά τη διαφορά. Στον πίνακα που έφερες ας πούμε μπαίνετε στην ίδια στήλη.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49
όχι απόλυτα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, που έχεις δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια. για παράδειγμα, εγώ έχω βγάλει ΑΕΙ και το αφεντικό μου, κατά πολύ πλουσιότερος από μένα, έχει βγάλει ΤΕΙ.
αυτο, οι ψηφοφοροι των ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜΕΡΑ25 ειναι μαζικα οι αποφοιτοι ΤΕΙ αστρολογιας και κατοχοι μαστερ ονυχοβαπτικης.foscilis έγραψε: 02 Μάιος 2023, 09:51Σιγά τη διαφορά. Στον πίνακα που έφερες ας πούμε μπαίνετε στην ίδια στήλη.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49
όχι απόλυτα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, που έχεις δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια. για παράδειγμα, εγώ έχω βγάλει ΑΕΙ και το αφεντικό μου, κατά πολύ πλουσιότερος από μένα, έχει βγάλει ΤΕΙ.
Έχει δίκιο ο φόσι, γιατί σαφώς και δεν είναι δωρεάν η δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μόνον και μόνον τα φροντιστήρια, ιδιαίτερα κλπ για πανελλήνιες και ξένες γλώσσες να υπολογίσεις, αρκεί.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49όχι απόλυτα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, που έχεις δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια. για παράδειγμα, εγώ έχω βγάλει ΑΕΙ και το αφεντικό μου, κατά πολύ πλουσιότερος από μένα, έχει βγάλει ΤΕΙ.foscilis έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:43Πραγματι, γιατι η μόρφωση συσχετιζεται με το γονικο εισοδημα.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:38 ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Βελόπουλος - Ναζιδιάρης έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους, σε ανθρώπους κατώτερου επιπέδου εκπαίδευσης.
αλλά δεν εξετάζουμε αυτό. εξετάζουμε πως η εκπαίδευση και η μόρφωση διαμορφώνει την πρόθεση ψήφου. τουλάχιστον στην Ελλάδα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εδώ.
![]()
talaipwros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:38αυτο, οι ψηφοφοροι των ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜΕΡΑ25 ειναι μαζικα οι αποφοιτοι ΤΕΙ αστρολογιας και κατοχοι μαστερ ονυχοβαπτικης.foscilis έγραψε: 02 Μάιος 2023, 09:51Σιγά τη διαφορά. Στον πίνακα που έφερες ας πούμε μπαίνετε στην ίδια στήλη.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49

ότι να 'ναι. παραλήρημα. εκτός θέματος και ροής της συζήτησης.talaipwros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:38αυτο, οι ψηφοφοροι των ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜΕΡΑ25 ειναι μαζικα οι αποφοιτοι ΤΕΙ αστρολογιας και κατοχοι μαστερ ονυχοβαπτικης.foscilis έγραψε: 02 Μάιος 2023, 09:51Σιγά τη διαφορά. Στον πίνακα που έφερες ας πούμε μπαίνετε στην ίδια στήλη.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49
δεν εξετάζουμε αυτό όμως.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:45Έχει δίκιο ο φόσι, γιατί σαφώς και δεν είναι δωρεάν η δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μόνον και μόνον τα φροντιστήρια, ιδιαίτερα κλπ για πανελλήνιες και ξένες γλώσσες να υπολογίσεις, αρκεί.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49όχι απόλυτα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, που έχεις δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια. για παράδειγμα, εγώ έχω βγάλει ΑΕΙ και το αφεντικό μου, κατά πολύ πλουσιότερος από μένα, έχει βγάλει ΤΕΙ.
αλλά δεν εξετάζουμε αυτό. εξετάζουμε πως η εκπαίδευση και η μόρφωση διαμορφώνει την πρόθεση ψήφου. τουλάχιστον στην Ελλάδα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εδώ.
![]()
talaipwros έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:38αυτο, οι ψηφοφοροι των ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΜΕΡΑ25 ειναι μαζικα οι αποφοιτοι ΤΕΙ αστρολογιας και κατοχοι μαστερ ονυχοβαπτικης.foscilis έγραψε: 02 Μάιος 2023, 09:51Σιγά τη διαφορά. Στον πίνακα που έφερες ας πούμε μπαίνετε στην ίδια στήλη.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 08:49