!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος με τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για τον βιασμό και την υπόθεση Γεωργούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σάλος με τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για τον βιασμό και την υπόθεση Γεωργούλη
Σε πολλα σημεια εχει δικιο νομιζω, οχι σε ολα.
«Με το ζόρι δε μπορεί να σε βιάσει κανένας»
Για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε σήμερα η Χρυσούλα Διαβάτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς επεσήμανε μεταξύ άλλων πως κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη χωρίς συγκατάθεση παρά μόνο αν κοιμίσει το άλλο πρόσωπο.
«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», ανέφερε αρχικά η για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.
«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», πρόσθεσε.
«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», συμπλήρωσε η Χρυσούλα Διαβάτη.
Αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά σε συναδέλφους του, η ηθοποιό ςείπε: «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν: “πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά”. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: “θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε”. Και με σεβάστηκαν».
«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», κατέληξε η Χρυσούλα Διαβάτη.
Μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο στις ερημιές. Βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;»
https://www.newsbreak.gr/lifestyle/4634 ... georgoyli/
.
«Με το ζόρι δε μπορεί να σε βιάσει κανένας»
Για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε σήμερα η Χρυσούλα Διαβάτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς επεσήμανε μεταξύ άλλων πως κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη χωρίς συγκατάθεση παρά μόνο αν κοιμίσει το άλλο πρόσωπο.
«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», ανέφερε αρχικά η για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.
«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», πρόσθεσε.
«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», συμπλήρωσε η Χρυσούλα Διαβάτη.
Αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά σε συναδέλφους του, η ηθοποιό ςείπε: «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν: “πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά”. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: “θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε”. Και με σεβάστηκαν».
«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», κατέληξε η Χρυσούλα Διαβάτη.
Μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο στις ερημιές. Βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;»
https://www.newsbreak.gr/lifestyle/4634 ... georgoyli/
.
Re: Σάλος με τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για τον βιασμό και την υπόθεση Γεωργούλη
Ο μεγαλυτερος εχθρος των γυναικων ειναι οι ιδιες οι γυναικες. Φαντασου τωρα αυτη η κυρια να εχει μεγαλωσει γιο, τι νοοτροπια θα του εχει καλλιεργησει...
Re: Σάλος με τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για τον βιασμό και την υπόθεση Γεωργούλη
Πω πω ρετάρει επικίνδυνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Πολύ σοβαρή τοποθέτηση, ο κατέλης τι έχει να πει για το θέμα;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ναι φοβερός σάλος, γιατί παίρνει κάνεις στα σοβαρά τη διαβάτη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η Διαβάτη είναι γαμώ τις παρέες, δεν περίμενα να πει μερικά από αυτά που διάβασα εδώ ότι είπε αλλά από την άλλη νεοδημοκράτισσα είναι η γυναίκα και ποτέ δεν το έχει κρύψει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α ναι;sys3x έγραψε: 01 Μάιος 2023, 20:18 Η Διαβάτη είναι γαμώ τις παρέες, δεν περίμενα να πει μερικά από αυτά που διάβασα εδώ ότι είπε αλλά από την άλλη νεοδημοκράτισσα είναι η γυναίκα και ποτέ δεν το έχει κρύψει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Γιατι δεν το βουλωνουνε ηλικιωμενοι ανθρωποι; ειναι απαραιτητο να ξεφτιλιζονται στα γεραματα;
- Μαδουραίος
Για τον Γεωργούλη έχει δίκιο.Δεν μπορεί η άλλη μετά από 4 μήνες να θυμήθηκε ότι βιάστηκε.
Αποκλείεται να ψηφίζει ΝΔ.sys3x έγραψε: 01 Μάιος 2023, 20:18 Η Διαβάτη είναι γαμώ τις παρέες, δεν περίμενα να πει μερικά από αυτά που διάβασα εδώ ότι είπε αλλά από την άλλη νεοδημοκράτισσα είναι η γυναίκα και ποτέ δεν το έχει κρύψει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ας το θέσω πιο κομψά, την περίοδο που οι περισσότεροι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ δεν ψήφιζε ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΟΚ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πήγε να υποστηρίξει τον Γεωργούλη κάνοντας ξεκάθαρα γκάφα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ήταν πιο απονήρευτοι οι παλιοί, τότε που δούλευε η αστική δημοκρατία, σε βαθμό πολιτικής αφέλειας.sys3x έγραψε: 01 Μάιος 2023, 20:35Ας το θέσω πιο κομψά, την περίοδο που οι περισσότεροι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ δεν ψήφιζε ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΟΚ.
Πιστεύω ότι είναι η μοναδική περίπτωση σοβαρού ΝΔκράτη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μπορει να ξερει κατι παραπανω, πιχι οι καταγγελιες για τον Κιμουλη ηταν μαλλον τριχες κατσαρες.
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας δεν είναι όλες οι χώρες τριτοκοσμικέςLibre arbitre έγραψε: 01 Μάιος 2023, 20:37Πήγε να υποστηρίξει τον Γεωργούλη κάνοντας ξεκάθαρα γκάφα.
σκατότρυπες όπως η πατρίδα σου η Νιγηρία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 15 Απαντήσεις