Otto Weininger, εδώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρού μήκους τρόμου
- Otto Weininger
Re: Μικρού μήκους τρόμου
Καλό!
Βγάζουν διαμαντάκια συνεχώς
Βγάζουν διαμαντάκια συνεχώς
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μια και άρχισες με έπιπλα...
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Φρικαλέο (με τη καλή έννοια).
Μα δεν έβαζε κάποιος ένα μπουρλότο να τη κάψει?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να την έκαιγε πριν την πετάξει; Ωραία απορία, αν και φαντάζομαι ότι μετά την επίθεση, λειτουργούσε σαν ζόμπι
Ο ρέντνεκ, αντί να τη πετάξει απλά να ρίξει και λίγη μπεντζίνα και να τη κάψει για να μη τη πάρει κανένας άλλος.Γράφων έγραψε: 01 Μάιος 2023, 17:26Να την έκαιγε πριν την πετάξει; Ωραία απορία, αν και φαντάζομαι ότι μετά την επίθεση, λειτουργούσε σαν ζόμπι
Αν και κάπου είχα ακούσει οτι το να κάψεις "καταραμένο" αντικείμενο δεν είναι πολύ καλή ιδέα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ίσως. Πάντως, Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν ότι το τέρας(ή ό,τι ήταν αυτό) κυρίευε το μυαλό τους και τους καθοδηγούσε κατά κάποιον τρόπο να την πετάξουν πριν πεθάνουν. Τέλος πάντων, μην ψάχνεις και το τέλειο σενάριο σε αυτές τις σύντομες ταινίεςKauldron έγραψε: 01 Μάιος 2023, 17:56Ο ρέντνεκ, αντί να τη πετάξει απλά να ρίξει και λίγη μπεντζίνα και να τη κάψει για να μη τη πάρει κανένας άλλος.
Αν και κάπου είχα ακούσει οτι το να κάψεις "καταραμένο" αντικείμενο δεν είναι πολύ καλή ιδέα.![]()
Μικρού μήκους μαζεμένες, με θέμα Λάβκραφτ.
Ξέρουμε τίπουτις από Λάβκραφτ, η μπάαααααααα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ίσσσσα ρε γατάκι, που θα μας πεις αν ξέρουμε από ΧΦΛ.
Εσύ ξες δηλαδή; Όχι, αν ξες, θέλω λίστα με τα ονόματα των μικρών της Σουμπ Νιγκουράθ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ιαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! Ιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! Κθούλου Φτάααααααανγκ!!!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι φτύνεις ρε; Μας πήραν τα σκάγια...Kauldron έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:23Ιαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! Ιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! Κθούλου Φτάααααααανγκ!!!
(Φταγκν, βασικά...)
Ενδιαφέρον το link σου, θα το δω όταν θα 'χω καμμιά ώρα καιρό (τόσο είδα ότι είναι όλα μαζί). Θενκς...
Bic έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:35Τι φτύνεις ρε; Μας πήραν τα σκάγια...Kauldron έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:23Ιαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! Ιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! Κθούλου Φτάααααααανγκ!!!Bic έγραψε: 12 Μάιος 2023, 21:11
Ίσσσσα ρε γατάκι, που θα μας πεις αν ξέρουμε από ΧΦΛ.
Εσύ ξες δηλαδή; Όχι, αν ξες, θέλω λίστα με τα ονόματα των μικρών της Σουμπ Νιγκουράθ.
(Φταγκν, βασικά...)
Ενδιαφέρον το link σου, θα το δω όταν θα 'χω καμμιά ώρα καιρό (τόσο είδα ότι είναι όλα μαζί). Θενκς...![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Με ρωτάς αν ξέρω από Λαβκραφτ;Kauldron έγραψε: 12 Μάιος 2023, 20:51
Μικρού μήκους μαζεμένες, με θέμα Λάβκραφτ.
Ξέρουμε τίπουτις από Λάβκραφτ, η μπάαααααααα?
Γιατί δεν έρχεσαι να μου ρίξεις μια κουτουλια στη μούρη απευθείας; Λιγότερο θα με πονέσει από αυτή την ερώτηση.
ΥΓ: το βιντεάκι θα το δω απόψε.
ΥΓ2: όσο σκέφτομαι ότι το πρότζεκτ να βγει σε ταινία το βιβλίο τα βουνά της τρέλας ακυρώθηκε λόγω του Προμηθέα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γάμησέ τα. Μου δείχνει ένας φίλος μια αφίσα τις προάλλες από το συγκεκριμένο στο viber και ανατρίχιασα, λέω "επιτέλους". Τελικά τσάμπα χάρηκα, ήταν από illustrated book που βρήκε στο Amazon (σε δύο τεύχη μάλιστα). Έγινε μια ταινία το 2021 από ό,τι βρήκα ψάχοντας, αλλά απ' όσα διάβασα και από την βαθμολογία στο IMDB πρέπει να είναι πατάτα...Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2023, 07:43 ΥΓ2: όσο σκέφτομαι ότι το πρότζεκτ να βγει σε ταινία το βιβλίο τα βουνά της τρέλας ακυρώθηκε λόγω του Προμηθέα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem