espresso

espresso + φιλτρου
με 2 κουταλια λαδι καρυδας η/και βουτυρο/ροδαμι.

σκετος
1,5 κουταλακι για μονό
Ακουω προτασεις...
Ο Τούρκικος σ' αρέσει;Cavaliere έγραψε: 06 Οκτ 2018, 21:53 https://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak
Στην Ασία έπινα αυτόν. Όταν μου τον χάριζε κανείς. Τον πληρώνεις, αλλά είναι ό,τι καλύτερο σε καφέ.
Αίσχος! Πως τον πίνετε; Νερωμένος και αφήνει μια αίσθηση ξινού στο τέλος.
Μαλλον δεν το διαβασε κανεις...akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 espresso + φιλτρου
Αυτός που λες από ελομας είναι φάση σαν τον αζέρα;Custom_F έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:13Μαλλον δεν το διαβασε κανεις...akirav έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:01 espresso + φιλτρου
![]()
Εσπρεσο σε σκονη ελομας, το πιο φτηνο που εχω βρει, χτυπας σαν φραπε με γλυκαντικο, βαζεις παγακια και γεμιζεις με γαλα αμυγδαλου Adez, το πιο νοστιμο που εχω βρει, εχει στεβιες κ.α. Ιδανικα και λιγη κρεμα γαλακτος αλλα πρωτον δεν τον λεμε πλεον καφε, με το ζορι τον λεμε καφε με τοσο γαλα, και δε χρειαζομαστε ηλιθιες θερμιδες στον καφε. Ας τις βαλουμε στο φαι.
Ελληνικος καφες λιδλ, στην πρασινη συσκευασια. Ειναι σαν τον Bravo, αλλα δεν κοστιζει οσο αυτος.

Θα ακουστεί ηλίθιο, αλλά ο μόνος εσπρέσσο που μ'αρέσει είναι από Μόκα. Δεν ξέρω γιατί βλέπω διαφορά με τις μηχανές.Yochanan έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:26 Εχω μηχανακι εσπρέσσο με κάψουλες εδω και καμποσα χρόνια αλλα σκέφτομαι σαν επομενη κινηση να παρω μηχανακι εσπρεσσο με αλεστηρι.