“Α, η γυναίκα μου συνεργάζεται με τη Ρωσία! Εγώ, ένας απλός …σώγαμπρος είμαι!”
Ο Ρίσι Σούνακ,
δοτός πρωθυπουργός της Βρετανίας που αναδείχτηκε στη θέση μέσα απο ίντριγκες του Συντηρητικού κόμματος χωρίς να ψηφιστεί από κανένα,
ο …σημαιοφόρος του επόμενου Παγκόσμιου πολέμου και πιο “φανατικός” υποστηρικτής από τη “συλλογική Δύση” για κλιμάκωση των κυρώσεων και της επίθεσης κατά της Ρωσίας,
συνεχίζει να συνεργάζεται, να εισπράττει κέρδη και να έχει θυγατρικές στη Ρωσία!
Στο ρεπορτάζ του Sky εδώ , αμήχανος κι απολογητικός, λέει πως … “η εταιρεία Infosys που τα κάνει αυτά, είναι της … συζύγου του και του πεθερού του!” κι ότι ο ίδιος “δεν έχει ιδέα”
Κατά τα άλλα … ας πεινάσουν κι ας κρυώσουν οι υπόλοιποι Βρετανοί!
Μα που τους βρίσκουν τέτοιους … “ηγέτες”? Μετά τον κλόουν Τζόνσον, το …βλήτο Λιζ Τράς και τώρα αυτός…
Και …θέλουν να κερδίσουν τον πόλεμο και να ηγεμονεύουν τον πλανήτη
https://www.facebook.com/10000589434526 ... 315439845/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρίσι Σούνακ,δοτός πρωθυπουργός τς Βρετανιας:Α, η γυναίκα μου συνεργάζεται με τη Ρωσία! Εγώ, ένας απλός …σώγαμπρος είμαι!
- Frappezitis
Ρίσι Σούνακ,δοτός πρωθυπουργός τς Βρετανιας:Α, η γυναίκα μου συνεργάζεται με τη Ρωσία! Εγώ, ένας απλός …σώγαμπρος είμαι!
Τελικά διδάσκουμε στην Ευρώπη..... Ο Σούνακ δεν ξέρει με τι ασχολείται η γυναίκα του, ο Κυριάκος δεν ήξερε τι γίνεται στην ΕΥΠ, ο Μαραβέγιας δεν ήξερε τους νόμους, η Καϊλή έπεσε από τα σύννεφα..... και όλοι εκλέγονται για να σώσουνε τον λαό
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Frappezitis
Re: Ρίσι Σούνακ,δοτός πρωθυπουργός τς Βρετανιας:Α, η γυναίκα μου συνεργάζεται με τη Ρωσία! Εγώ, ένας απλός …σώγαμπρος εί
Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις…!
ισραηλινοι.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Ρίσι Σούνακ,δοτός πρωθυπουργός τς Βρετανιας:Α, η γυναίκα μου συνεργάζεται με τη Ρωσία! Εγώ, ένας απλός …σώγαμπρος εί
Απέλαση χθες
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Frappezitis
Business as usual η δουλιτσα να υπαρχει.
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος