!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Παπαρήγα η Καλή
Η Παπαρήγα η Καλή
Η Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία η Χαρτοπαίκτρα λέγεται Αλέκα και στο 6:50 λέει ότι έπαιζε χαρτιά στο σπίτι της κυρίας Παπαρήγα.
Αλέκα και Παπαρήγα.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Η Παπαρήγα η Καλή
another glitchpylothess έγραψε: 07 Φεβ 2023, 12:44
Η Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία η Χαρτοπαίκτρα λέγεται Αλέκα και στο 6:50 λέει ότι έπαιζε χαρτιά στο σπίτι της κυρίας Παπαρήγα.
Αλέκα και Παπαρήγα.
it crumbles
Η παπαρήγα στην ταινία έχει καμιά σχέση με την Αλέκα Παπαρήγα, πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ;
Την εποχή εκείνη πάντως, ο πιο γνωστός Παπαρήγας (πανελλαδικά) ήταν ένα εργοστάσιο παραγωγής υδραυλικών εξαρτημάτων.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2023, 14:25 Η παπαρήγα στην ταινία έχει καμιά σχέση με την Αλέκα Παπαρήγα, πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Α; Δηλαδή και καπιταλιστής ο παπαρήγας;
Ραντεβού στον αέρα .
Ο Κώστας Βουτσάς είναι σμηνίτης και λέγεται Παπαρήγας. Μάλλον θα είναι ο γιος της Βλαχοπούλου.
Η πλάκα είναι πως ο Βουτσάς ήταν και ΚΚΕ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Νομίζω πως το όνομα Βαλεφάντης θα ακούγονταν παράξενο.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2023, 12:44
Αλέκα και Παπαρήγα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Για βαλεφάντη δεν ξέρω, για Βελλερεφόντη το συζητάμε.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:31Νομίζω πως το όνομα Βαλεφάντης θα ακούγονταν παράξενο.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2023, 12:44
Αλέκα και Παπαρήγα.
Αυτό ήταν συνθηματικό στο βίντεοκλαμπ για ταινία τσόντα στους "Απαράδεκτους" 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 07 Φεβ 2023, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το Σπαθόκουπας, σου λέει τίποτα;pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:36Για βαλεφάντη δεν ξέρω...Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:31Νομίζω πως το όνομα Βαλεφάντης θα ακούγονταν παράξενο.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2023, 12:44
Αλέκα και Παπαρήγα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι το θυμάμαι.Στύγιος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:37 Αυτό ήταν συνθηματικό στο βίντεοκλαμπ για ταίνια τσόντα στους "Απαράδεκτους"![]()
Και τελικά ο υπάλληλος το video club που δεν ήξερε το συνθηματικό έδωσε στον Σπύρο Παπαδόπουλο μια βιντεοκασέτα με την Αλέκα Παπαρήγα.
Σαν χαρακτήρας από παιδικό μυθιστόρημα ακούγεται.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2023, 18:40Το Σπαθόκουπας, σου λέει τίποτα;
Just epic
Φαντάζεσαι κάποιος να βγει ραντεβού με μια κοπέλα και να αρχίσει να της αναλύει τις θεωρίες του κόμματος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση