!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχουν αυξηθει οι απαιτησεις των γυναικων λογω βιαγκρα;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Εχουν αυξηθει οι προσδοκιες/απαιτησεις των γυναικων λογω βιαγκρα;

Ειμαι γυναικα, ναι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ειμαι γυναικα, οχι
1
6%
Ειμαι αντρας, ναι
1
6%
Ειμαι αντρας, οχι
8
47%
Πρεπει να το σκεφτω
7
41%

Σύνολο ψήφων: 17

Ορέστης 35

Εχουν αυξηθει οι απαιτησεις των γυναικων λογω βιαγκρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Διαβαζοντας συζητησεις στι διαδικτυο ανακαλυψα οτι πολλοι αντρες παντρεμενοι και ελευθεροι χρησιμοποιουν βιαγκρα χωρις συνταγη γιατρου οχι γιατι εχουν προβλημα αλλα για να δημιουργησουν σκληροτητα και διαρκεια στυσης που θα εντυπωσιασουν τη συντροφο. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι πολλοι αντρες πλεον παιζουν ντοπε. :P

Λογικο ειναι αυτο να εχει αλλοιωσει τις προσδοκιες των γυναικων οι οποιες περιμενουν απο ολους τους αντρες να λειτουργουν σαν να εχουν παρει φαρμακο.

Κατα ποσο ισχυει αυτο πιστευετε;
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Εχουν αυξηθει οι απαιτησεις των γυναικων λογω βιαγκρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο. :a040:
Ορέστης 35

plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:19 Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο. :a040:
Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Αν δεν ασχοληθουμε με τις περιστασιακες σχεσεις,τα one night stands ,τις παρτουζες,τα οργια κτλ κτλ οχι δεν εχουν αυξηθει οι απαιτησεις των γυναικων στο θεμα της αποδοσης.Θα ελεγα οτι εχουν μειωθει.Οι γυναικες πλεον συνειδητα δεν θελουν σε βαθος χρονου με τον ιδιο παρτενερ ατελειωτες ωρες sex

Aπο την αλλη εχουν αυξηθει οι απαιτησεις τους οσον αφορα την nininmum αποδοση και την απιτητη αποδοση απο μεγαλυτερες ηλικιες

Η χρηση σκευασματων που ενισχυουν την στυση γινεται κατα συντριπτικο ποσοστο με απ[οφαση του αντρα που νοπμιζει διαφορα η θελει να φαινεται καπως.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 16:18
plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:19 Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο. :a040:
Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.
Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:02
Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι θέμα έχεις αλλά αυτό μην το αφήνεις έτσι. Θα σου βγάλει σοβαρά θέματα υγείας. Δεν θέλω να γράψω την δική μου περίπτωση. Κάνε κάτι όσο είναι καιρός. Άλλαξε την ζωή σου με άλλους τρόπους, προσπάθησε να επανέλθεις φυσιολογικά, μετανάστευσε, δεν ξέρω τι. Πήγαινε και σε ουρολόγο, ζήτησε και από τον γιατρό σου να τροποποιήσεις την αγωγή αν την έχεις τόσο ανάγκη.
Ορέστης 35

Αυτο ομως δειχνει οτι εχεις παραμελησει την υγεια σου. Η στυση και η λιμπιντο ειναι φυσιολογικες λειτουργιες του οργανισμου, οπως η πεψη, η οραση κλπ. Ο ψυχιατρος που σου γραφει τα φαρμακα το ξερει οτι αντιμετωπιζεις παρενεργειες;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Ασχολειται με το πως θα μακροημερευσι ο λαος,οι τιμιοι εργατες δεν προλαβαινει να ασχοληθει με τον εαυτο του
Πολλα ζητατε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αυτο ομως δειχνει οτι εχεις παραμελησει την υγεια σου. Η στυση και η λιμπιντο ειναι φυσιολογικες λειτουργιες του οργανισμου, οπως η πεψη, η οραση κλπ. Ο ψυχιατρος που σου γραφει τα φαρμακα το ξερει οτι αντιμετωπιζεις παρενεργειες;
Όλοι το ξέρουν. Ακόμη και με μικρή ποσότητα δεν υπάρχει libido. Δεν υπάρχει δηλαδή και όλη η ψυχολογία γύρω από το συναίσθημα του έρωτα όχι μόνο οργανικά προβλήματα. Δεν ελκύεσαι, δεν ερωτεύεσαι, λείπει μια κινητήριος δύναμη. Δεν εννοώ μόνο να έχεις σύντροφο, σχέση. Σου φαίνονται όλα πεζά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτό πιστεύω πως είναι το θεμα, ότι σου ρίχνουν τη διάθεση για έρωτα και όχι αυτή κάθε αυτη την λειτουργία στο σεξ, δε νομίζω οτινειναι λειτουργικό το θέμα δλδ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 18:18

Δεν του εχω πει τιποτα.Βασικα δεν τον εχω και πολυ αναγκη τον επισκεπτομαι μια φορα στους τεσσερεις μηνες και αν.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Antares έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:19

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι θέμα έχεις αλλά αυτό μην το αφήνεις έτσι. Θα σου βγάλει σοβαρά θέματα υγείας. Δεν θέλω να γράψω την δική μου περίπτωση. Κάνε κάτι όσο είναι καιρός. Άλλαξε την ζωή σου με άλλους τρόπους, προσπάθησε να επανέλθεις φυσιολογικά, μετανάστευσε, δεν ξέρω τι. Πήγαινε και σε ουρολόγο, ζήτησε και από τον γιατρό σου να τροποποιήσεις την αγωγή αν την έχεις τόσο ανάγκη.
Δεν ξερω τι να πω.Το καλο ειναι οτι μπορω κι εργαζομαι κανονικα αλλα σιγουρα θα επιδιωξω μειωση στο ελαχιστο της δοσολογιας.Θα ηθελα να κοψω αυτα τα χαπια γιατι πολλα ακουγονται γι αυτα.
Ορέστης 35

Ρε συ Πλουφ αμα ειναι μαλακας ο ψυχιατρος βρες εναν αλλον. Δε φτανουν τα χαπια για βοηθηθεις ψυχολογικα, πρεπει να μιλατε κιολας. Απο εκει και περα οταν υπαρχουν παρενεργειες πρεπει να τις αναφερεις στο γιατρο για να ρυθμισει την αγωγη. Μη το αφηνεις ετσι. Ξεκινα απο τον ψυχιατρο και μετα πηγαινε σε ενδοκρινολογο.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 07:46 Ρε συ Πλουφ αμα ειναι μαλακας ο ψυχιατρος βρες εναν αλλον. Δε φτανουν τα χαπια για βοηθηθεις ψυχολογικα, πρεπει να μιλατε κιολας. Απο εκει και περα οταν υπαρχουν παρενεργειες πρεπει να τις αναφερεις στο γιατρο για να ρυθμισει την αγωγη. Μη το αφηνεις ετσι. Ξεκινα απο τον ψυχιατρο και μετα πηγαινε σε ενδοκρινολογο.
Θα δω τι θα κανω.Ο ψυχιατρος καλος ειναι αλλα κι εγω δεν πολυενδιαφερομαι για τα προβλημτα μου.Το καλο ειναι οτι εργαζομαι κανονικοτατα.Και το καπνισμα ενδεχομενως να συμβαλλει σε αυτη την κατασταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”