Λογικο ειναι αυτο να εχει αλλοιωσει τις προσδοκιες των γυναικων οι οποιες περιμενουν απο ολους τους αντρες να λειτουργουν σαν να εχουν παρει φαρμακο.
Κατα ποσο ισχυει αυτο πιστευετε;
Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:19 Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο.![]()
Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 16:18Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:19 Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο.![]()
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι θέμα έχεις αλλά αυτό μην το αφήνεις έτσι. Θα σου βγάλει σοβαρά θέματα υγείας. Δεν θέλω να γράψω την δική μου περίπτωση. Κάνε κάτι όσο είναι καιρός. Άλλαξε την ζωή σου με άλλους τρόπους, προσπάθησε να επανέλθεις φυσιολογικά, μετανάστευσε, δεν ξέρω τι. Πήγαινε και σε ουρολόγο, ζήτησε και από τον γιατρό σου να τροποποιήσεις την αγωγή αν την έχεις τόσο ανάγκη.plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:02Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 16:18Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:19 Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο.![]()
Αυτο ομως δειχνει οτι εχεις παραμελησει την υγεια σου. Η στυση και η λιμπιντο ειναι φυσιολογικες λειτουργιες του οργανισμου, οπως η πεψη, η οραση κλπ. Ο ψυχιατρος που σου γραφει τα φαρμακα το ξερει οτι αντιμετωπιζεις παρενεργειες;plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:02Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 16:18Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:19 Τα αντικαταθιπλιτικα και αντυψυχωσικα που παιρνω δημιουργουν προλακτιναιμια και δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανοφορο.![]()
Όλοι το ξέρουν. Ακόμη και με μικρή ποσότητα δεν υπάρχει libido. Δεν υπάρχει δηλαδή και όλη η ψυχολογία γύρω από το συναίσθημα του έρωτα όχι μόνο οργανικά προβλήματα. Δεν ελκύεσαι, δεν ερωτεύεσαι, λείπει μια κινητήριος δύναμη. Δεν εννοώ μόνο να έχεις σύντροφο, σχέση. Σου φαίνονται όλα πεζά.Αυτο ομως δειχνει οτι εχεις παραμελησει την υγεια σου. Η στυση και η λιμπιντο ειναι φυσιολογικες λειτουργιες του οργανισμου, οπως η πεψη, η οραση κλπ. Ο ψυχιατρος που σου γραφει τα φαρμακα το ξερει οτι αντιμετωπιζεις παρενεργειες;
Δεν του εχω πει τιποτα.Βασικα δεν τον εχω και πολυ αναγκη τον επισκεπτομαι μια φορα στους τεσσερεις μηνες και αν.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 18:18Αυτο ομως δειχνει οτι εχεις παραμελησει την υγεια σου. Η στυση και η λιμπιντο ειναι φυσιολογικες λειτουργιες του οργανισμου, οπως η πεψη, η οραση κλπ. Ο ψυχιατρος που σου γραφει τα φαρμακα το ξερει οτι αντιμετωπιζεις παρενεργειες;plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:02Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 16:18
Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.
Δεν ξερω τι να πω.Το καλο ειναι οτι μπορω κι εργαζομαι κανονικα αλλα σιγουρα θα επιδιωξω μειωση στο ελαχιστο της δοσολογιας.Θα ηθελα να κοψω αυτα τα χαπια γιατι πολλα ακουγονται γι αυτα.Antares έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:19Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι θέμα έχεις αλλά αυτό μην το αφήνεις έτσι. Θα σου βγάλει σοβαρά θέματα υγείας. Δεν θέλω να γράψω την δική μου περίπτωση. Κάνε κάτι όσο είναι καιρός. Άλλαξε την ζωή σου με άλλους τρόπους, προσπάθησε να επανέλθεις φυσιολογικά, μετανάστευσε, δεν ξέρω τι. Πήγαινε και σε ουρολόγο, ζήτησε και από τον γιατρό σου να τροποποιήσεις την αγωγή αν την έχεις τόσο ανάγκη.plouf έγραψε: 28 Σεπ 2018, 17:02Υπαρχει το dostinex για την προλακτιναιμια αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν εχω επισκεφθει ουρολογο για να εξετασει το προβλημα.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 16:18
Δεν υπαρχουν φαρμακα για την προλακτιναιμια; Αν εχεις χασει τη νυχτερινες στυσεις θα παθεις ατροφια του πεους. Θα σε συμβουλευα να συμβουλευτεις καποιο γιατρο.
Θα δω τι θα κανω.Ο ψυχιατρος καλος ειναι αλλα κι εγω δεν πολυενδιαφερομαι για τα προβλημτα μου.Το καλο ειναι οτι εργαζομαι κανονικοτατα.Και το καπνισμα ενδεχομενως να συμβαλλει σε αυτη την κατασταση.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Σεπ 2018, 07:46 Ρε συ Πλουφ αμα ειναι μαλακας ο ψυχιατρος βρες εναν αλλον. Δε φτανουν τα χαπια για βοηθηθεις ψυχολογικα, πρεπει να μιλατε κιολας. Απο εκει και περα οταν υπαρχουν παρενεργειες πρεπει να τις αναφερεις στο γιατρο για να ρυθμισει την αγωγη. Μη το αφηνεις ετσι. Ξεκινα απο τον ψυχιατρο και μετα πηγαινε σε ενδοκρινολογο.