Μπράβο στην Ελλάδα που θα κάνει εκατομμυριούχους όλους τους Κύπριους μέσα σε μια πενταετία για να ξεπλύνει την εθνική ντροπή της τραγωδίας και του Αττίλα!
Όλοι οι τυχεροί στην Κύπρο όμως;
Πού είναι ένας Βέλγος εισαγγελέας;

Συνολικά πόσα έχεις παίξει και πόσα έχεις κερδίσει;
3 δελτία το χρόνο κοντά σε γιορτές που έχουν τζακποτ.
«Όλοι!!!» = τρεις σε μισό χρόνοFreelancer έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:57 Tο καλύτερο πλυντήριο, παίξτε κορόϊδα
Μπράβο στην Ελλάδα που θα κάνει εκατομμυριούχους όλους τους Κύπριους μέσα σε μια πενταετία για να ξεπλύνει την εθνική ντροπή της τραγωδίας και του Αττίλα!
Όλοι οι τυχεροί στην Κύπρο όμως;
Πού είναι ένας Βέλγος εισαγγελέας;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
οι κληρώσεις δεν είναι στημένες. Απλά κάποιοι που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα αγοράζουν κερδισμένα δελτία.kongrosian έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:54 τσάμπα παίζω δλδ; οι κληρώσεις είναι στημένες; και πώς το κάνουν ακριβώς; με τι μηχανισμό στην κληρωτίδα;![]()
α ναι. αυτό το έχω ακούσει. και ποιος δίνει το δελτίο του για μαύρο χρήμα; τους δίνουν περισσότερα;mao mao έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:56οι κληρώσεις δεν είναι στημένες. Απλά κάποιοι που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα αγοράζουν κερδισμένα δελτία.kongrosian έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:54 τσάμπα παίζω δλδ; οι κληρώσεις είναι στημένες; και πώς το κάνουν ακριβώς; με τι μηχανισμό στην κληρωτίδα;![]()
ναι τους δίνουν κάτι παραπάνω. είχαν βγε κάποτε λίστες επωνύμων μου δήλωναν μεγάλα εισοδήματα από κέρδη στο πάμε στοίχημα αν θυμάμαι καλά. Μερικά ονόματα ήταν γυναικεία. Τυχεροί παίκτεςkongrosian έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:58α ναι. αυτό το έχω ακούσει. και ποιος δίνει το δελτίο του για μαύρο χρήμα; τους δίνουν περισσότερα;mao mao έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:56οι κληρώσεις δεν είναι στημένες. Απλά κάποιοι που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα αγοράζουν κερδισμένα δελτία.kongrosian έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:54 τσάμπα παίζω δλδ; οι κληρώσεις είναι στημένες; και πώς το κάνουν ακριβώς; με τι μηχανισμό στην κληρωτίδα;![]()
![]()
Τα δελτία αυτά παίχτηκαν στην Κύπρο,αυτό δείχνει το πινακακιmao mao έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:56οι κληρώσεις δεν είναι στημένες. Απλά κάποιοι που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα αγοράζουν κερδισμένα δελτία.kongrosian έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:54 τσάμπα παίζω δλδ; οι κληρώσεις είναι στημένες; και πώς το κάνουν ακριβώς; με τι μηχανισμό στην κληρωτίδα;![]()
Δεν εμφανιζόταν στην οθόνη μου το πινακάκι, τώρα το τσέκαρα. Έκατσαν 3 κληρώσεις στην Κύπρο σε 4 μήνες. Δε μου φαίνεται περίεργο.Σκαρταδος 4 έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:10Τα δελτία αυτά παίχτηκαν στην Κύπρο,αυτό δείχνει το πινακακιmao mao έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:56οι κληρώσεις δεν είναι στημένες. Απλά κάποιοι που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα αγοράζουν κερδισμένα δελτία.kongrosian έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:54 τσάμπα παίζω δλδ; οι κληρώσεις είναι στημένες; και πώς το κάνουν ακριβώς; με τι μηχανισμό στην κληρωτίδα;![]()