Εχετε διαφορετικα σωβρακα αναλογα με τη περισταση ή φορατε τα ιδια παντου;
Για παραδειγμα, χ σωβρακο για μεσα στο σπιτι, ψ σωβρακο για τη δουλεια, φ σωβρακο για νυχτερινη εξοδο, ζ σωβρακο για ταξιδι.
Εσεις, τι φορατε;
Το εμβλημα ειναι στο εμπρος μερος τυπε;taliban έγραψε: 20 Οκτ 2022, 11:35 Δεν βλέπω ανταπόκριση σε αυτό το τόσο σοβαρό νήμα.
Οι εποχές δύσκολες.
Κάποιοι μπορεί να φοράνε ένα την βδομάδα.
Άλλοι να μην φοράνε καθόλου.
Κάποιοι μπορεί να το προτιμούν με ιδιαίτερη κόψη στο οπίσθιο μέρος για ξεχωριστές εμπειρίες.
Εγώ το προτιμο με το ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑ.
Ξυπνάω άλλος άνθρωπος το πρωί.
Με θετική ενέργεια.
Επίσης υπάρχουν και οι μπιχλιαρηδες με το κιτρινο-μπροστα-καφε-πισω σωβρακο (για να ξέρουν πως να το φορεσουν).taliban έγραψε: 20 Οκτ 2022, 11:35 Δεν βλέπω ανταπόκριση σε αυτό το τόσο σοβαρό νήμα.
Οι εποχές δύσκολες.
Κάποιοι μπορεί να το προτιμούν με ιδιαίτερη κόψη στο οπίσθιο μέρος για ξεχωριστές εμπειρίες.
Με θετική ενέργεια.
George_V έγραψε: 20 Οκτ 2022, 11:37Επίσης υπάρχουν και οι μπιχλιαρηδες με το κιτρινο-μπροστα-καφε-πισω σωβρακο (για να ξέρουν πως να το φορεσουν).taliban έγραψε: 20 Οκτ 2022, 11:35 Δεν βλέπω ανταπόκριση σε αυτό το τόσο σοβαρό νήμα.
Οι εποχές δύσκολες.
Με θετική ενέργεια.

Την ωρα που ειναι πχ να αλλαξεις σωβρακο, υπαρχει καποιο τελετουργικο;taliban έγραψε: 20 Οκτ 2022, 11:38 Στον πίσω μέρος και στο μπροστινό.
Όταν ζμπρωχνω και με χουφτώνει η μανιά ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Καίγεται λίγο αλλά τι να κανουμε....
ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ.
Δεν υπαρχουν Ελληνικα σωβρακα στη λαικη;
όχι
Ουτε σωβρακα δεν φτιαχνουμε πλεον;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 12:25όχι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 12:25όχι