!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν ξέρω αν έχω τσαντιστεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου!!!
Δεν ξέρω αν έχω τσαντιστεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου!!!
Είδα σήμερα αυτήν την είδηση και πραγματικά κάτι μου γύρισε μέσα μου.
Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος αλλά αν το παιδί μου βίωνε κάτι τέτοιο θα πήγαινα στον παιδικό και θα τους/τις άρχιζα όλους/όλες στα μπουνίδια χωρίς εξαιρέσεις μέχρι να με πάνε σηκωτό στη φυλακή!
Τι ψυχικά τραύματα δημιουργούν σε αυτά τα παιδάκια όταν θα έπρεπε να ζούνε τις πιο ανέμελες στιγμές τους;
Ά στο διάβολο, συγχίστηκα!
Διαβάστε και μόνοι σας και αν θέλετε δείτε και το βίντεο...
Αρκετοί εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή δέχονται πυρά μετά από βίντεο που τους δείχνει να χρησιμοποιούν μάσκα «Scream», για τρομάξουν τα «άτακτα» παιδιά.
Το βίντεο που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα κάποια στιγμή να σκύβει προς ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της.
Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Στη συνέχεια, η παιδαγωγός αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «καλύτερα να είστε έτοιμοι».
Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα.
Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια συνεχίζει να κυνηγάει το ένα που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να «καθαρίσουν», ουρλιάζει στα παιδιά, προκαλώντας τα κλάματα τους να γίνουν ακουστά πιο δυνατά.
https://www.iefimerida.gr/kosmos/daskal ... ska-scream
Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος αλλά αν το παιδί μου βίωνε κάτι τέτοιο θα πήγαινα στον παιδικό και θα τους/τις άρχιζα όλους/όλες στα μπουνίδια χωρίς εξαιρέσεις μέχρι να με πάνε σηκωτό στη φυλακή!
Τι ψυχικά τραύματα δημιουργούν σε αυτά τα παιδάκια όταν θα έπρεπε να ζούνε τις πιο ανέμελες στιγμές τους;
Ά στο διάβολο, συγχίστηκα!
Διαβάστε και μόνοι σας και αν θέλετε δείτε και το βίντεο...
Αρκετοί εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή δέχονται πυρά μετά από βίντεο που τους δείχνει να χρησιμοποιούν μάσκα «Scream», για τρομάξουν τα «άτακτα» παιδιά.
Το βίντεο που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα κάποια στιγμή να σκύβει προς ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της.
Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Στη συνέχεια, η παιδαγωγός αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «καλύτερα να είστε έτοιμοι».
Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα.
Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια συνεχίζει να κυνηγάει το ένα που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να «καθαρίσουν», ουρλιάζει στα παιδιά, προκαλώντας τα κλάματα τους να γίνουν ακουστά πιο δυνατά.
https://www.iefimerida.gr/kosmos/daskal ... ska-scream
Yippie Kay Yay
Re: Δεν ξέρω αν έχω τσαντιστεί ξανά τόσο πολύ στη ζωή μου!!!
θα φανε καλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ξύλο και μετά κι άλλο ξύλο
Και είναι όλες στο κόλπο, αν έχεις το θεό σου...
Yippie Kay Yay
- Υδράργυρος
Ο μπαμπουλας. Παντα πιανει
Άλλο η ιδέα γενικά του μπαμπούλα και άλλο να βιώνουν τον τρόμο με αυτόν τον τρόπο...
Yippie Kay Yay
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ήμαρτον τι άλλο θα δούμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ακομη και η ιδεα του μπαμπουλα ειναι τριτοκοσμικη μαλακια.Airman68 έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:59Άλλο η ιδέα γενικά του μπαμπούλα και άλλο να βιώνουν τον τρόμο με αυτόν τον τρόπο...
αυτο στο βιντεο ειναι για να κρεμασουν οσους το εκαναν, οσους εβλεπαν να το κανουν και δεν αντιδρουσαν, καθως και τους εκπαιδευτικους που εκπαιδευσαν αυτα τα ζωα ως παιδαγωγους, και τους εδωσαν διπλωμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οκ, οι άνθρωποι πρέπει να απολυθούν, να μην τους επιτραπεί πότε να δουλέψουν με παιδιά και να τους επιβληθεί οποία ποινή προβλέπεται...
Αλλά...
Λίγο χαλάρωσε ρε νηματοθετα...δηλαδή από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο , αυτό που σε εξόργισε περισσότερο στη ζωή σου ήταν πως τρόμαξαν 5 παιδάκια;
Σαν πολύ ευαίσθητα δεν τα θεωρείς τα παιδάκια...που θα καταστραφεί η ζωή τους γιατί κάποιος τους τρόμαξε όταν ήταν 5, χρόνων;...
Αλλά...
Λίγο χαλάρωσε ρε νηματοθετα...δηλαδή από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο , αυτό που σε εξόργισε περισσότερο στη ζωή σου ήταν πως τρόμαξαν 5 παιδάκια;
Σαν πολύ ευαίσθητα δεν τα θεωρείς τα παιδάκια...που θα καταστραφεί η ζωή τους γιατί κάποιος τους τρόμαξε όταν ήταν 5, χρόνων;...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αυτη ειναι η Αμερικη που γουσταρετε ζαγαρια θα φατε καλα ολοι σας ενας ενας
- Philip Mortimer
Ε ναι δεν έχει και το βιοτικό επίπεδο και τον πολιτισμό της πουτλεριας... Αυτό να λέγεται!killzone έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:57 Αυτη ειναι η Αμερικη που γουσταρετε ζαγαρια θα φατε καλα ολοι σας ενας ενας
Λάθος μάσκα!!!!! Ο Φρεντι Κρουγκερ ασχολείται με μικρά παιδιά!!!
Φυσικά και είναι ευαίσθητα τα παιδάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:48
Δεν είναι ότι είδαν κάτι στο δρόμο και τρόμαξαν.
Ο τρόμος σχετίζεται με
- το χώρο που ζουν κάποιες δημιουργικές ώρες τις ζωής τους
- άτομα που θα έπρεπε να τους εμπνέουν εμπιστοσύνη γιατί θα ξαναπάνε και την επόμενη μέρα και τέλος
- γιατί θα το συνδέσουν με τις επιπτώσεις της όποιας συμπεριφοράς τους.
Δεν είναι μια εμπειρία της στιγμής. Είναι συνεχής και επαναλαμβανόμενος τρόμος...
Οτιδήποτε παρόμοιο έχει σχέση με μικρά παιδάκια μου γυρίζει τα άντερα!
Yippie Kay Yay
Ε, μια και το θέτεις έτσι, αν κάποιοι τρομοκρατούσαν καθημερινά αυτό το δίποδο για ένα χ χρονικό διάστημα, δεν θα πάθαινε κάτι σημαντικό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:48 Οκ, οι άνθρωποι πρέπει να απολυθούν, να μην τους επιτραπεί πότε να δουλέψουν με παιδιά και να τους επιβληθεί οποία ποινή προβλέπεται...
Αλλά...
Για μένα το ερώτημα είναι άλλο, το πως τη γλύτωσε από τους γονείς και δεν την έπιασε κάποιος να της κάνει τη μάπα έτσι ώστε να μη χρειάζεται μάσκα για να τρομάζει τα 5χρονα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.