!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εχω μεινει μαλακας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: εχω μεινει μαλακας
οπως λεει και καποιος στα σχολια σκεψου ναειχαν 3 τσουκαλια τι θα εκαναν.
Χαμένη φυλή Ατλάντων είναι οι κύριοι;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οι κοτρώνες προς το τέλος τί ρόλο παίζουν;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Για να σκάει εκεί το νερό όταν αδειάζουν τον κουβά και να μην διώχνει την άμμο, να μένει η άμμος απλωμένη ομοιόμορφα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είσαι πολύ μεγάλος. Είχα σκαλώσει ώρες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θυμήθηκα αυτούς εδώ τους τύπους που είχα δει παλιά στα βίντεος και έλεγα τι επιμονή έχουν οι πούστηδες, αλλά να μου πεις
άμα δεν έχεις νερό να πιεις...
άμα δεν έχεις νερό να πιεις...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν καθαρό, πόσιμο νερό από το λασπόνερο.
Αναρωτιέμαι αν οι πρωτόγονοι γνώριζαν τις ικανότητες φιλτραρίσματος του ξυλάνθρακα ή έστω να φτιάχνουν ξυλάνθρακα.
Εφάρμοσαν εκ των υστέρων γνώση ετεροχρονισμένα.
Αν θυμάμαι καλά, μέχρι και πριν κάτι αιώνες έπιναν κρασί, επειδή δεν εμπιστεύονταν το νερό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
stergiosbik
Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για την μπυρα που ελεγε ακριβως αυτο.Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:25Ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν καθαρό, πόσιμο νερό από το λασπόνερο.
Αναρωτιέμαι αν οι πρωτόγονοι γνώριζαν τις ικανότητες φιλτραρίσματος του ξυλάνθρακα ή έστω να φτιάχνουν ξυλάνθρακα.
Αν θυμάμαι καλά, μέχρι και πριν κάτι αιώνες έπιναν κρασί, επειδή δεν εμπιστεύονταν το νερό.
.
Οτι δηλαδη σωθηκε εκατομμυρια κοσμος στην Ευρωπη τον μεσαιωνα,χωρις να το γνωριζουν,επειδη επιναν πολυ μπυρα μεχρι και μικρα παιδια και λογω της ζυμωσης πεθαιναν πολλα μικροβια που υπηρχαν στο νερο που σε διαφορετικη περιπτωση θα πηγαιναν κατευθειαν στους ανθρωπους.
εχω καποιες απλες γνωσεις γιατι ασχολουμε με ενυδρειο και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ο αφρος που εχει το νερο ειναι πρωτεινη κοινως σκατα.
για αυτο πρεπει να βραζουν το νερο μην ψοφησουν. υπ οψην οτι και για την σαπουναδα στην θαλασσα οταν κανουμε μπανιο ισχυουν τα ιδια
για αυτο πρεπει να βραζουν το νερο μην ψοφησουν. υπ οψην οτι και για την σαπουναδα στην θαλασσα οταν κανουμε μπανιο ισχυουν τα ιδια
στην αρχαια αττικη στα πιθαρια νερου εριχναν παντα 1/10 κρασιstergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:35Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για την μπυρα που ελεγε ακριβως αυτο.Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:25Ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν καθαρό, πόσιμο νερό από το λασπόνερο.
.
Οτι δηλαδη σωθηκε εκατομμυρια κοσμος στην Ευρωπη τον μεσαιωνα,χωρις να το γνωριζουν,επειδη επιναν πολυ μπυρα μεχρι και μικρα παιδια και λογω της ζυμωσης πεθαιναν πολλα μικροβια που υπηρχαν στο νερο που σε διαφορετικη περιπτωση θα πηγαιναν κατευθειαν στους ανθρωπους.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δες εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/1854_Broa ... a_outbreak στο υπο βιομηχανική ανάπτυξη Λονδίνο, πώς βρήκαν το πρόβλημα ψάχνοντας, αλλά χωρίς να γνωρίζουν ητν ακριβή αιτία της χολέρας.stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:35Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ για την μπυρα που ελεγε ακριβως αυτο.Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 22:25Ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν καθαρό, πόσιμο νερό από το λασπόνερο.
Μέχρι τότε πίστευαν στα μιάσματα (όχι τα κομμουνιστικά!)
..
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
stergiosbik
Αυτο ειναι το ντοκιμαντερ.
Οταν το ειδα ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος.Αξιζει να το δειτε οταν βρειτε χρονο.
Οταν το ειδα ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος.Αξιζει να το δειτε οταν βρειτε χρονο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster
-
- 11 Απαντήσεις