!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυλοδαρμός 98χρονου στο "Παπαγεωργίου" από νοσοκόμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ξυλοδαρμός 98χρονου στο "Παπαγεωργίου" από νοσοκόμα
Ο 98χρονος Γιώργος Ασλανίδης συνεχίζει την περιγραφή του εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη στο θάλαμο του νοσοκομείου.
«Πήγα στο νοσοκομείο, για ένα πρόβλημα αιματουρίας. Μπήκα μέσα, με βάλανε σε ένα θάλαμο, με άλλους τρεις και με είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω. Τους παρακάλεσα να μου δώσουν την πιτζάμα μου, αλλά οι νοσοκόμες δεν μου έδωσαν την παραμικρή σημασία. Σηκώθηκα να την πάρω από την τσάντα μου και όταν γύρισα ήρθαν δύο νοσοκόμες οι οποίες έβαλαν κάγκελα στο κρεβάτι μου και στη συνέχεια με γάζες με έδεσαν, έδεσαν τα χέρια μου. Κάποια στιγμή ρώτησα γιατί με δένετε… φυσικά δεν πήρα απάντηση… προσπαθούσα με το δεξί μου χέρι να αντιδράσω και τότε η μία από τις νοσοκόμες άρχισε να με χτυπά με δύναμη στο δεξί μπράτσο. Φώναζα για βοήθεια. Οι άλλοι τρεις που ήταν μαζί μου στο θάλαμο τι να κάνουν; Φοβήθηκαν. Σκεπάστηκαν κάτω από τα σεντόνια τους. Δεν ξέρανε τι να κάνουν. Προφανώς φοβόντουσαν. Φύγανε με τα πολλά οι νοσοκόμες, εγώ φώναζα για βοήθεια, μετά από πολλές ώρες με βρήκε ο γιος μου στο κρεβάτι. Ο Νίκος δεν είχε βέβαια την παραμικρή ιδέα για το τι είχε συμβεί, δεν τον είχα ενημερώσει για το τι μου κάνανε… Με βρήκε κοιμισμένο… Όταν ξύπνησα του είπα τι έχει γίνει. Να σας πω ότι ξύπνησα μετά από 18 ώρες. Όταν ο γιος μου πληροφορήθηκε τι είχε προηγηθεί, έκανε αμέσως αναφορά στον υπουργό Υγείας. Ο Νίκος είναι ένας γενικά ήρεμος και πράος άνθρωπος, όπως και όλοι στην οικογένειά μας… Όπως μου είπε δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί ότι θα ερχόταν η στιγμή να κάνει… ρεπορτάζ για τον πατέρα του και μάλιστα για κάτι τόσο φρικτό και ντροπιαστικό θα πω», σημειώνει στην συγκλονιστική του περιγραφή ο 98χρονος.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ageorgiou/
«Πήγα στο νοσοκομείο, για ένα πρόβλημα αιματουρίας. Μπήκα μέσα, με βάλανε σε ένα θάλαμο, με άλλους τρεις και με είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω. Τους παρακάλεσα να μου δώσουν την πιτζάμα μου, αλλά οι νοσοκόμες δεν μου έδωσαν την παραμικρή σημασία. Σηκώθηκα να την πάρω από την τσάντα μου και όταν γύρισα ήρθαν δύο νοσοκόμες οι οποίες έβαλαν κάγκελα στο κρεβάτι μου και στη συνέχεια με γάζες με έδεσαν, έδεσαν τα χέρια μου. Κάποια στιγμή ρώτησα γιατί με δένετε… φυσικά δεν πήρα απάντηση… προσπαθούσα με το δεξί μου χέρι να αντιδράσω και τότε η μία από τις νοσοκόμες άρχισε να με χτυπά με δύναμη στο δεξί μπράτσο. Φώναζα για βοήθεια. Οι άλλοι τρεις που ήταν μαζί μου στο θάλαμο τι να κάνουν; Φοβήθηκαν. Σκεπάστηκαν κάτω από τα σεντόνια τους. Δεν ξέρανε τι να κάνουν. Προφανώς φοβόντουσαν. Φύγανε με τα πολλά οι νοσοκόμες, εγώ φώναζα για βοήθεια, μετά από πολλές ώρες με βρήκε ο γιος μου στο κρεβάτι. Ο Νίκος δεν είχε βέβαια την παραμικρή ιδέα για το τι είχε συμβεί, δεν τον είχα ενημερώσει για το τι μου κάνανε… Με βρήκε κοιμισμένο… Όταν ξύπνησα του είπα τι έχει γίνει. Να σας πω ότι ξύπνησα μετά από 18 ώρες. Όταν ο γιος μου πληροφορήθηκε τι είχε προηγηθεί, έκανε αμέσως αναφορά στον υπουργό Υγείας. Ο Νίκος είναι ένας γενικά ήρεμος και πράος άνθρωπος, όπως και όλοι στην οικογένειά μας… Όπως μου είπε δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί ότι θα ερχόταν η στιγμή να κάνει… ρεπορτάζ για τον πατέρα του και μάλιστα για κάτι τόσο φρικτό και ντροπιαστικό θα πω», σημειώνει στην συγκλονιστική του περιγραφή ο 98χρονος.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ageorgiou/
Re: Ξυλοδαρμός 98χρονου στο "Παπαγεωργίου" από νοσοκόμα
Ζαια ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ευτυχώς που έδιωξε ο Κούλης όλο το ακατάλληλο προσωπικό, και μείνανε οι "άριστοι".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Ναι,οκ μας πείσατε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πριν από λίγο καιρό και ενώ ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο με λοίμωξη, ο παππούς δίπλα του προφανώς από αφυδάτωση ή κάτι άλλο, σηκώθηκε στο κρεβάτι του, έπιασε το σεντόνι κι άρχισε να δέρνει την γυναίκα του που τον συνόδευε, τις νοσοκόμες, τους γιατρούς και όποιον άλλο τον πλησίαζε φωνάζοντας βοήθεια. Φώναξαν σεκιούριτι και τον ξάπλωσαν τον παππού, του έκαναν 2 ηρεμιστικές ενέσεις και τον έδεσαν. Η μάνα μου παγωτό, ο μπαμπάς μου να της λέει, πάμε να φύγουμε κι η καημένη η γυναίκα του παππού να κλαίει και να οδύρεται για το κακό που τους βρήκε. Θυμάμαι και κάτι αντίστοιχο που είχε πάθει η γιαγιά μου μετά από αφυδάτωση επίσης που δεν γνώριζε κανέναν μας και μέχρι να συνέλθει ψρικάραμε όλοι.
Σε γενικές γραμμές και με όλο τον σεβασμό δεν μπορώ να πιστέψω τι όφελος είχε η νοσοκόμα να πλακώσει τον παππού. Ούτε και το έχω ξανακούσει.
Σε γενικές γραμμές και με όλο τον σεβασμό δεν μπορώ να πιστέψω τι όφελος είχε η νοσοκόμα να πλακώσει τον παππού. Ούτε και το έχω ξανακούσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι ουρολογικοι ασθενείς έχουν καθετήρα και κατά κανόνα μενουν χωρίς πυτζάμες και βρακιά.
Επίσης τα παππούδια πολλές φορές αποσυντονιζονται όταν νοσηλεύονται.
Ενίοτε δε, ειδικά αν υπάρχει υπόστρωμα άνοιας, μπορεί να γίνουν διεγερτικοι , oποτε η καταστολή και η καθήλωση είναι ένα -εσχατο- μέτρο. Φυσικά όταν έχεις στη βάρδια δύο νοσηλεύτριες για 60 ασθενείς δεν είναι τόσο σπάνιο.
Παρόλα αυτά έχω δει νοσηλεύτρια να ρίχνει απερκατ σε διεγερτικό παππού.Χεστηκαμε και με παρακαλούσε να μην της κάνω αναφορά.
Ενίοτε δε, ειδικά αν υπάρχει υπόστρωμα άνοιας, μπορεί να γίνουν διεγερτικοι , oποτε η καταστολή και η καθήλωση είναι ένα -εσχατο- μέτρο. Φυσικά όταν έχεις στη βάρδια δύο νοσηλεύτριες για 60 ασθενείς δεν είναι τόσο σπάνιο.
Παρόλα αυτά έχω δει νοσηλεύτρια να ρίχνει απερκατ σε διεγερτικό παππού.Χεστηκαμε και με παρακαλούσε να μην της κάνω αναφορά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και τι έκανες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:31 Οι ουρολογικοι ασθενείς έχουν καθετήρα και κατά κανόνα μενουν χωρίς πυτζάμες και βρακιά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν της έκανα αναφορά αν αυτό εννοείς.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:35Και τι έκανες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:31 Οι ουρολογικοι ασθενείς έχουν καθετήρα και κατά κανόνα μενουν χωρίς πυτζάμες και βρακιά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
-
stergiosbik
Όντως ισχύουν μιας και τα έχω περάσει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:31 Οι ουρολογικοι ασθενείς έχουν καθετήρα και κατά κανόνα μενουν χωρίς πυτζάμες και βρακιά.
Αυτό απέχει πολύ όμως από τους ισχυρισμούς του ηλικιωμένου ότι τον έδεσαν στα ξαφνικά χωρίς να έχει συμβεί τίποτα και ότι στα καλά του καθουμενου τον πλάκωσε στο ξύλο η νοσοκόμα.
Κάτι άλλο θα έχει προηγηθεί,αν φυσικά πιστέψουμε ότι δεν είναι ψέμμα όλο αυτό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν θυμούνται όταν συνέρχονται. Ή δεν τα θυμούνται ακριβώς όπως έγιναν.stergiosbik έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:40Όντως ισχύουν μιας και τα έχω περάσει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:31 Οι ουρολογικοι ασθενείς έχουν καθετήρα και κατά κανόνα μενουν χωρίς πυτζάμες και βρακιά.
Αυτό απέχει πολύ όμως από τους ισχυρισμούς του ηλικιωμένου ότι τον έδεσαν στα ξαφνικά χωρίς να έχει συμβεί τίποτα και ότι στα καλά του καθουμενου τον πλάκωσε στο ξύλο η νοσοκόμα.
-
stergiosbik
Οπότε αν έχεις δίκιο,οι ισχυρισμοί του παππού είναι πίπες.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:42Δεν θυμούνται όταν συνέρχονται. Ή δεν τα θυμούνται ακριβώς όπως έγιναν.stergiosbik έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:40Όντως ισχύουν μιας και τα έχω περάσει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:31 Οι ουρολογικοι ασθενείς έχουν καθετήρα και κατά κανόνα μενουν χωρίς πυτζάμες και βρακιά.
Απλά οι σκατόψυχοι βρήκαν ευκαιρία να πουν ψέματα πάλι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με όλο τον σεβασμό στον παππού, φοβάμαι πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς όπως τα θυμάται. Λυπάμαι πολύ όμως που ταλαιπωρήθηκε ακόμη κι αν ήταν για το καλό του.stergiosbik έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:45Οπότε αν έχεις δίκιο,οι ισχυρισμοί του παππού είναι πίπες.Gherschaagk έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:42Δεν θυμούνται όταν συνέρχονται. Ή δεν τα θυμούνται ακριβώς όπως έγιναν.stergiosbik έγραψε: 30 Αύγ 2022, 19:40
Όντως ισχύουν μιας και τα έχω περάσει.
Απλά οι σκατόψυχοι βρήκαν ευκαιρία να πουν ψέματα πάλι.
Μάλλον ο παππούς θέλει να βγάλει χαρτζιλίκι για να τα φάει καμία Ρουσλάνα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση