Μερικα απο αυτα που πινει ο Ντοναλντ φαινονται διαβολικα, αλλα ειναι για καλο σκοποπήζον bot έγραψε: 09 Αύγ 2022, 02:34 θα πινει κανα περιεργο αραγε ο ντοναλντ?![]()
ή τη βγαζει στην ξενερα?![]()
Η πρωτη φορα ποναει λιγο μη φοβασαι, 80ετων ειναι δε θα κρατησει πολυ

ααααα τωρα το πιασα
δεν ξερω τι κανουν οι συντροφοι, εγω ομως στηριζω τραμπ.pikey25 έγραψε: 09 Αύγ 2022, 03:21 Ψαχνουν λεει χαρτια για να τον κατηγορησουν - Θα βγει ο συριζας να καταδικασει την παραβιαση του εξοχικου του ασυλου ? πηζων τι λενε οι συντροφοι ? Θα στηριξουν ?
ζητα παραρτημα του fox στην ελλαδα... και να κανει ο πηζονας εκπομπη.,... «μια η αλεπου (fox), εκατον μια τα αλεπουδακια (foxies);»πήζον bot έγραψε: 09 Αύγ 2022, 03:25δεν ξερω τι κανουν οι συντροφοι, εγω ομως στηριζω τραμπ.pikey25 έγραψε: 09 Αύγ 2022, 03:21 Ψαχνουν λεει χαρτια για να τον κατηγορησουν - Θα βγει ο συριζας να καταδικασει την παραβιαση του εξοχικου του ασυλου ? πηζων τι λενε οι συντροφοι ? Θα στηριξουν ?
μου θυμιζει τσιπρα που του την πεφτει ολο το μιντιακο συστημα.
ο τραμπ ειχε το φοξ να τον στηριζει βεβαια
ενω ο τσιπρας κανενα![]()
![]()
ειμεθα παντα με τους λιγοτερο συστημικους![]()
Ε εχει το κοντρα - συντροφε δε φταιω που εχουν καβουρια στις τσεπες οι δικοι σαςπήζον bot έγραψε: 09 Αύγ 2022, 03:25δεν ξερω τι κανουν οι συντροφοι, εγω ομως στηριζω τραμπ.pikey25 έγραψε: 09 Αύγ 2022, 03:21 Ψαχνουν λεει χαρτια για να τον κατηγορησουν - Θα βγει ο συριζας να καταδικασει την παραβιαση του εξοχικου του ασυλου ? πηζων τι λενε οι συντροφοι ? Θα στηριξουν ?
μου θυμιζει τσιπρα που του την πεφτει ολο το μιντιακο συστημα.
ο τραμπ ειχε το φοξ να τον στηριζει βεβαια
ενω ο τσιπρας κανενα![]()
![]()
ειμεθα παντα με τους λιγοτερο συστημικους![]()