!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αξιοκρατία στην Ελλάδα.
Η αξιοκρατία στην Ελλάδα.
Μια έννοια που πέθανε στον τόπο που γεννήθηκε.
Οι ποιο μορφωμένοι στην Ελλάδα μεταναστεύουν στο εξωτερικό γιατί δεν βρίσκουν το αντικείμενο των σπουδών τους στην Ελλάδα.
Η φράση '' Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της'' δεν είναι τυχαία.
Σε μια εργασία στο δημόσιο αυτός που προάγεται δεν είναι ο καλός αλλά αυτός που έχει το μέσον.
Αν ένας ευρεσιτέχνης πει την ιδέα του δημοσίως τότε όλοι αντιδρούν λες και τους πήραν την μπουκιά από το στόμα.
Το αποτέλεσμα είναι να προάγονται οι κηφήνες τα λαμόγια και οι αγράμματοι και η αφρόκρεμα να μεταναστεύει.
1) Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει..
2) Κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει.
Εσείς με ποια από τις δύο απόψεις είστε?
Οι ποιο μορφωμένοι στην Ελλάδα μεταναστεύουν στο εξωτερικό γιατί δεν βρίσκουν το αντικείμενο των σπουδών τους στην Ελλάδα.
Η φράση '' Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της'' δεν είναι τυχαία.
Σε μια εργασία στο δημόσιο αυτός που προάγεται δεν είναι ο καλός αλλά αυτός που έχει το μέσον.
Αν ένας ευρεσιτέχνης πει την ιδέα του δημοσίως τότε όλοι αντιδρούν λες και τους πήραν την μπουκιά από το στόμα.
Το αποτέλεσμα είναι να προάγονται οι κηφήνες τα λαμόγια και οι αγράμματοι και η αφρόκρεμα να μεταναστεύει.
1) Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει..
2) Κάθε λαός έχει τον ηγέτη που του αξίζει.
Εσείς με ποια από τις δύο απόψεις είστε?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Re: Η αξιοκρατία στην Ελλάδα.
Η άλλη άποψη ποια είναι;
Η μία άποψη είναι αν φταίει ο λαός που ψηφίζει ηγεσίες που προωθούν το ρουσφέτι
Και η άλλη άποψη είναι ότι για αυτή την κατάσταση φταίει μόνο το πολιτικό σύστημα που επιβάλει την αναξιοκρατία.
Γιατί αναξιοκρατία υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.
Οι ποιο μορφωμένοι στην Ελλάδα κάνουν τα γκαρσόνια στις τουριστικές περιοχές.
Ο ΟΑΣΠ πληρώνεται για να μας προστατέψει και όταν του υπέβαλα μια πρόταση αντισεισμικού σχεδιασμού μου δήλωσε αναρμόδιος να την εξετάσει, και από την άλλη μου συντάσσουν αντισεισμικούς κανονισμούς που τους έχω καταρρίψει ως επικίνδυνους.
Γιατί δεν με καλούν να τους δώσω εξηγήσεις?
Αν αυτό είναι αξιοκρατία τότε εγώ είμαι από άλλο πλανήτη.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Οι Έλληνες είναι παρτάκηδες, και αυτό φαίνεται στα πιο μικρά της καθημερινής ζωής. Οι Άγγλοι, οι Γερμανοί κτλ. θεριακλήδες ξέρουν να σέβονται τους συμπολίτες τους. Εσύ καπνίζεις εκεί που δεν πρέπει, ακόμα κι'αν υπάρχουν παιδιά τριγύρω. Όταν είσαι τόσο εγωιστής, εννοείται πως και την ψήφο σου θα τη ρίξεις με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Είστε εγωιστές, έχετε τους πολιτικούς που σας αξίζουν, τη μοίρα που σας αξίζει, δε σας λυπάμαι καθόλου.seismic έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 18:49Η μία άποψη είναι αν φταίει ο λαός που ψηφίζει ηγεσίες που προωθούν το ρουσφέτι
Και η άλλη άποψη είναι ότι για αυτή την κατάσταση φταίει μόνο το πολιτικό σύστημα που επιβάλει την αναξιοκρατία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εκτωρ την 06 Ιούλ 2022, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλαιότερα γινόταν παραγωγή πλούτου με μέτριο εξωτερικό δανεισμό. Είχε αρχίσει να δημιουργείται αστική τάξη με μόρφωση, συγγραφείς, καλλιτέχνες.
Αυτοί εδώ, στην μεταπολίτευση, είναι λωποδύτες. Δεν μπορούν να παράγουν πλούτο, γνώση, τέχνη. Δανείζονταν υπέρογκα και έφαγαν και τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για αυτό που έχουμε σήμερα.
Οι παλαιότερης πάστας άνθρωποι μόνο με τις επιδοτήσεις θα μας είχαν κάνει Ιαπωνία.
Αυτοί εδώ, στην μεταπολίτευση, είναι λωποδύτες. Δεν μπορούν να παράγουν πλούτο, γνώση, τέχνη. Δανείζονταν υπέρογκα και έφαγαν και τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για αυτό που έχουμε σήμερα.
Οι παλαιότερης πάστας άνθρωποι μόνο με τις επιδοτήσεις θα μας είχαν κάνει Ιαπωνία.
Σωστός για εμένα.Εκτωρ έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:02Οι Έλληνες είναι παρτάκηδες, και αυτό φαίνεται στα πιο μικρά της καθημερινής ζωής. Οι Άγγλοι, οι Γερμανοί κτλ. θεριακλήδες ξέρουν να σέβονται τους συμπολίτες τους. Εσύ καπνίζεις εκεί που δεν πρέπει, ακόμα κι'αν υπάρχουν παιδιά τριγύρω. Όταν είσαι τόσο εγωιστής, εννοείται πως και την ψήφο σου θα τη ρίξεις με γνώμονα το πρωσοπικό σου συμφέρον. Είστε εγωιστές, έχετε τους πολιτικούς που σας αξίζουν, τη μοίρα που σας αξίζει, δε σας λυπάμαι καθόλου.seismic έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 18:49Η μία άποψη είναι αν φταίει ο λαός που ψηφίζει ηγεσίες που προωθούν το ρουσφέτι
Σωστή για εμένα.Antares έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:04 Παλαιότερα γινόταν παραγωγή πλούτου με μέτριο εξωτερικό δανεισμό. Είχε αρχίσει να δημιουργείται αστική τάξη με μόρφωση, συγγραφείς, καλλιτέχνες.
Μία απορία
Ή .. αξιοκρατία είναι αντικειμενικο μέγεθος ή εξαρτάται από τα κριτήρια αυτού που σε κρίνει;
Και ο οποίος έχει την δυνατότητα να σε ανταμείβει ή τιμωρεί συνφωνα με τα κριτήρια αυτά ;
Ή .. αξιοκρατία είναι αντικειμενικο μέγεθος ή εξαρτάται από τα κριτήρια αυτού που σε κρίνει;
Και ο οποίος έχει την δυνατότητα να σε ανταμείβει ή τιμωρεί συνφωνα με τα κριτήρια αυτά ;
Έχεις δοκιμάσει να υποβάλεις την πρόταση σου σε άλλη χώρα;seismic έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 18:49
Ο ΟΑΣΠ πληρώνεται για να μας προστατέψει και όταν του υπέβαλα μια πρόταση αντισεισμικού σχεδιασμού μου δήλωσε αναρμόδιος να την εξετάσει, και από την άλλη μου συντάσσουν αντισεισμικούς κανονισμούς που τους έχω καταρρίψει ως επικίνδυνους.
Γιατί δεν με καλούν να τους δώσω εξηγήσεις?
Αν αυτό είναι αξιοκρατία τότε εγώ είμαι από άλλο πλανήτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να γίνω πιο σαφής είμαι άξιος ως δημόσιος υπάλληλος να υπηρετώ τον λαό ή την κρατική εξουσία στην οποία ολόκληρος ο ελληνικός λαός είναι φόρου υποτελής υπήκοος;
Σαν κρατικός υπάλληλος υπηρετώ τον Αφέντη μου που είναι ή κρατική εξουσία ή οποία με πληρώνει και μου κάνει κουμάντο έτσι όπως θέλει αυτή και όχι κάποιος ελληνικός λαός ο οποίος είναι απλά υπήκοος σε αυτή την εξουσία
Σαν κρατικός υπάλληλος υπηρετώ τον Αφέντη μου που είναι ή κρατική εξουσία ή οποία με πληρώνει και μου κάνει κουμάντο έτσι όπως θέλει αυτή και όχι κάποιος ελληνικός λαός ο οποίος είναι απλά υπήκοος σε αυτή την εξουσία
Το ερώτημα που έκανες είναι βαθύτερο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:09 Μία απορία
Π.χ Ποιος θα μας πει ποιο είναι το σωστό και τι είναι λάθος?
Απάντηση. Το πείραμα και η πρακτική.
Είναι αντικειμενικό μέγεθος που κρίνεται υποκειμενικά κατά περίπτωση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:09 Μία απορία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και εξουσία να σε κρίνει έχει αυτος που σε πληρώνει και σου κάνει κουμάντοΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:15Είναι αντικειμενικό μέγεθος που κρίνεται υποκειμενικά κατά περίπτωση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:09 Μία απορία
Και δεν με πληρώνει ο ελληνικός λαός αλλά ή κρατική εξουσία στην οποία είναι υπήκοος ο ελληνικός λαός..
Σημασια έχει το ποιος έχει την ισχύ και την δύναμη να σε αξιολογήσει με τα δικά του κριτήρια και να σου επιβάλει κυρώσεις εάν δεν συμβαδίζεις με αυτάseismic έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:14Το ερώτημα που έκανες είναι βαθύτερο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:09 Μία απορία
Π.χ Ποιος θα μας πει ποιο είναι το σωστό και τι είναι λάθος?
Απάντηση. Το πείραμα και η πρακτική.
Ε και λοιπόν; Σερβιτόρος είσαι και όχι ιδιοκτήτης του καταστήματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:16Και εξουσία να σε κρίνει έχει αυτος που σε πληρώνει και σου κάνει κουμάντοΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:15Είναι αντικειμενικό μέγεθος που κρίνεται υποκειμενικά κατά περίπτωση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 19:09 Μία απορία
Και δεν με πληρώνει ο ελληνικός λαός αλλά ή κρατική εξουσία στην οποία είναι υπήκοος ο ελληνικός λαός..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-