!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διακοπές τέλος, πάλι πίσω...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Uppercut

Διακοπές τέλος, πάλι πίσω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Yooo guys, χαίρομαι που επιστρέφω και θα σας ξαναδώ. Δε χαίρομαι που τελείωσε το καλοκαίρι, αλλά τι να κάνεις. Οι φετινές μου διακοπές ήταν αρκετά πλήρεις. Ήμουν όλη μέρα στη θάλασσα, κολύμπησα, έκαν wind surfing, έκαν θαλάσσιο σκι, τζετ σκι, φωτιές σε παραλίες, κλαμπάκια, γκόμενες τα πάντα όλα. Θλίβομαι που είμαι πίσω στην Αθήνα, αλλά χόρτασα διακοπές δεν έχω παράπονο.

Ελπίζω να περάσατε όλοι σας καλά στις δικές σας διακοπές!

Έδιτ: Επειδή δεν ήμουν εδώ όταν συνέβαιναν τα γεγονότα, να δηλώσω καθυστερημένα τη συμπαράσταση μου σε όσους πχωρουμίτες είχαν οποιαδήποτε σχέση με το Μάτι και τις άλλες περιοχές που επλήγησαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 10 Σεπ 2018, 17:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Διακοπές τέλος, πάλι πίσω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Καλη επιστροφη φιλε και καλη δουλεια.
Εμεις, εδω, συνεχιζουμε.

Εικόνα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Daje έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:19 Καλη επιστροφη φιλε και καλη δουλεια.
Εμεις, εδω, συνεχιζουμε.

Εικόνα
τώρα με την Τούνη,τέρμα αυτα Ντάτζε. Κανόνισε να νοικοκυρευτείς γιατί αυτη ειναι σκληρη επαρχιώτισσα,δεν ειναι σαν τις αλλες. Αν αρχισεις να ξενοκοιτάς θα σου δώσει τα παπούτσα στο χέρι! Η Ιβανκα μπορει να συγχωρούσε, αυτη οχι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Σεπ 2018, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

:o Και τοσο καιρο χωρις υπολογιστη, σοσιαλ μηντια, πχορουμ κλπ;
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Daje έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:19 Καλη επιστροφη φιλε και καλη δουλεια.
Εμεις, εδω, συνεχιζουμε.

Εικόνα
Καλή δουλειά και σε σένα.

vantono έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29
τώρα με την Τούνη,τέρμα αυτα Ντάτζε. Κανόνισε να νοικοκυρευτείς γιατί αυτη ειναι σκληρη επαρχιώτισσα,δεν ειναι σαν τις αλλες. Αν αρχισεις να ξενοκοιτάς θα σου δώσει τα παπούτσα στο χέρι! Η Ιβανκα μπορει να συγχωρούσε, αυτη οχι!
Δε θα τον αφήνει να ξεμυτίσει αυτή.
Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29 :o Και τοσο καιρο χωρις υπολογιστη, σοσιαλ μηντια, πχορουμ κλπ;
Ναι φίλε μου. Αυτός είναι κανόνας που έχω πάντα στις διακοπές. Δε μου λείπουν καθόλου. Αφού είμαι όλη μέρα έξω και κατά βάση στην παραλία με παρέα. Δηλαδή τι, το απόγευμα αργά που γυρνάω από παραλία για να ετοιμαστώ για να βγω το βράδυ θα ασχολούμαι με το πχώρουμ και τον Αντώναρο ή με το τι ποστάρει η κάθε βλαμμένη από τις βαρετές διακοπές της στο ίνστα;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Uppercut έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:37
vantono έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29
Δε θα τον αφήνει να ξεμυτίσει αυτή.
:smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”