Yooo guys, χαίρομαι που επιστρέφω και θα σας ξαναδώ. Δε χαίρομαι που τελείωσε το καλοκαίρι, αλλά τι να κάνεις. Οι φετινές μου διακοπές ήταν αρκετά πλήρεις. Ήμουν όλη μέρα στη θάλασσα, κολύμπησα, έκαν wind surfing, έκαν θαλάσσιο σκι, τζετ σκι, φωτιές σε παραλίες, κλαμπάκια, γκόμενες τα πάντα όλα. Θλίβομαι που είμαι πίσω στην Αθήνα, αλλά χόρτασα διακοπές δεν έχω παράπονο.
Ελπίζω να περάσατε όλοι σας καλά στις δικές σας διακοπές!
Έδιτ: Επειδή δεν ήμουν εδώ όταν συνέβαιναν τα γεγονότα, να δηλώσω καθυστερημένα τη συμπαράσταση μου σε όσους πχωρουμίτες είχαν οποιαδήποτε σχέση με το Μάτι και τις άλλες περιοχές που επλήγησαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπές τέλος, πάλι πίσω...
-
Uppercut
Διακοπές τέλος, πάλι πίσω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 10 Σεπ 2018, 17:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Re: Διακοπές τέλος, πάλι πίσω...
Καλη επιστροφη φιλε και καλη δουλεια.
Εμεις, εδω, συνεχιζουμε.

Εμεις, εδω, συνεχιζουμε.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τώρα με την Τούνη,τέρμα αυτα Ντάτζε. Κανόνισε να νοικοκυρευτείς γιατί αυτη ειναι σκληρη επαρχιώτισσα,δεν ειναι σαν τις αλλες. Αν αρχισεις να ξενοκοιτάς θα σου δώσει τα παπούτσα στο χέρι! Η Ιβανκα μπορει να συγχωρούσε, αυτη οχι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Σεπ 2018, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
-
Uppercut
Καλή δουλειά και σε σένα.
Δε θα τον αφήνει να ξεμυτίσει αυτή.vantono έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29
τώρα με την Τούνη,τέρμα αυτα Ντάτζε. Κανόνισε να νοικοκυρευτείς γιατί αυτη ειναι σκληρη επαρχιώτισσα,δεν ειναι σαν τις αλλες. Αν αρχισεις να ξενοκοιτάς θα σου δώσει τα παπούτσα στο χέρι! Η Ιβανκα μπορει να συγχωρούσε, αυτη οχι!
Ναι φίλε μου. Αυτός είναι κανόνας που έχω πάντα στις διακοπές. Δε μου λείπουν καθόλου. Αφού είμαι όλη μέρα έξω και κατά βάση στην παραλία με παρέα. Δηλαδή τι, το απόγευμα αργά που γυρνάω από παραλία για να ετοιμαστώ για να βγω το βράδυ θα ασχολούμαι με το πχώρουμ και τον Αντώναρο ή με το τι ποστάρει η κάθε βλαμμένη από τις βαρετές διακοπές της στο ίνστα;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Uppercut έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:37Δε θα τον αφήνει να ξεμυτίσει αυτή.vantono έγραψε: 10 Σεπ 2018, 17:29
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 6 Απαντήσεις