!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειμαι σε διαιτα
Re: Ειμαι σε διαιτα
πόσα θέματα ανοίγεις μ.ό. ανά βδομάδα
Δεν μετραω τυπε.
Τι θα φας για μεσημερι; Σκεφτομαι να παραγγειλω σουβλακια!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Τα τοστ με διπλο τυρι (κασερι κατα προτιμηση) γαμανε!!!
Δεν εχω καταλαβει ακομα πως μπορει ενας ανθρωπος να φαει μονο ενα!
την ίδια απορία είχα παλιότερα που τα έτρωγα πάντα σε τριάδες, τα τελευταία χρόνια τρώω ένα αλλά συνήθως πετάω μέσα και ένα βραστό αβγό, ντομάτα και λίγη μαγιονέζαVolk έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:06Τα τοστ με διπλο τυρι (κασερι κατα προτιμηση) γαμανε!!!
Δεν εχω καταλαβει ακομα πως μπορει ενας ανθρωπος να φαει μονο ενα!
Τα αυγα μου αρεσουν μαζι με τα τοστ ειτε αυγα ματια διπλα στο πιατο να γινει παιχνιδι ειτε βραστα αλλα οχι μεσα στο τοστ.Kotas έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:09την ίδια απορία είχα παλιότερα που τα έτρωγα πάντα σε τριάδες, τα τελευταία χρόνια τρώω ένα αλλά συνήθως πετάω μέσα και ένα βραστό αβγό, ντομάτα και λίγη μαγιονέζα![]()
Αν θες, με ακους: Μεινε μακρυα απο την μαγιονεζα!
ανθυγιεινή ή παχυντική; βασικά και τα δύο είναι αλλά δεν νομίζω ότι κάνει ιδιαίτερο κακό σε λελογισμένη κατανάλωσηVolk έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:11
Τα αυγα μου αρεσουν μαζι με τα τοστ ειτε αυγα ματια διπλα στο πιατο να γινει παιχνιδι ειτε βραστα αλλα οχι μεσα στο τοστ.
Έχει κακές παρέες, τύπε.Kotas έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:16ανθυγιεινή ή παχυντική; βασικά και τα δύο είναι αλλά δεν νομίζω ότι κάνει ιδιαίτερο κακό σε λελογισμένη κατανάλωσηVolk έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:11
Τα αυγα μου αρεσουν μαζι με τα τοστ ειτε αυγα ματια διπλα στο πιατο να γινει παιχνιδι ειτε βραστα αλλα οχι μεσα στο τοστ.
Κάτι μουστάρδες, κάτι κέτσαπ...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Περιεχει κατα τουλαχιστον 80% σπορελαια. Αυτο εχει ως αποτελεσμα φλεγμονες στον οργανισμο μας. Υπαρχουν διαφορες αναλυσεις πανω στο θεμα, αν θες μπορεις να μελετησεις στο διαδικτυο μερικες απο αυτες για τα σπορελαια και τις επιπτωσεις τους στην υγεια του ανθρωπου.Kotas έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:16ανθυγιεινή ή παχυντική; βασικά και τα δύο είναι αλλά δεν νομίζω ότι κάνει ιδιαίτερο κακό σε λελογισμένη κατανάλωσηVolk έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:11
Η μουσταρδα αν δεν εχει σπορελαια και γλυκαντικες ουσιες ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη απο μαγιονεζα και κετσαπ.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:25Έχει κακές παρέες, τύπε.Kotas έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:16ανθυγιεινή ή παχυντική; βασικά και τα δύο είναι αλλά δεν νομίζω ότι κάνει ιδιαίτερο κακό σε λελογισμένη κατανάλωσηVolk έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:11
Κάτι μουστάρδες, κάτι κέτσαπ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις