Για ποιους είναι αργία του Αγίου Πνεύματος - Ποιοι δουλεύουν
Κάθε χρόνο η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι αργία για το Δημόσιο και τις τράπεζες. Τόσο οι υπηρεσίες του Δημοσίου όσο και τα υποκαταστήματα τραπεζών θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022. Ωστόσο, στον ιδιωτικό τομέα ο νόμος δεν καλύπτει όλους τους εργαζόμενους.
Beria έγραψε: 06 Ιουν 2022, 14:50
Δεν έχω εργαστεί σε εταιρεία που να μην είχε ως αργία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος
Άρα δεν είναι μόνο για το Δημόσιο και τις Τραπεζες
χρεώνεται ως άδεια συνήθως. Είναι από τις ανεπίσημες αργίες για αυτό
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Γιατι να ειναι για ολους? Πούστηδες και παλικάρια, γιναμε μαλλιά κουβάρια δηλαδη?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Στις Τεχνικές Εταιρείες δεν είναι αργία.
Ουτε εγώ ως Ελεύθερος Επαγγελματίας την έχω ως αργία.
Αν είχα λεφτά για εκδρομή ίσως να το σκεφτόμουν αλλιώς αλλά είναι η π@τανα η επιβίωση.
Beria έγραψε: 06 Ιουν 2022, 14:50
Δεν έχω εργαστεί σε εταιρεία που να μην είχε ως αργία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος
Άρα δεν είναι μόνο για το Δημόσιο και τις Τραπεζες
χρεώνεται ως άδεια συνήθως. Είναι από τις ανεπίσημες αργίες για αυτό
Σωστά, σε καμία εταιρεία δεν ήταν εργάσιμη ημέρα, σε κάποιες, όμως, χρέωναν την άδεια στην κανονική
Εξαρτάται την εταιρεία τι συνηθίζει. Έχω δουλέψει σε εταιρεία που δουλεύαμε κανονικά. Σε αυτήν που με τώρα χρεώνεται ως άδεια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κάθε χρόνο η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι αργία για το Δημόσιο και τις τράπεζες. Τόσο οι υπηρεσίες του Δημοσίου όσο και τα υποκαταστήματα τραπεζών θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022. Ωστόσο, στον ιδιωτικό τομέα ο νόμος δεν καλύπτει όλους τους εργαζόμενους.
Unique έγραψε: 06 Ιουν 2022, 14:54
Γιατι να ειναι για ολους? Πούστηδες και παλικάρια, γιναμε μαλλιά κουβάρια δηλαδη?
ΔΥ είσαι πουλάκι μου;
Aσε ρε φιλε μου να παμε καμια εκδρομουλα για και ρίξουμε καμια δραχμή στην οικονομία μας μπας και ανακάμψει η χώρα μας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.