Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πρόκειται για μια μαυριδερή ασχημούλα - προς γύφτισσα- που κέρδισε τα καλλιστεία έναντι της Αλεξανδράτου - η οποία τότε ήταν σούπερ μοντελ και μετά το μόνο που έκανε ήταν να παντρευτεί και να γεννοβολά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
παρ ολα αυτά, την βλέπουμε συχνά πυκνά στον τύπο, προφανώς λόγω του συζύγου της.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Naranjita έγραψε: 04 Μάιος 2022, 13:04
την ίδια απορία έχω και εγώ.
πρόκειται για μια μαυριδερή ασχημούλα - προς γύφτισσα- που κέρδισε τα καλλιστεία έναντι της Αλεξανδράτου - η οποία τότε ήταν σούπερ μοντελ και μετά το μόνο που έκανε ήταν να παντρευτεί και να γεννοβολά. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
παρ ολα αυτά, την βλέπουμε συχνά πυκνά στον τύπο, προφανώς λόγω του συζύγου της.
Η ενσταση μου δεν αφορα μονο τη Χοψονιδου αλλα το καθε παρτσακλο που ειτε ντυνεται ειτε γδυνεται πρεπει να γινεται θεμα στις ειδήσεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παλιά, που δεν υπήρχε το Ίντερνετ έπαιρνε κάποιος το ΝΙΤΡΟ ή κάποια αθλητική εφημερίδα και έβλεπε τις φωτογραφίες της
Τάδε που "ήταν σέξι και όποιος αντέξει". Τώρα, κάνουν την ίδια δουλειά τα sites. Και το instagram βεβαίως, αν και αυτά τα
2 είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Άμα θέλετε να βλέπετε μόνον σοβαρές ( και αντικειμενικές) ειδήσεις μπορείτε να διαβάζετε ιστοσελίδες εφημερίδων, όπως η ναυτεμπορική, η καθημερινή κλπ..
Επίσης υπάρχουν και τοπικές ιστοσελίδες ενημέρωσης πολύ καλές..
Τώρα τα newsit, protothema κλπ. καλά είναι αλλά έχουν και μεγάλο όγκο lifestyle ειδήσεων κλπ..
δεν πρέπει αλλά είτε τις βλέπουν τα λιγούρια, είτε υπάρχει κάποιος σπόνσορας που πληρώνει για αν τπάρχουν.
Πάντως έχουν μειωθεί πολύ αυτά τα ποστ, μάλλον λόγω ίνσταγκραμ