!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»
Ο make up artist μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την δική του οικογένεια που έκανε με τον σύντροφό του
Κανένα ψέμα στα παιδιά
«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγαλώσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.
«Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε “ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου”. Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. “Μπαμάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.».
https://www.google.com/amp/s/www.lifo.g ... asia%3famp
Κανένα ψέμα στα παιδιά
«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγαλώσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.
«Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε “ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου”. Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. “Μπαμάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.».
https://www.google.com/amp/s/www.lifo.g ... asia%3famp
Re: Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»
Tι "μπαμπάς " ρε?
Γονέα 1 και Γονέα 2 τους λένε.
Φασιστάκι εκκολαπτεται(τε)
Γονέα 1 και Γονέα 2 τους λένε.
Φασιστάκι εκκολαπτεται(τε)
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Re: Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»
Σε κλουβί τους έχει;“ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου”
- Μαδουραίος
Αυτο το παιδακι θα μεγαλωσει πιο φυσιολογικα απο κατι αλλα παιδακια που προερχονται απο "παραδοσιακες" οικογενειες.
define
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
επειδή είναι ομοφυλλόφυλοι δεν μπορούν να είναι κακοί γονείς; τι νοοτροπία είναι αυτή;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2022, 11:46 Αυτο το παιδακι θα μεγαλωσει πιο φυσιολογικα απο κατι αλλα παιδακια που προερχονται απο "παραδοσιακες" οικογενειες.
- Μαδουραίος
Ποιος ειπε οτι δε μπορουν να ειναι κακοι γονεις?
Την έχουνε δει γαμάτοι επειδή τους πείσανε ότι ντεφάκτο γκει γονιός σημαίνει μη κυρπαντελικές διαταραχές.
Όμως τίποτα δεν υποκαθιστά και την πιό μέτρια ανεπαρκή μητέρα και την γλύκα της μητρότητός της.
Πάντως ο τύπος είναι γκάου. Ο θεός να φυλά τα παιδάκια
Όμως τίποτα δεν υποκαθιστά και την πιό μέτρια ανεπαρκή μητέρα και την γλύκα της μητρότητός της.
Πάντως ο τύπος είναι γκάου. Ο θεός να φυλά τα παιδάκια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2022, 11:46 Αυτο το παιδακι θα μεγαλωσει πιο φυσιολογικα απο κατι αλλα παιδακια που προερχονται απο "παραδοσιακες" οικογενειες.
Έχεις μια βεβαιώτητα ότι θα μεγαλώσουν πιο φυσιολογικά
Απο ορισμενα αλλα? Σιγουρα.
ναι οκ αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα από μόνο του.
Οι συγκεκριμένοι από ότι έχουν καταλάβει δεν έχουν περάσει από κανένα σύστημα υιοθεσίας και κανέναν έλεγχο, είναι ζαριά τι θα τύχει
εγώ είμαι πιο προοδευτικός σε αυτό το θέμα.
Να υιοθετεί ένας - ο οποιοδήποτε ,και να είναι αυτός υπεύθυνος, γιατι πρέπει να είναι ζευγάρι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 3 Απαντήσεις