!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω το δικαίωμα να αλλάξω αβαταρ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Aprilianos
Έχω το δικαίωμα να αλλάξω αβαταρ;
Θα ήθελα να βάλω τον εθνικό ήρωα στρατηγό Ντερτιλη αβαταρ στο λογαριασμό μου. Έχω την άδεια του φόρουμ να το κάνω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 30 Μαρ 2022, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Έχω το δικαίωμα να αλλάξω αβαταρ;
Βάλε τον γιο του. Πιο μάγκας ήταν.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ο Ντερτιλής θα ζητούσε άδεια ρε τύπε;
Είσαι η ντροπή του φασιστοβασιλοχουντικοακροδεξιοναζιστοεθνικιστοπατριωτικού χώρου.
Είσαι η ντροπή του φασιστοβασιλοχουντικοακροδεξιοναζιστοεθνικιστοπατριωτικού χώρου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με σκίτσα φανταστικών (μη υπαρκτών) προσώπων.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:14 Θα ήθελα να βάλω τον εθνικό ήρωα στρατηγό Ντερτιλη αβαταρ στο λογαριασμό μου. Έχω την άδεια του φόρουμ να το κάνω;
Αρκεί να μη βάλεις τον χουντικό φασίστα Ντερτιλή.
- Aprilianos
Μου είχαν κόψει παλιότερα το αβαταρ της 21ης Απριλίου. Φασίστες υπάρχουν μόνο στην Ιταλία. Ακροδεξιός είμαιFeindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:18 Ο Ντερτιλής θα ζητούσε άδεια ρε τύπε;
- Aprilianos
Εσείς δεν είστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης;stavmanr έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:18Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με σκίτσα φανταστικών (μη υπαρκτών) προσώπων.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:14 Θα ήθελα να βάλω τον εθνικό ήρωα στρατηγό Ντερτιλη αβαταρ στο λογαριασμό μου. Έχω την άδεια του φόρουμ να το κάνω;
Αρκεί να μη βάλεις τον χουντικό φασίστα Ντερτιλή.
Τα έγραψα όλα, τύπε, γιατί ήμουν σίγουρος πως όπως κι αν σε χαρακτήριζα θα έλεγες ότι είσαι κάτι άλλο.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:20Μου είχαν κόψει παλιότερα το αβαταρ της 21ης Απριλίου. Φασίστες υπάρχουν μόνο στην Ιταλία. Ακροδεξιός είμαιFeindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:18 Ο Ντερτιλής θα ζητούσε άδεια ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Συλλυπητήρια.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:20Μου είχαν κόψει παλιότερα το αβαταρ της 21ης Απριλίου. Φασίστες υπάρχουν μόνο στην Ιταλία.Feindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:18 Ο Ντερτιλής θα ζητούσε άδεια ρε τύπε;
Ακροδεξιός είμαι
Feindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:21Τα έγραψα όλα, τύπε, γιατί ήμουν σίγουρος πως όπως κι αν σε χαρακτήριζα θα έλεγες ότι είσαι κάτι άλλο.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:20Μου είχαν κόψει παλιότερα το αβαταρ της 21ης Απριλίου. Φασίστες υπάρχουν μόνο στην Ιταλία. Ακροδεξιός είμαιFeindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:18 Ο Ντερτιλής θα ζητούσε άδεια ρε τύπε;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξέχασες το Πασοκος.Feindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:21Τα έγραψα όλα, τύπε, γιατί ήμουν σίγουρος πως όπως κι αν σε χαρακτήριζα θα έλεγες ότι είσαι κάτι άλλο.Aprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:20Μου είχαν κόψει παλιότερα το αβαταρ της 21ης Απριλίου. Φασίστες υπάρχουν μόνο στην Ιταλία. Ακροδεξιός είμαιFeindflug έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:18 Ο Ντερτιλής θα ζητούσε άδεια ρε τύπε;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Σιγά μη ζητήσεις άδειαAprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:14 Θα ήθελα να βάλω τον εθνικό ήρωα στρατηγό Ντερτιλη αβαταρ στο λογαριασμό μου. Έχω την άδεια του φόρουμ να το κάνω;
- Aprilianos
Μπορείτε να ψηφίσετε στο δημοψήφισμα
Βάλε κάποιον της 17Ν ή παλιότερο κομουνιστή φονιά.
Δεν θα σου πει κανείς τίποτα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Aprilianos
Να ένας πραγματικός δημοκρατηςThe Age of Aquarius έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:24Σιγά μη ζητήσεις άδειαAprilianos έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:14 Θα ήθελα να βάλω τον εθνικό ήρωα στρατηγό Ντερτιλη αβαταρ στο λογαριασμό μου. Έχω την άδεια του φόρουμ να το κάνω;
- Aprilianos
Μπίστης έγραψε: 30 Μαρ 2022, 18:26 Βάλε κάποιον της 17Ν ή παλιότερο κομουνιστή φονιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση