!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρωσία και Ουκρανία έτοιμες να ανακοινώσουν συνάντηση Πούτιν -Ζελενσκι στην Τουρκία μετά τις διαπραγματεύσεις στην Κων/πο
-
Mitharadir
Ρωσία και Ουκρανία έτοιμες να ανακοινώσουν συνάντηση Πούτιν -Ζελενσκι στην Τουρκία μετά τις διαπραγματεύσεις στην Κων/πο
Ο Κούλης για μια ακόμα φορά δεν σταματά να θριαμβεύει συμβάλλοντας στην απομόνωση της Τουρκίας εντός του ΝΑΤΟ και της αναβάθμισης της θέσης της Ελλάδας γεωπολιτικά....oh wait ξέχασα τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων που μόλις ολοκληρώθηκαν στην Κων/πόλη ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία: https://www.insider.gr/eidiseis/219485/ ... lenski-sto
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ρωσία και Ουκρανία έτοιμες να ανακοινώσουν συνάντηση Πούτιν -Ζελενσκι στην Τουρκία μετά τις διαπραγματεύσεις στην Κω
μεγάλη μπάλα ο Ερντογαν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Ρωσία και Ουκρανία έτοιμες να ανακοινώσουν συνάντηση Πούτιν -Ζελενσκι στην Τουρκία μετά τις διαπραγματεύσεις στην Κω
Αυτός εγώ νόμιζα ότι χανόταν. Που πήγε εκείνη νήματαρα;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Πόσοι θα βγουν δηλητηριασμένοι από τη συνάντηση;
Πάμε στοίχημα!
Πάμε στοίχημα!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εδώ επέζησε από συνάντηση με Κούλη τι να λέμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αδιέξοδο, δεν υπάρχει λογος συναντησης
οι ΗΠΑ εγγυητής της Ουκρανίας είναι σα να μπηκε ήδη στο ΝΑΤΟ
https://twitter.com/KyivIndependent/sta ... 7478654979
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πάντως εγώ θα ήθελα να είναι εγγυητής της Ουκρανίας απέναντι της Ρωσίας η Τουρκία.dna replication έγραψε: 29 Μαρ 2022, 16:10 αδιέξοδο, δεν υπάρχει λογος συναντησης
Ο απομωνομενος Ερντογάν πάει για Νόμπελ Ειρήνης.Ο αναβαθμισμένος Κούλης για χρυσό βατόμουρο. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Κάτι λέγανε για τον Τσίπρα όταν υπέγραψε τις Πρέσπες αλλά κάπου κόλλησε.zteo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 16:16 Ο απομωνομενος Ερντογάν πάει για Νόμπελ Ειρήνης.Ο αναβαθμισμένος Κούλης για χρυσό βατόμουρο.![]()
Και ο Ανδρέας ήταν υποψήφιος επειδή στην Ελούντα είχε φέρει Καντάφι και Μιτεράν να συμφωνήσουν σε ειρήνη επειδή ήταν στα πρόθυρα πολέμου.πατησιωτης έγραψε: 29 Μαρ 2022, 16:18Κάτι λέγανε για τον Τσίπρα όταν υπέγραψε τις Πρέσπες αλλά κάπου κόλλησε.zteo έγραψε: 29 Μαρ 2022, 16:16 Ο απομωνομενος Ερντογάν πάει για Νόμπελ Ειρήνης.Ο αναβαθμισμένος Κούλης για χρυσό βατόμουρο.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- dna replication
https://twitter.com/Militarylandnet/sta ... 1835504645
2) Guarantors should be the members of UN, primary Britain, China, Russia, USA, France, Poland and Turkey.
3) Ukraine agrees with neutral status. That means no nuclear weapons and no military alliances. If Ukraine wants to host a military exercise or have a foreign military base on its territory, it needs to have an approval by all guarantors.
4) The neutrality requires a change of Ukrainian constitution. A public referendum is needed for that.
5) Guarantees do not apply for Crimea and Donbas. These are separate issues and needs further discussion.
6) Ukraine is free to join EU, Russia has no issue with that.
2) Guarantors should be the members of UN, primary Britain, China, Russia, USA, France, Poland and Turkey.
3) Ukraine agrees with neutral status. That means no nuclear weapons and no military alliances. If Ukraine wants to host a military exercise or have a foreign military base on its territory, it needs to have an approval by all guarantors.
4) The neutrality requires a change of Ukrainian constitution. A public referendum is needed for that.
5) Guarantees do not apply for Crimea and Donbas. These are separate issues and needs further discussion.
6) Ukraine is free to join EU, Russia has no issue with that.
Το θέμα είναι η είσοδος της Πολωνίας ως εγγυήτρια δύναμη όχι της Τουρκίας.dna replication έγραψε: 29 Μαρ 2022, 16:23 φυσικά και η Τουρκία
https://twitter.com/UKR_Report/status/1 ... 5360113665
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τόσο αίμα χύθηκε για να γίνει το αυτονόητο που είπαμε από την πρώτη μέρα, ανεξαρτητη ουδέτερη φιλειρηνικη Ουκρανία μακριά από νάτο και κατοχικες δυνάμεις με εγγυητριες δυνάμεις και τον ΟΗΕ για την προστασία των μειονοτήτων κλπ, αλλά όταν μπλέκεις με ναζιδια και εθνικιστές αυταρχικους ηγέτες, πως να πρυτανευσει εξ αρχής η λογική. Το πρόβλημα βέβαια με τα ναζιδια παραμένει, γιατί θα θεωρήσουν προδοτικη την οποία συμφωνία, και θα αρχίσουν τρομοκρατική δράση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
-
- 77 Απαντήσεις