Ένα link για τον Φιλιππίδη στο οποίο λέει τα δικά του:
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -upomnima/
Δεν ξέρω αν είναι ένοχος ή αθώος είμαι περίεργος όμως με ποιόν τρόπο στοιχειοθετείται η κατηγορία εις βάρος του.
Θα σας πω για μιά φορά που πήγε να με κοπανήσει ένας Ολυμπιακάκιας.
Ήταν η μέρα που έπαιζε πάοκ - ολυμπιακός για το πρωτάθλημα 2002-03 και τα παόκια διέκοψαν τον αγώνα βάζοντας φωτιές, για να ξαναξεκινήσει όμως ο αγώνας μετά από ώρα. 1-1 νομίζω ήρθαν στο τέλος.
Προτού πάω σ' αυτό θα σας πω ότι τον είχα προκαλέσει βάναυσα τον Ολυμπιακάκια στο παρελθόν. Στο Ολυμπιακός - Πάοκ 3-2 του 2001-02 συγκεκριμένα που κυνηγούσαμε βέβαια τον Ολυμπιακό και αν έχανε βαθμό τον φτάναμε. Όπως βρισκόταν αυτός ο αγώνας στο β' ημίχρονο λοιπόν πετάγομαι για μιά στιγμή έξω από το μαγαζί να πάρω τσιγάρα. Ακούω από το δρόμο κάτι φωνές και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε αλλά και ο περιπτεράς δεν ήταν στη θέση του και έκοβε βόλτες στο πεζοδρόμιο. Ρωτάω λοιπόν τον περιπτερά "τι έγινε ρε συ μπας και ισοφάρισε το παόκιο" και μου λέει αυτός "ναι ισοφάρισε" και μετά μου δίνει τα τσιγάρα. Ξαναμπαίνω λοιπόν μέσα με αισχρές χειρονομίες κατά του Ολυμπιακάκια. Αλλά αυτός έδειξε σαν να μην το κατάλαβε καν και στην πραγματικότητα ο πάοκ δεν είχε ισοφαρίσει βέβαια, είχε εκτελέσει ένα φάουλ το οποίο έφυγε σύριζα άουτ, ενώ και ο περιπτεράς μακρυά όπως ήταν από το τρανζίστορ του δεν είχε καταλάβει.
Την επόμενη σαιζόν τώρα. Γίνεται το πάοκ-ολυμπιακός αρχάς πρώτου γύρου, το διακόπτουν τα παόκια κατά τα γνωστά και λέω εγώ "άντε τυχεράκηδες, δε βλέπω να ξεκινάει και αν περάσουν τριάντα λεπτά ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να το κατακυρώσει υπέρ του θρύλου". Αυτό τον εξαγρίωσε λοιπόν τον τύπο ! Ταυτόχρονα έπαιζε και η ΑΕΚ με την Καβάλα αλλά δεν την έδειχνε η τηλεόραση και ρωτάω εγώ "η ΑΕΚ τι έγινε ;". Είχε κερδίσει 1-0 η ΑΕΚ αλλά ο τύπος τώρα ήταν μπαρούτι και μου ρίχνει ένα φάσκελο και μου λέει "να με την κ..ομάδα σας" και εισπράττω και μερικές κλωτσιές.
Σε μεγάλο εκνευρισμό φεύγω και πάω στο τμήμα και κάνω μήνυση για έργω εξύβριση (δεν ήθελε πενηντάρι τότε).
Μάρτυρες δεν είχα. Θα μπορούσα να ορίσω κάποιους από τους παρευρισκόμενους αλλά θα μαρτύραγαν ; Ιδέα δεν έχω.
Το λέω και σε ένα δικηγόρο και μου λέει αυτός "έπρεπε να ζητήσεις ιατροδικαστή". Μα δεν είχα ευρήματα του λέω, τι να μου πει ο ιατροδικαστής ; Τότε δεν κάνεις τίποτα μου λέει ο δικηγόρος γιατί και οι υπόλοιποι πελάτες όπως μου τα λες θα ξηγηθούν τσάτσοι και δεν θα μαρτυρήσουν.
Δίκη λοιπόν δεν έγινε. Μετά από τρία χρόνια έπεσε παραγραφή, όπως συνήθως συμβαίνει σε μικροϋποθέσεις.
Αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ότι για να δικάσεις κάποιον πρέπει να έχεις αποδείξεις. Αλλοιώς είναι ως μη γενόμενο.
Ο Φιλιππίδης λέει λοιπόν αυτά, η άλλη λέει άλλα.
Αν και μου προκύπτει εμένα ότι την έπιασε κορόϊδο με το ρόλο και μετά αυτή λύσσαξε, εν τούτοις δεν ξέρω - μπορεί να ήταν και βιασμός όπως λέει το κατηγορητήριο.
Πως όμως από το 2014 που έγινε το κατήγγειλε το 2021 και το κυριώτερο πως ο ανακριτής δέχτηκε την ισχυρή έστω πιθανολόγηση του συμβάντος ώστε να παραπέμψει τον Π.Φ. και να διατάξει και την προφυλάκιση του ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιές αποδείξεις παραπέμφθηκε ο Φιλιππίδης ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Με ποιές αποδείξεις παραπέμφθηκε ο Φιλιππίδης ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 2446 Προβολές
-