!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένας πατέρας με το παιδί του καθάρισαν το αντιφασιστικό μνημείο των Σοβιετικών

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Ένας πατέρας με το παιδί του καθάρισαν το αντιφασιστικό μνημείο των Σοβιετικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Το επίσημο αβγοσάϊτ των πακιστανών πάντως δεν υποστηρίζει καθόλου Αζόφ. Πουτινάρα ολέ λέει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Ένας πατέρας με το παιδί του καθάρισαν το αντιφασιστικό μνημείο των Σοβιετικών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

μπράβο τους. όποιος θέλει τους τιμοθι μακβει και τους Μπρειβικ του μέλλοντος, να τους πάρει σπίτι του.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δλδ οι σοβιετικοί καταστρέψαν την οικονομία του πλανήτη,θα είχε τελειώσει ο πόλεμος 2 χρόνια νωρίτερα αν δεν το έπαιρναν προσωπικά αυτό το θεματάκι με τη χώρα τους και τους κάναν και μνημείο.αίσχος
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nowhere έγραψε: 21 Μαρ 2022, 09:43 δλδ οι σοβιετικοί καταστρέψαν την οικονομία του πλανήτη,θα είχε τελειώσει ο πόλεμος 2 χρόνια νωρίτερα αν δεν το έπαιρναν προσωπικά αυτό το θεματάκι με τη χώρα τους και τους κάναν και μνημείο.αίσχος
Έχοντας μεγαλώσει στην Καλλιθέα και ζώντας την εφηβεία μου σε μια πόλη που διοικούσε το ΚΚΕ από το 1974, επιβεβαιώνω ότι η ιστορία με τους αιχμαλώτους σοβιετικούς στρατιώτες που δραπέτευσαν και εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ (αυτό που δείχνει το μνημείο) δεν ήταν στην μυθολογία της πόλης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Δεν λέω ότι δεν είναι ιστορική αλήθεια, λέω ότι δεν ήταν γνωστή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Beria έγραψε: 21 Μαρ 2022, 09:47
Έχοντας μεγαλώσει στην Καλλιθέα και ζώντας την εφηβεία μου σε μια πόλη που διοικούσε το ΚΚΕ από το 1974, επιβεβαιώνω ότι η ιστορία με τους αιχμαλώτους σοβιετικούς στρατιώτες που δραπέτευσαν και εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ (αυτό που δείχνει το μνημείο) δεν ήταν στην μυθολογία της πόλης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Ένας τύπος στο τουιτερ το έψαξε σε δημοσιεύματα της εποχής, δεν εχω πρόσβαση τωρα, το εκανε ρετουι ο Άδωνης για όποιον θέλει να το ψάξει :003:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Beria έγραψε: 21 Μαρ 2022, 09:47 Έχοντας μεγαλώσει στην Καλλιθέα και ζώντας την εφηβεία μου σε μια πόλη που διοικούσε το ΚΚΕ από το 1974, επιβεβαιώνω ότι η ιστορία με τους αιχμαλώτους σοβιετικούς στρατιώτες που δραπέτευσαν και εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ (αυτό που δείχνει το μνημείο) δεν ήταν στην μυθολογία της πόλης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

δεν την έχω ξανακούσει αυτή την ιστορία.η απορία μου είναι πότε αξίζει μνημείο κάποιος που αντιστέκεται και πότε αξίζει κράξιμο επειδή εξαιτίας του ανεβαίνει το πετρέλαιο και τα σουβλάκια
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Δηλαδή, τι διαφορετικό θα περίμενε κανείς από τα αριστερά λιμοτάγαρα?

Να καθαρίσουν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη?

Εικόνα

η του Παλαμά?

Εικόνα

Ο Κολοκοτρώνης και ο Παλαμάς ήταν Έλληνες, και απομένως εχθροί τους...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18

Εικόνα

η του Παλαμά?

Εικόνα

Σου είναι αδύνατον να αφήσεις ένα νήμα που να μην το βρωμίσεις;
Άσε να συζητηθεί κάτι χωρίς να κάνεις θόρυβο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Beria έγραψε: 21 Μαρ 2022, 14:19 ...
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι σύντροφε συντονιστή...

Πρέπει να συμφωνήσεις πως είναι εξαιρετικά σπάνια η περίπτωση ενός αναρχικού που επαινεί κάποιον που καθαρίζει μια επιγραφή από ένα άγαλμα. Συνήθως οι αναρχικοί επαινούν εκείνους που βρωμίζουν τα αγάλματα, όχι το αντίθετο...

Η μήπως κάνω λάθος?

Και φυσικά το ανυνήθιστο του πράγματος "σηκώνει" σχολιασμό...

Τώρα, θα μου πείς πως το συγκεκριμένο άγαλμα απεικονίζει κάτι που κάνει τους αναρχικούς περήφανους...

Και για να το σοβαρέψουμε και λίγο, σύντροφε συντονιστή. Ο μακρινός αχός που ακούγεται είναι το οριστικό τέλος της ιδεολογίας σου που έχει αρχίσει να γκρεμίζεται. Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά και απόλαυσε τον θάνατο της που θα ακολουθήσει...

Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο, άλλωστε...
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:18

Εικόνα

η του Παλαμά?

Εικόνα

Γιατι δε πας να τα καθαρισεις εσυ?
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nowhere έγραψε: 21 Μαρ 2022, 10:01
Beria έγραψε: 21 Μαρ 2022, 09:47 Έχοντας μεγαλώσει στην Καλλιθέα και ζώντας την εφηβεία μου σε μια πόλη που διοικούσε το ΚΚΕ από το 1974, επιβεβαιώνω ότι η ιστορία με τους αιχμαλώτους σοβιετικούς στρατιώτες που δραπέτευσαν και εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ (αυτό που δείχνει το μνημείο) δεν ήταν στην μυθολογία της πόλης μέχρι πριν λίγα χρόνια.

δεν την έχω ξανακούσει αυτή την ιστορία.η απορία μου είναι πότε αξίζει μνημείο κάποιος που αντιστέκεται και πότε αξίζει κράξιμο επειδή εξαιτίας του ανεβαίνει το πετρέλαιο και τα σουβλάκια
Έλα ντε... μία ακόμη παράνοια
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 19:26
Beria έγραψε: 21 Μαρ 2022, 14:19 ...
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι σύντροφε συντονιστή...

Πρέπει να συμφωνήσεις πως είναι εξαιρετικά σπάνια η περίπτωση ενός αναρχικού που επαινεί κάποιον που καθαρίζει μια επιγραφή από ένα άγαλμα. Συνήθως οι αναρχικοί επαινούν εκείνους που βρωμίζουν τα αγάλματα, όχι το αντίθετο...

Η μήπως κάνω λάθος?

Και φυσικά το ανυνήθιστο του πράγματος "σηκώνει" σχολιασμό...

Τώρα, θα μου πείς πως το συγκεκριμένο άγαλμα απεικονίζει κάτι που κάνει τους αναρχικούς περήφανους...

Και για να το σοβαρέψουμε και λίγο, σύντροφε συντονιστή. Ο μακρινός αχός που ακούγεται είναι το οριστικό τέλος της ιδεολογίας σου που έχει αρχίσει να γκρεμίζεται. Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά και απόλαυσε τον θάνατο της που θα ακολουθήσει...

Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο, άλλωστε...
Αναρχικοί που είναι περήφανοι για τη Σ. Ένωση
Αχος από την ιδεολογία μου που γκρεμίζεται

Πρέπει να κάνει πολύ κρύο στην ερημιά της σκέψης σου
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”