Έτσι έχω την τιμή όντας αρχηγός της Ελληνικής Κυβέρνησης το 1930, όταν η υπογραφή του ελληνοτουρκικού συμφώνου σηματοδότησε μια νέα εποχή στο μονοπάτι της Εγγύς Ανατολής προς την ειρήνη, να θέσω την υποψηφιότητα του Μουσταφά Κεμάλ Πασά για να τιμηθεί με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
Παρακαλώ δεχθείτε, Κύριε, τη διαβεβαίωση της βαθύτατης εκτίμησής μου.
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:11
Νομιζα οτι τωρα με τον Ερντογαν τον ειχαν ψιλοχεσμενο τον Κεμαλ
Χεσμένο όχι αλλά φέτος νομίζω έκανε ο Ερντογάν μεγαλύτερη αναφορά στη μάχη του Μαντζικέρτ (πέφτουν κοντά, 26 Αυγούστου το Μαντζικέρτ)
Τι εννοείς όχι χεσμένο;
Το καθεστώς του Ερντοάν εδώ και 20 χρόνια (από τότε που ήταν Δήμαρχος της Πόλης) κυκλοφορεί με κάθε τρόπο φήμες ότι ο Μουσταφά Κεμάλ ήταν Εβραίος και πούστης
Απλώς είναι πολύ δύσκολο να αποκαθηλώσουν την προσωπολατρεία προς τον Αττατούρκ μιας και είναι το ισχυρότερο συγκολλητικό στοιχεία της νέας Τουρκίας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έτσι έχω την τιμή όντας αρχηγός της Ελληνικής Κυβέρνησης το 1930, όταν η υπογραφή του ελληνοτουρκικού συμφώνου σηματοδότησε μια νέα εποχή στο μονοπάτι της Εγγύς Ανατολής προς την ειρήνη, να θέσω την υποψηφιότητα του Μουσταφά Κεμάλ Πασά για να τιμηθεί με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
Παρακαλώ δεχθείτε, Κύριε, τη διαβεβαίωση της βαθύτατης εκτίμησής μου.
Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:42
Τι εννοείς όχι χεσμένο;
Το καθεστώς του Ερντοάν εδώ και 20 χρόνια (από τότε που ήταν Δήμαρχος της Πόλης) κυκλοφορεί με κάθε τρόπο φήμες ότι ο Μουσταφά Κεμάλ ήταν Εβραίος και πούστης
Απλώς είναι πολύ δύσκολο να αποκαθηλώσουν την προσωπολατρεία προς τον Αττατούρκ μιας και είναι το ισχυρότερο συγκολλητικό στοιχεία της νέας Τουρκίας
Κι έτσι να το πεις-είναι αναγκασμένοι να μην (δείχνουν πως) τον έχουν χεσμένο
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:11
Νομιζα οτι τωρα με τον Ερντογαν τον ειχαν ψιλοχεσμενο τον Κεμαλ
Χεσμένο όχι αλλά φέτος νομίζω έκανε ο Ερντογάν μεγαλύτερη αναφορά στη μάχη του Μαντζικέρτ (πέφτουν κοντά, 26 Αυγούστου το Μαντζικέρτ)
Τι εννοείς όχι χεσμένο;
πάντως έχει γίνει μια αλλαγή. Από τότε που τα έσπασε με τον Γκιουλέν και ειδικά μετά το πραξικόπημα έχει έρθει ποιο κοντά στου Κεμαλιστές. Τους έβγαλε από φυλακές που τους είχε κλείσει για την βαριοπούλα και τους ξανάδωσε θέσεις στο στράτευμα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Beria έγραψε: 30 Αύγ 2018, 10:42
Τι εννοείς όχι χεσμένο;
Κι έτσι να το πεις-είναι αναγκασμένοι να μην (δείχνουν πως) τον έχουν χεσμένο
(πούστρα πάντως, παίζει να ήταν)
Και ντονμές ήταν, ως φαίνεται. Σαββατιανός
Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει ο ιδρυτης της Τουρκίας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.