O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Μιχαήλ Φρίντμαν ήταν ένας από τους πρώτους επιχειρηματίες που βγήκαν μπροστά και μίλησαν κατά της εισβολής στην Ουκρανία - Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις του τελικά δεν τον έσωσαν...
...
Ο πρόεδρος, Μέρβιν Ντέιβις, που έχει αναλάβει τώρα τον έλεγχο της LetterOne, είπε στους Financial Times ότι οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται ούτε καν να μιλούν στον Φρίντμαν, ο οποίος ίδρυσε την LetterOne το 2013. Επίσης, οι εργαζόμενοι τον κλείδωσαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας και μπλόκαραν την πρόσβασή του στα εταιρικά έγγραφα και τα αρχεία.
Τα περιουσιακά στοιχεία του στην εταιρεία έχουν παγώσει ενώ του αφαιρέθηκαν όλα του τα μετοχικά δικαιώματα. Ετσι δεν θα λαμβάνει μερίσματα, κεφάλαια και χρηματοδοτήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ δεν υποχρεούται να επιστρέψει στον Φρίντμαν τα μετοχικά του δικαιώματα ούτε αν αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας.
...
https://www.newmoney.gr/roh/diethni/sta ... oukranias/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέταξαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του Ρώσο τραπεζίτη λόγω Ουκρανίας
Πέταξαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του Ρώσο τραπεζίτη λόγω Ουκρανίας
- Καραμελίτσα
Re: Πέταξαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας του Ρώσο τραπεζίτη λόγω Ουκρανίας
Ένα καλό από αυτήν την ιστορία.
Όταν σου πρηζουν τα λιμπεράλια τις ωοθήκες ότι το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είναι ανθρώπινο δικαίωμα, μπορείς να τους κάνεις τη γνωστή χειρονομία.
Όταν σου πρηζουν τα λιμπεράλια τις ωοθήκες ότι το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είναι ανθρώπινο δικαίωμα, μπορείς να τους κάνεις τη γνωστή χειρονομία.
Z
- Dwarven Blacksmith
Άλλο ένα θέμα του Μαρξισμού-Μπαϊντενισμού. Πόσες ακόμα ψυχές θα υποφέρουν από την αρρωστημένη ιδεολογία του κοθμονισμού;
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, μπορούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου να σου κλέψουν την περιουσία σου..;
Τους απολυεις όλους μετά ή δεν τους απολύεις που τόλμησαν, όταν αποκατασταθούν τα πράγματα..
Τους απολυεις όλους μετά ή δεν τους απολύεις που τόλμησαν, όταν αποκατασταθούν τα πράγματα..
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Δεν μπορείς να τους απολύσεις αν έχεις φάει σφαίρα στο μέτωπο όπως το 1917 .Parrot έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:19 Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, μπορούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου να σου κλέψουν την περιουσία σου..;
Τους απολυεις όλους μετά ή δεν τους απολύεις που τόλμησαν, όταν αποκατασταθούν τα πράγματα..![]()
Ποιό μέτωπο, 57 χρονών ειναι ο Φριντμαν..Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:22Δεν μπορείς να τους απολύσεις αν έχεις φάει σφαίρα στο μέτωπο όπως το 1917 .Parrot έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:19 Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, μπορούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου να σου κλέψουν την περιουσία σου..;
Τους απολυεις όλους μετά ή δεν τους απολύεις που τόλμησαν, όταν αποκατασταθούν τα πράγματα..![]()
Kι απο οτι δειχνει το ονομα Εβραιος θα ηταν, ουτε καν Ρωσος. Καλα θα παει αυτο.
.
.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Το σημείο του σώματος εννοώ .Parrot έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:29Ποιό μέτωπο, 57 χρονών ειναι ο Φριντμαν..Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:22Δεν μπορείς να τους απολύσεις αν έχεις φάει σφαίρα στο μέτωπο όπως το 1917 .Parrot έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:19 Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, μπορούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου να σου κλέψουν την περιουσία σου..;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:22Δεν μπορείς να τους απολύσεις αν έχεις φάει σφαίρα στο μέτωπο όπως το 1917 .Parrot έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:19 Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, μπορούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου να σου κλέψουν την περιουσία σου..;
Πλάκα πλακα.το 1917 ήταν γαμω τις εποχές
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δεν τον βλέπω καλά τον πούτιν..
Να πουλήσει μπορεί;Parrot έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:12O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Μιχαήλ Φρίντμαν ήταν ένας από τους πρώτους επιχειρηματίες που βγήκαν μπροστά και μίλησαν κατά της εισβολής στην Ουκρανία - Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις του τελικά δεν τον έσωσαν...
...
Ο πρόεδρος, Μέρβιν Ντέιβις, που έχει αναλάβει τώρα τον έλεγχο της LetterOne, είπε στους Financial Times ότι οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται ούτε καν να μιλούν στον Φρίντμαν, ο οποίος ίδρυσε την LetterOne το 2013. Επίσης, οι εργαζόμενοι τον κλείδωσαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας και μπλόκαραν την πρόσβασή του στα εταιρικά έγγραφα και τα αρχεία.
Τα περιουσιακά στοιχεία του στην εταιρεία έχουν παγώσει ενώ του αφαιρέθηκαν όλα του τα μετοχικά δικαιώματα. Ετσι δεν θα λαμβάνει μερίσματα, κεφάλαια και χρηματοδοτήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ δεν υποχρεούται να επιστρέψει στον Φρίντμαν τα μετοχικά του δικαιώματα ούτε αν αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας.
...
https://www.newmoney.gr/roh/diethni/sta ... oukranias/
Εγώ θα τα πουλούσα στους Κινέζους κοψοχρονιά με όρο να κάνουν μαζικές απολύσεις.
Είμαι πολύ εκδικητική, επίσης επιθετική όσον αφορά την περιουσία μου.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αφου και οι δυο μαζι κατεχουν λιγοτερο απο 50%.
Αμεση Δημοκρατια αδερφια ψηφισαν και αποφασισαν οι μετοχοι να κλεψουν τους αλλους μετοχους 
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Sid Vicious
Δεν θα στεναχωρεθουμε κιολας αν χανουν τις παρανομως αποκτηθεντες περιουσιες τους μεγαλοκεφαλαιοκρατες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ας μπουν οι Κινέζοι μέσα και μπορούν να τους το φέρουν με τρόπο.
Υπάρχουν προμηθευτές, πελάτες, θυγατρικές...
Δηλαδή εσύ θα αισθανόσουν άνετα αν έμπαιναν στο ΔΣ Κινέζοι μεγιστάνες που έχουν πολυεθνικές από τις οποίες μπορεί να εξαρτάσαι με οποιονδήποτε τρόπο;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.