!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχει κάποια λογική το πόστ, ή οχι?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πιστεύετε οτι η απάντηση του Αξιλμάρ βιάζει τη λογική?

Ναί, την βιάζει.
4
44%
Οχι, είναι απόλυτα λογική (παρακαλώ εξηγείστε πώς μπορεί κάποιος να στέλνει κοινωνικό μήνυμα υπέρ LGBT και ταυτόχρονα να βραβεύει τους ναζί που τους καταδιώκουν).
5
56%

Σύνολο ψήφων: 9

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Έχει κάποια λογική το πόστ, ή οχι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:19
4) το οτι βραβευσε καποιον ναζιστη δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ηθελε να στειλει ενα κοινωνικο μυνημα.
Ο αξιλμάρ είχε πεί οτι ο Ζελές έκανε τη ντράγκ κουίν για κοινωνικούς λόγους (συμπαράσταση στους LGBT), και του απάντησα οτι ο ίδιος Ζελές βράβευσε ναζίκουλο του Αζόφ. Η απάντηση ήταν αυτό που βλέπετε.
Τί γνώμη έχετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 09 Μαρ 2022, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Έχει κάποια λογική το πόστ, ή οχι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Λογω της προσωπικης επιθεσης απο τον χρηστη Kauldron, εκανα ρεπορτ το παραπανω ποστ. Ελπιζω οι μοντερειτορς να αναλαβουν τις ευθυνες τους...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:03 Λογω της προσωπικης επιθεσης απο τον χρηστη Kauldron, εκανα ρεπορτ το παραπανω ποστ. Ελπιζω οι μοντερειτορς να αναλαβουν τις ευθυνες τους...
Εγώ περιμένω κάποιος να μου εξηγήσει τη λογική του πόστ σου.
Δεν υπάρχει κάποια προσωπική επίθεση, απλά δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική του.
Δεν άλλαξα τίποτα απ' όσα γράφεις, απλά δεν το καταλαβαίνω γιατί το θεωρώ αντιφατικό, και περιμένω εξηγήσεις απ' όποιον μπορεί να τις δώσει.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
axilmar

Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:05
axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:03 Λογω της προσωπικης επιθεσης απο τον χρηστη Kauldron, εκανα ρεπορτ το παραπανω ποστ. Ελπιζω οι μοντερειτορς να αναλαβουν τις ευθυνες τους...
Δεν άλλαξα τίποτα απ' όσα γράφεις, απλά δεν το καταλαβαίνω γιατί το θεωρώ αντιφατικό, και περιμένω εξηγήσεις απ' όποιον μπορεί να τις δώσει.
Μπορεις να δειξεις καλη πιστη κλεινοντας το νημα αυτο και βγαζοντας την υπογραφη που μολις εβαλες. Μπορουμε να συνεχισουμε την συζητηση στο αλλο νημα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:07
Μπορεις να δειξεις καλη πιστη κλεινοντας το νημα αυτο και βγαζοντας την υπογραφη που μολις εβαλες. Μπορουμε να συνεχισουμε την συζητηση στο αλλο νημα.
Να αλλάξω τον τίτλο του νήματος αν σ' ενοχλεί.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
axilmar

Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:07
axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:07

Να αλλάξω τον τίτλο του νήματος αν σ' ενοχλεί.
Συμφωνω με την αλλαγη του τιτλου του νηματος.

Ακομα ομως και εαν η πλειοψηφια του πχωρουμ εχει διαφορετικη αποψη, δεν σημαινει οτι το επιχειρημα δεν ειναι ορθο. Η ορθοτητα ενος επιχειρηματος δεν καθοριζεται απο το ποσοι το ασπαζονται.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δε βλέπω κάποια προσωπική επίθεση axilmar. Απόψεις σχολιαζει. Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στο άλλο νήμα αλλά εδώ προσωπικά δε βλέπω προσωπική επίθεση
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Το ταγμα Αζοφ παιζει να ειναι το πιο αξιομαχο κομμάτι του ουκρανικού στρατου απεναντι στον εισβολεα.
Τα ιδεολογικα τους δεν μετρανε.
axilmar

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:13 Δε βλέπω κάποια προσωπική επίθεση axilmar. Απόψεις σχολιαζει. Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στο άλλο νήμα αλλά εδώ προσωπικά δε βλέπω προσωπική επίθεση
1) Στο αλλο νημα εγραψε οτι 'Παραδέξου, γουστάρεις ουκρανάζουλα. Γουστάρεις ναζισμό, απλά κι ωραία'.

2) εβαλε υπογραφη το ποστ μου ωσαν παραλογο/γκαφα.

3) εφτιαξε αυτο εδω το νημα με σκοπο να αποδειξει οτι η αποψη μου ειναι λαθος με βαση την δυναμη της πλειοψηφιας. Ειναι ενα ειδος κραξιματος: φωναζει και τους αλλους, λεγοντας 'ελατε να δειτε τι (κοτσανα) ειπε'.. Εχει τετοιο δικαιωμα; ετσι και αλλιως σχολιασε την αποψη μου στο αλλο νημα, αυτο εδω ειναι περιττο...
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Διαφωνώ στη χρήση υπογραφών από δημοσιεύσεις άλλων χρηστών.
Πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός ως προς αυτό.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:21
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:13 Δε βλέπω κάποια προσωπική επίθεση axilmar. Απόψεις σχολιαζει. Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στο άλλο νήμα αλλά εδώ προσωπικά δε βλέπω προσωπική επίθεση
1) Στο αλλο νημα εγραψε οτι 'Παραδέξου, γουστάρεις ουκρανάζουλα. Γουστάρεις ναζισμό, απλά κι ωραία'.

2) εβαλε υπογραφη το ποστ μου ωσαν παραλογο/γκαφα.

3) εφτιαξε αυτο εδω το νημα με σκοπο να αποδειξει οτι η αποψη μου ειναι λαθος με βαση την δυναμη της πλειοψηφιας. Ειναι ενα ειδος κραξιματος: φωναζει και τους αλλους, λεγοντας 'ελατε να δειτε τι (κοτσανα) ειπε'.. Εχει τετοιο δικαιωμα; ετσι και αλλιως σχολιασε την αποψη μου στο αλλο νημα, αυτο εδω ειναι περιττο...
1. διορθώθηκε.
2. το πόστ σου έβαλα υπογραφή, όπως το έγραψες. Πώς είναι αυτό προσωπική επίθεση?
3. Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική του πόστ σου, και ζητώ απ' όποιον μπορεί να μου την εξηγήσει. Προφανώς κι έχω τέτοιο δικαίωμα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Lugozzi έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:23 Διαφωνώ στη χρήση υπογραφών από δημοσιεύσεις άλλων χρηστών.
Πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός ως προς αυτό.
:+1:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ψήφισα ναι.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Μήπως είναι ώρα να ξεφορτωθούμε τον Χελωνο σιγά σιγά?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

panos291 έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:13 Το ταγμα Αζοφ παιζει να ειναι το πιο αξιομαχο κομμάτι του ουκρανικού στρατου απεναντι στον εισβολεα.
Τα ιδεολογικα τους δεν μετρανε.
Μηδαμινή η χρησιμότητά του.
Πολιτοφύλακες που απλά κάνουν εξάσκηση σε χρήση όπλων έχουν μηδαμινή συμβολή στον πόλεμο.
Αυτοί δεν είναι καν στην πρώτη γραμμή κατά πάσα πιθανότητα. Κάνουν αυτό που έκαναν πάντοτε. Λαμογιές και τραμπουκισμούς εντός αστικού ιστού.

Εδώ μετράνε κυρίως δολιοφθορείς, ελεύθεροι σκοπευτές, χρήστες φορητών αντιαρματικών, ειδικές δυνάμεις, αεροπορία και πάνω από όλα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ σε πληροφορία, οι ουκρανοί θα είχαν σκορπίσει.

Σκέψου τώρα να έχεις ανοιχτή γραμμή με ΗΠΑ και να ξέρεις ποιος κινείται, πού και με ποια κάλυψη ή τροφοδοσία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 09 Μαρ 2022, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”