!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Έκανα δώρο γενεθλίων στον άντρα μου ένα τρίο και κατάλαβα ότι είμαι γκέι»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
«Έκανα δώρο γενεθλίων στον άντρα μου ένα τρίο και κατάλαβα ότι είμαι γκέι»
Η36χρονη Rose, μητέρα δύο παιδιών, μοιράστηκε την ιστορία που της άλλαξε τη ζωή στο TikTok (όπου μετρά μεγάλο αριθμό ακολούθων), επιθυμώντας να στείλει ένα μήνυμα στους ακολούθους της και σε όσους διστάζουν να αποδεχτούν και να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους. Στο προφίλ της με όνομα “Raising2activists” περιγράφει τον εαυτό της ως μια λεσβία που «άνθισε» αργά και ως μία ακτιβίστρια για την ψυχική υγεία και μοιράζεται ιστορίες από την καθημερινότητά με δύο παιδιά και τη σύντροφό της. Στο TikTok μοιράστηκε και τη στιγμή που κατάλαβε πως έλκεται ερωτικά από τις γυναίκες μέσα στον γάμο της.
https://www.marieclaire.gr/sex/ekana-do ... -ime-gkei/
https://www.marieclaire.gr/sex/ekana-do ... -ime-gkei/
- Μαδουραίος
- EKPLIKTIKOS
Re: «Έκανα δώρο γενεθλίων στον άντρα μου ένα τρίο και κατάλαβα ότι είμαι γκέι»
Δεν πειράζει, και οι γκει είναι αναγκαίοι
- Cecily Anne
Σκαλωσα στο δώρο γενεθλίων τρίο. Μα είσαι στα καλά σου μωρη? Το λιγότερο που μπορεί να πάθεις με αυτό το δώρο είναι να βγεις λεσβια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάποτε έκαναν δώρο κάποιο ρούχο, κάνα ρολόι
σήμερα κάνουν δώρο ένα "τρίο"
σήμερα κάνουν δώρο ένα "τρίο"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Μπορεί να βγει biCecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:41 Σκαλωσα στο δώρο γενεθλίων τρίο. Μα είσαι στα καλά σου μωρη? Το λιγότερο που μπορεί να πάθεις με αυτό το δώρο είναι να βγεις λεσβια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τριο δώρο; γενναία.
Πάντως να γουστάρεις την άλλη στο τριο ειναι το ευτυχές σενάριο
Πάντως να γουστάρεις την άλλη στο τριο ειναι το ευτυχές σενάριο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Του βγήκε ξινή η παρτούζα του φουκαρά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Βασικά από ότι φαίνεται είναι bi.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:51Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Μπορεί να βγει biCecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:41 Σκαλωσα στο δώρο γενεθλίων τρίο. Μα είσαι στα καλά σου μωρη? Το λιγότερο που μπορεί να πάθεις με αυτό το δώρο είναι να βγεις λεσβια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Όχι ρε αφου τον έστειλε γιατι πλέον ήθελε μόνο γκόμενες.klg έγραψε: 16 Φεβ 2022, 11:10Βασικά από ότι φαίνεται είναι bi.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:51Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Μπορεί να βγει biCecily Anne έγραψε: 16 Φεβ 2022, 10:41 Σκαλωσα στο δώρο γενεθλίων τρίο. Μα είσαι στα καλά σου μωρη? Το λιγότερο που μπορεί να πάθεις με αυτό το δώρο είναι να βγεις λεσβια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Brigitte Nielsen likes this topic
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Δημοκράτης
έτσι την πάτησε και ο Ρος. Ήστερα σε λέει ότι αυτά γίνονται μόνο στην τηλεόραση
still a better love story than....
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
36χρονη τικτοκερ και ακτιβίστρια.
Δηλαδή κάπου έλεος.
Δηλαδή κάπου έλεος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 38 Απαντήσεις