!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 στους 10 αντρες ειναι γκεηδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
7 στους 10 αντρες ειναι γκεηδες
Να και η απόδειξη
Re: 7 στους 10 αντρες ειναι γκεηδες
Πειτε τι θα λέγατε εσεις στην προταση.
- Dwarven Blacksmith
"Δεν αμφισβητώ ότι και με ένα νεφρό γίνεται η δουλειά, απλά νιώθω πιο ήσυχος με δύο."
-
stergiosbik
Την πας σε δικο σου μερος και λυνεται το προβλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2022, 15:13"Δεν αμφισβητώ ότι και με ένα νεφρό γίνεται η δουλειά, απλά νιώθω πιο ήσυχος με δύο."
Δεν υπάρχουν πια άνδρες σήμερα!!!!!!!!!!!!
7 στους 10 το ομολογησαν.
7 στους 10 άντρες ψιλιάζονται ΠΑΓΙΔΑ και ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ, επομένως είναι λογική η απάντησή τους. Δεν είναι σύνηθες να ρωτάει μια γυναίκα εν ψυχρώ αν θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της. Το πιο λογικό είναι να διατύπωνε κάπως διαφορετικά το ερώτημα. π.χ. Θες να δεις νέτφλιξ στο σπίτι μου μαζί μου γιατί αισθάνομαι μόνη;
Η γκόμενα πάντως είναι 9/10
Η γκόμενα πάντως είναι 9/10
Ζούμε σε ένα σύστημα.
6/10
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Menios_mikroulis
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2022, 15:13"Δεν αμφισβητώ ότι και με ένα νεφρό γίνεται η δουλειά, απλά νιώθω πιο ήσυχος με δύο."
-
Menios_mikroulis
ο τύπος στο 8:16 με κουστουμιά, κόκκινη υπερμεγέθη γραβάτα και πράσινα γυαλιά, ποιο μέλος είναι;

Ε μα ναι, οι alpha chad του phorum 10/10 θα την είχαν ήδη με το buttplug να ζεσταίνουν τον κώλο της.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- taxalata xalasa
7 στους 10 γκεηδες ειναι αντρες;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
αρλουμπες στο 4γωνο .
οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος που εχει δει μουνι το τελευταιο έτος ( εστω ) θα ηταν συγκρατημενος απεναντι σε μια αγνωστη για να μη πω επιφυλακτικος - τρομαγμενος .
Νon4me έγραψε: 10 Φεβ 2022, 06:44αρλουμπες στο 4γωνο .
οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος που εχει δει μουνι το τελευταιο έτος ( εστω ) θα ηταν συγκρατημενος απεναντι σε μια αγνωστη για να μη πω επιφυλακτικος - τρομαγμενος .
δυ-να-το!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-