!!! DEVELOPMENT MODE !!!

750 εκατομμύρια το μπάτζετ του Τσίπρα για ΔΕΘ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

750 εκατομμύρια το μπάτζετ του Τσίπρα για ΔΕΘ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αρχίζουμε να μπαίνουμε στον αστερισμό της μεταμνημονιακής εποχής ( :blm: :blm: :blm: ).
Παρά τις διαμαρυρίες διαφόρων που δεν καταλάβαιναν τι θα πει μεταμνημονιακή εποχή και έλεγαν "tinaftore" και άλλα σαχλά φεϊσμπουκικά δήθεν αστεία, η υπόθεση φαίνεται να λαμβάνει κάποια σάρκα και οστά με τις εξαγγελίες που θα γίνουν στη ΔΕΘ από τον Αλέξη-Οδυσσέα.

Εδώ λέει:

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... o-tin-deth

Δεν είμαι φίλος του νέου Οδυσσέα και μου φαίνεται ότι όποια κατηγορία πολιτών δεν είναι εν δυνάμει συριζο-ψηφοφόροι δεν έχει να δει πενηνταράκι τσακιστό στον αιώνα τον άπαντα, αλλά αυτά μπορεί να τα λέω επειδή δεν είμαι φίλος του νέου Οδυσσέα.

Εκείνο που παρατηρώ όμως είναι ότι το μπάτζετ είναι 750 εκατομμυριάκια όλο κι όλο !
Εκατομμυριάκια ;
Πολλοί χάνονται με τα εκατομμύρια, όταν με μισό παντρεύεσαι πριγκήπισσα του Μπάκιγχαμ και παίρνεις και παράσημο εύκολα. Θα το κάνω όμως λιανά, μιλώντας με βάση προϋπολογισμικά μεγέθη και όχι τι θα κάνατε εσείς κι εγώ με ένα εκατομμύριο (ευρώ όχι iou).
Το θυμόσαστε λοιπόν το πεντακοσαρικάκι του Σαμαρά το 2014 που έδωσε στους ανέργους ;
500 εκατομμύρια ήταν όλο κι όλο.
Δεν το πήραν όλοι οι άνεργοι αλλά πολλοί. Πιό πολλοί από όσους πήραν το περυσινό χριστουγεννιάτικο μπόνους.
Αλλά και το ένα και το άλλο ισοδυναμούν με ένα διήμερο στη Νάξο για τον καθένα δικαιούχο - το μαλλί τόσο είναι, μέχρι εκεί πάει.

Τα περιεχόμενα λοιπόν του link στα 750 πρέπει να χωρέσουν, ενάμιση δώρο Σαμαρά.
Αν νομίζετε ότι το μπάτζετ μπορεί να α(υ)γατίσει εξηγείστε μου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
nemo

Re: 750 εκατομμύρια το μπάτζετ του Τσίπρα για ΔΕΘ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Θα διαθέσει περισσότερα ότι έχει και δεν έχει δεν θα τον απασχολήσει αν τα ταμεία μείνουν άδεια
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: 750 εκατομμύρια το μπάτζετ του Τσίπρα για ΔΕΘ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

nemo έγραψε: 24 Αύγ 2018, 09:55 Θα διαθέσει περισσότερα ότι έχει και δεν έχει δεν θα τον απασχολήσει αν τα ταμεία μείνουν άδεια
Τότε τέζα ο καμπούρης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”