!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Antivaxxers, πως δημιουργήθηκαν ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Antivaxxers, πως δημιουργήθηκαν ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Μου φαίνεται πολύ περίεργο, όσο δεν μου φαίνονται περίεργα ούτε τα κουμούνια ούτε τα αβγά.
Τα πρώτα επεισόδια που θυμάμαι ήταν το επεισόδιο Κουσκούσι και μία ομάδα αβγών που κατέλαβε το προαύλιο μιάς εκκλησίας στο Αιγάλεω.
Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό από τα δύο προηγήθηκε αλλά αυτά ήταν τα δύο πρώτα που θυμάμαι.
Σήμερα οι λαοθάλασσες κατακλύζουν την Champs Elysees και το Pall Mall.

Τα αβγά και ο Σύριζα το σκέφτηκαν μόνοι τους να δημιουργήσουν τέτοια κινήματα ή δημιουργήθηκαν αυθόρμητα και μετά τα αβγά και ο Σύριζα τα υιοθέτησαν ;
Δεν έχω παλαιότερη εμπειρία τέτοιου φαινομένου και γι αυτό ρωτάω.
Εμένα κάποτε μου είχε απαγορέψει ο γιατρός τις τηγανιτές πατάτες. Τι να κάνω ; Για τρία χρόνια δεν έτρωγα τηγανιτές πατάτες.
Επίσης πορτοκαλάδα μόνο μπλε είχε πει. Μπλε αγόραζα, ποτέ κόκκινη.

Μία εμπειρία που έχω είναι από το βιβλίο του Αλμπέρ Καμύ "η πανούκλα" και από τον ιππότη Μπρανκαλεόνε με τον Βιττόριο Γκάσμαν. Αλλά εκεί ήταν αλλοιώς. Αν ξέφευγες από την πόλη στην οποία είχε διαταχθεί καραντίνα, ξέφευγες και από την πανούκλα βασικά. Άλλη κατάσταση.

Τους antivax λοιπόν πως τους κόβετε εσείς ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 09 Ιαν 2022, 03:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Antivaxxers, πως δημιουργήθηκαν ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Προϋπήρχαν. Στα 90s τους ονομαζανε "αντιθετοι στις ζωνες ασφαλειας".

Καθαρα θεμα νοοτροπιας που δημιουργηθηκε σαν αντιδραση στο διεφθαρμένο κράτος που δημιούργησε η λαίλαπα Παπανδρέου
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Οπου καί να πάς.....η Πανούκλα θά σε κυνηγάει.....

Κων. Ταβάφεις.....

:102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Πως γίνεται να έχει γεμίσει τη Ελλάδα από antivaxers την στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει vax;
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Unique έγραψε: 09 Ιαν 2022, 03:04 Προϋπήρχαν. Στα 90s τους ονομαζανε "αντιθετοι στις ζωνες ασφαλειας".

Καθαρα θεμα νοοτροπιας που δημιουργηθηκε σαν αντιδραση στο διεφθαρμένο κράτος που δημιούργησε η λαίλαπα Παπανδρέου
Ήταν αντίθετοι ή βαριόντουσαν που και που να τη βάλουν ;
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

wooded glade έγραψε: 09 Ιαν 2022, 03:14
Unique έγραψε: 09 Ιαν 2022, 03:04 Προϋπήρχαν. Στα 90s τους ονομαζανε "αντιθετοι στις ζωνες ασφαλειας".

Δεν εχει σημασια. Αντιθετοι σε καθε κρατικη εντολη. Ζωνες, κρανη, κοκ. Ο καθε μαλακας εκανε τη δικη μου μικρη "επανασταση διαμαρτυριας" με το δικο του τροπο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Unique έγραψε: 09 Ιαν 2022, 03:21
wooded glade έγραψε: 09 Ιαν 2022, 03:14

Δεν εχει σημασια. Αντιθετοι σε καθε κρατικη εντολη. Ζωνες, κρανη, κοκ.
Έχει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”