!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταγγέλλω τον ντάμερ της μπάντας με το όνομα “ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ” για μισογυνισμό, σεξισμό κ ψυχολογική κακοποίηση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Καταγγέλλω τον ντάμερ της μπάντας με το όνομα “ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ” για μισογυνισμό, σεξισμό κ ψυχολογική κακοποίηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Καταγγελία σεξιστικής κακοποίησης

από Συντρόφισσες
26/12/2021 10:55 μμ.

https://athens.indymedia.org/post/1616163/

Καταγγέλλω το Γιώργο Παπαχρήστου (Γ.Π.) για μισογυνισμό, σεξισμό, λεκτική, ψυχολογική και σωματική κακοποίηση. Ετών 30, μένει σε φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου και σπουδάζει στο μαθηματικό. Από την αρχή της γνωριμίας μας συνάψαμε ερωτική σχέση, ξεκαθαρίζοντας και συμφωνώντας για μονογαμική σχέση. :smt023

Κατόπιν, έβλεπα ότι φλέρταρε άλλη κοπέλα :o , μπροστά μου, χωρίς κανένα σεβασμό προς εμένα. Η κοπέλα δε γνώριζε ότι είχαμε ερωτική σχέση.

Όταν του είπα πως νιώθω, εκείνος με έλεγε 'τρελή','παρανοϊκή','ελεγκτική' και δηλώνοντας πιστός στις σχέσεις του. Άλλο βράδυ που βρισκόμασταν έξω, διαφωνήσαμε για κάποιο θέμα, σηκώθηκε φωνάζοντας μου 'καριόλα' και πέταγε τα σκαμπό κάτω στο χώρο. Έφυγα από το χώρο, νοιώθοντας ντροπή κι όταν επέστρεψα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και πηγαίνοντας προς το μέρος του εκείνος με βούτηξε από το λαιμό.

Ευτυχώς βρίσκονταν και άλλα γνωστά μας άτομα εκεί και τον έδιωξαν από το χώρο. Όταν τον ξαναείδα στις φοιτητικές εστίες, αυτός άρχισε να ουρλιάζει, να μου λέει ‘άντε γαμήσου’, με έσπρωχνε, με πέταγε κάτω και έδωσε μπουνιά στον καθρέφτη που είχε στο χώρο του, κόβοντας το δάχτυλο του χεριού του βαθιά. :g030:

Του το έδεσα :e040: και κάλεσα το 166. Μετά ήρθε ο φύλακας του κτηρίου, εκείνος έβριζε κι εμένα και το φύλακα και μας τρομοκράτησε απειλώντας πως θα πηδήξει από την ταράτσα. Ευτυχώς ήρθε το ασθενοφόρο. Στο διάστημα αυτό με έχει απατήσει με κάποια άλλη κοπέλα και όταν μίλησα με το Γ.Π., μου είπε ότι με απάτησε κι ότι ήθελε να είναι μαζί της μόνο για τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Προσωπικά ένοιωθα μεγάλη ντροπή και ηττοπάθεια, με αποτέλεσμα να παίρνω και απόσταση από τα κοντινά μου άτομα.

Σε λίγους μήνες φλερτάρει με άλλη κοπέλα, κι όταν το κατάλαβα και τον ρώτησα ευθέως με αποκάλεσε 'τρελή', μου είπε ότι έχω πρόβλημα εμπιστοσύνης, ότι ψάχνω την τελειότητα στις σχέσεις και μου επέρριπτε τις ευθύνες ότι του απαγορεύω να μιλάει σε άλλες γυναίκες. Φώναζε μέσα στο σπίτι μου και μου είπε 'βούλωσέ το'. Όταν πήγα για να του πω να φύγει από το χώρο μου, εκείνος μου έπιασε το κεφάλι με δύναμη και σπρώχνοντάς με προς την κουζίνα μου χτύπησε το κεφάλι στο ντουλάπι.

Ούρλιαζε μαζεύοντας τα πράγματά του, και όταν πλησίασα προς το μέρος του λέγοντάς του να μη φωνάζει, εκείνος με έσπρωξε με δύναμη,με πέταξε κάτω στο πάτωμα κι έφυγε. Καθώς είχα αισθήματα ανεπάρκειας, φόβου, έντονης θλίψης και άγχους με συνέπεια την υποτίμηση του εαυτού μου, όταν ξαναμίλησα με τον Γ.Π. και του είπα ότι έχω μιλήσει και σχετικά με τα γεγονότα σε κοντινό μου άνθρωπο (που κι ο ίδιος γνωρίζει), με έκανε να αισθανθώ ενοχή, αφού μου είπε ότι εμπλέκω τρίτα άτομα στη σχέση μας.

Υποστήριξε τη θέση του, λέγοντας ότι δεν είναι βίαιος κι ότι εγώ ευθύνομαι που τον βγάζω εκτός ορίου και ότι δε φλέρταρε με καμία άλλη γυναίκα.

Έφυγε στη Λάρισα :g094: , σαφώς γιατί φοβήθηκε τις συνέπειες που θα είχε και δεν πήρε καμία ευθύνη, ώστε να αντικρίσει κανέναν κοινό γνωστό μας, να παραδεχτεί τις πράξεις του και να ζητήσει συγγνώμη. Σαν δειλός που είναι, μου έστελνε μηνύματα από τη Λάρισα και ταυτόχρονα σε άλλη κοπέλα, όπως διαπίστωσα προσωπικά.

Λίγο καιρό μετά, η κακοποιητική αυτή σχέση τελείωσε. Τον έδιωξα από το σπίτι μου αφότου έστειλε μηνύματα στην κοπέλα που με είχε απατήσει, ισχυριζόμενος για άλλη μια φορά ότι δε συμβαίνει τίποτα και με το γελοίο πρόσχημα ότι έκανε άσκηση εμπιστοσύνης προς εμένα.Επίσης, το άτομο αυτό είναι μουσικός, παίζοντας ντραμς σε μπάντα με το όνομα “νεκροί από κούνια”

που συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις του ευρύτερου κινηματικού χώρου, υποκρινόμενος τον αναρχικό, παρόλο που η πρακτική του στη ζωή καμία σχέση δεν έχει με την αναρχική ιδεολογία. Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας που συνάντησα κάποιες φορές μου φέρθηκαν με απόλυτο σεβασμό.

Επειδή η σιωπή είναι συνενοχή, όλες οι γυναίκες που βιώνουν σεξιστικές, κακοποιητικές κι εξουσιαστικές συμπεριφορές ελπίζω να βρουν το ασφαλές περιβάλλον που θα τους δώσει την ευκαιρία, το χώρο και τη δύναμη να μιλήσουν.

Χωρίς φόβο.

Δ.Λ.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Καταγγέλλω τον ντάμερ της μπάντας με το όνομα “ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ” για μισογυνισμό, σεξισμό κ ψυχολογική κακοποίηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Μία απορία
Ο μισογυνισμός
Ο σεξισμός
και ή
Ψυχολογική κακοποίηση

Αποτελούν ποινικά αδικήματα;
Διώκονται δικαστικά;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Καταγγέλλω τον ντάμερ της μπάντας με το όνομα “ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ” για μισογυνισμό, σεξισμό κ ψυχολογική κακοποίηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Νόμιζα πως πηδιουνται χύμα οι αναρχικές ...

:102:

Η μονογαμία δεν είναι μικροαστισμός ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το ότι την χτύπησε είναι το σοβαρό, τα άλλα είναι αδιάφορες σάλτσες. Να πάρουν άλλον ντράμερ, αν θέλουν να παίζουν και λάιβ του χώρου. Αλλιώς ας πάει να του κάνει μήνυση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Όταν το ίντυ καθιερώσει στήλη "Συντροφικό ΑΜΠεμπαμπλόμ" θα κάνει τρελλό σουκσέ.

Αφιερωμένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:12 Το ότι την χτύπησε είναι το σοβαρό, τα άλλα είναι αδιάφορες σάλτσες. Να πάρουν άλλον ντράμερ, αν θέλουν να παίζουν και λάιβ του χώρου. Αλλιώς ας πάει να του κάνει μήνυση.
:+1:

Η τύπισσα δε νομίζω ότι δίνει δεκάρα που τη χτύπησε, αν τη χτύπησε :a108: . Το κέρατο την τσούζει.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

οι Νεκροί από Κούνια ειναι πολυ καλη μπαντα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

30 ετων και ακομα ειναι "φοιτητης" :smt005: :smt005: :smt005:

Το κλασικο αναρχοαπλυτο σκουπιδι
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nostromos έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:29 οι Νεκροί από Κούνια ειναι πολυ καλη μπαντα ...
γαμάνε και δέρνουν :003:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Beria έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:33
nostromos έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:29 οι Νεκροί από Κούνια ειναι πολυ καλη μπαντα ...
γαμάνε και δέρνουν :003:
εχουνε ποικιλο στυλ ... το Tο βαλς του 790 ας πουμε θυμιζει Χατζιδακη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:12 Το ότι την χτύπησε είναι το σοβαρό, τα άλλα είναι αδιάφορες σάλτσες. Να πάρουν άλλον ντράμερ, αν θέλουν να παίζουν και λάιβ του χώρου. Αλλιώς ας πάει να του κάνει μήνυση.
τσκ τσκ τσκ
να δωσει πατημα στην αστικη δικαιοσυνη να χωθει στη σχεση τους ; :smt018
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:39
τσκ τσκ τσκ
να δωσει πατημα στην αστικη δικαιοσυνη να χωθει στη σχεση τους ; :smt018
λίγο άκουσα, σιγά την αναρχική μπαντα. Κάτι εναλλακτικοκαγκουρες είναι. Άιντε να παίξανε σε κάνα εμπρός. Γενικά το ιντιμιντια έχει γίνει ένα χάλι. Γέμισε τρελοφεμινιστριες.και ψεκες. Πάνε οι παλιές καλές εποχές με τις σοβαρές ιδεολογικές συζητήσεις και τις αποκαλύψεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”