!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Π.Ο.Υ μη σκοτωνετε τα παιδια με boosters
Π.Ο.Υ μη σκοτωνετε τα παιδια με boosters
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Re: Π.Ο.Υ μη σκοτωνετε τα παιδια με boosters
O τύπος λέει ότι η επιμονή να εμβολιαστούν με επιπλέον δόσεις τα παιδιά και οι ήδη εμβολιασμένοι ενήλικοι στον Πρώτο Κόσμο στερεί εμβόλια από τον Τρίτο Κόσμο
Δεν είπε τίποτα σχετικό με τον τίτλο που έβαλες στο νήμα
Κλικμπέιτ και απατη.
Φεύγει
Κλικμπέιτ και απατη.
Φεύγει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν λεει αυτο; "rather than as we see some countries are using to give boosters to kill children,which is not right" 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ρε λαμόγιο, είπε "some countries are using to give boosters to kil- children,which is not right"GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:36 Δεν λεει αυτο; "rather than as we see some countries are using to give boosters to kill children,which is not right"![]()
Διάβασε τη λέξη τσιλντρεν ώς κιλντρεν και το διόρθωσε αμέσως
Απατεώνα!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Georg Von Balkanen
ΜΆΘΕ αγγλικά βλαξ. Αυτό ακριβώς λέει. Τώρα αν είναι σαρδάμ ή μπέρδεμα μπορεί.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:34 O τύπος λέει ότι η επιμονή να εμβολιαστούν με επιπλέον δόσεις τα παιδιά και οι ήδη εμβολιασμένοι ενήλικοι στον Πρώτο Κόσμο στερεί εμβόλια από τον Τρίτο Κόσμο
Κλικμπέιτ και απατη.
Φεύγει
Ακούς εκεί.. Φεύγει.
Νταξ εγω φταιω που ο Τσιπρας του ΠΟΥ δεν μπορει να αρθρωσει 2 προτασεις στα Αγγλικα
Georg Von Balkanen έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:41ΜΆΘΕ αγγλικά βλαξ. Αυτό ακριβώς λέει. Τώρα αν είναι σαρδάμ ή μπέρδεμα μπορεί.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:34 O τύπος λέει ότι η επιμονή να εμβολιαστούν με επιπλέον δόσεις τα παιδιά και οι ήδη εμβολιασμένοι ενήλικοι στον Πρώτο Κόσμο στερεί εμβόλια από τον Τρίτο Κόσμο
Κλικμπέιτ και απατη.
Φεύγει
Ακούς εκεί.. Φεύγει.![]()
Και αγενής και ψεκ
- nik_killthemall
GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:41 Νταξ εγω φταιω που ο Τσιπρας του ΠΟΥ δεν μπορει να αρθρωσει 2 προτασεις στα Αγγλικα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- EKPLIKTIKOS
Goback ρε δικέ μου αυτός ήταν φιτ εντ χελθι;
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... ickboxing/
Όταν λες ότι είσαι φιτ εντ χελθι δεν πιστεύω να εννοείς ότι είσαι roided af
Όταν λες ότι είσαι φιτ εντ χελθι δεν πιστεύω να εννοείς ότι είσαι roided af
Βαζετε ενα τετοιο καθε 2 μηνες δεν βαρεθηκατε;Σκληρος καριολης παντως,workout στα χιονια κοβιντιασμενος,εδωσε και στον εαυτο του εξιτηριο μετα.Ενδοξος θανατος.λαικ ε τσαντ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:21 Goback ρε δικέ μου αυτός ήταν φιτ εντ χελθι;
Όταν λες ότι είσαι φιτ εντ χελθι δεν πιστεύω να εννοείς ότι είσαι roided af![]()
Ευτυχως που το διορθωσε γρηγορα γιατι αν το αφηνε κιλντρεν θα ηταν ακαταλληλος για τη θεσηnik_killthemall έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:20GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:41 Νταξ εγω φταιω που ο Τσιπρας του ΠΟΥ δεν μπορει να αρθρωσει 2 προτασεις στα Αγγλικα![]()
- nik_killthemall
GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:27Ευτυχως που το διορθωσε γρηγορα γιατι αν το αφηνε κιλντρεν θα ηταν ακαταλληλος για τη θεσηnik_killthemall έγραψε: 27 Δεκ 2021, 15:20GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:41 Νταξ εγω φταιω που ο Τσιπρας του ΠΟΥ δεν μπορει να αρθρωσει 2 προτασεις στα Αγγλικα![]()
Ενώ τώρα που το εσωσε δεν δημιούργησε κανενα μπέρδεμα και είναι κατάλληλος.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αφού θες να είσαι τόσο prescriptive ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι 100% δεν είπε αυτό που γράφει ο τίτλος, εκτός άμα είναι οκ να αλλάζουμε mood στις προτάσεις και παρόλα αυτά να λέει "αυτό ακριβώς".Georg Von Balkanen έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:41ΜΆΘΕ αγγλικά βλαξ. Αυτό ακριβώς λέει. Τώρα αν είναι σαρδάμ ή μπέρδεμα μπορεί.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:34 O τύπος λέει ότι η επιμονή να εμβολιαστούν με επιπλέον δόσεις τα παιδιά και οι ήδη εμβολιασμένοι ενήλικοι στον Πρώτο Κόσμο στερεί εμβόλια από τον Τρίτο Κόσμο
Κλικμπέιτ και απατη.
Φεύγει
Ακούς εκεί.. Φεύγει.![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
επικο σαρδαμ, επικος μαλακας.
τι ηλιθιοι και αχρηστοι ειναι ανθρωποι σε τοσο σημαντικες θεσεις.
τι ηλιθιοι και αχρηστοι ειναι ανθρωποι σε τοσο σημαντικες θεσεις.
Δε μπορει να ειστε τοσο ψεκια ρε πστ μου 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_