!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με χώρισε η σκύλα η Εβραία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Με χώρισε η σκύλα η Εβραία
Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω.
Εγώ από την άλλη, από το λίγο που τον ξέρω, καλά τον έκανε.
Στο τέλος της σχέσης τους, και στο μεταξύ φαντάζομαι, σε μασατζίδικα την έβγαζε με Ουκρανές.
Κλάμα ανείπωτο ο Μήτσος, μετά, όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Του φταιγε ο πεθερός, του φταιγε η εβραική φαμίλια, τα λεφτά τους, όλα του φταίγανε.
Τον δικαιολογώ όμως. Πάνε οι κήποι με τα γκαζόν στην Χαλκιδική, πάνε τα εξοχικά, πάει η σπιταρόνα στην πόλη. Κατέληξε σε ένα ημι - διαμέρισμα στο κέντρο, δίπλα στα παιδιά του (το μόνο που του προσάπτω ως θετικό) σαν αποθήκη ένα πράγμα, μέσα στα έπιπλα και την πραμάτεια του ιδιοκτήτη.
Τον έπνιγε η ξένη ύλη. Αυτός υπήρχε μόνο στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, στο τραπεζάκι δίπλα στην εξώπορτα.
Μπήκα και βγήκα, μπούκωσα. "Που πάμε ρε Μήτσο"; τον ρώτησα.
Κάπου αλλού, μου απάντησε. Αγέρωχα.
Εγώ από την άλλη, από το λίγο που τον ξέρω, καλά τον έκανε.
Στο τέλος της σχέσης τους, και στο μεταξύ φαντάζομαι, σε μασατζίδικα την έβγαζε με Ουκρανές.
Κλάμα ανείπωτο ο Μήτσος, μετά, όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Του φταιγε ο πεθερός, του φταιγε η εβραική φαμίλια, τα λεφτά τους, όλα του φταίγανε.
Τον δικαιολογώ όμως. Πάνε οι κήποι με τα γκαζόν στην Χαλκιδική, πάνε τα εξοχικά, πάει η σπιταρόνα στην πόλη. Κατέληξε σε ένα ημι - διαμέρισμα στο κέντρο, δίπλα στα παιδιά του (το μόνο που του προσάπτω ως θετικό) σαν αποθήκη ένα πράγμα, μέσα στα έπιπλα και την πραμάτεια του ιδιοκτήτη.
Τον έπνιγε η ξένη ύλη. Αυτός υπήρχε μόνο στους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, στο τραπεζάκι δίπλα στην εξώπορτα.
Μπήκα και βγήκα, μπούκωσα. "Που πάμε ρε Μήτσο"; τον ρώτησα.
Κάπου αλλού, μου απάντησε. Αγέρωχα.
Soul Asylum
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Με χώρισε η σκύλα η Εβραία
το θεμα ειναι πως τον παντρευτηκε.
Μου το εκμυστηρεύτηκε.
Να μην το πω πολύ ανοιχτά (είναι όμως κλασικό κόλπο των προικοθήρων).
Soul Asylum
Αυτος που εχει τα φράγκα κανει κουμάντο . ποσώ μαλλον οι εβραιοι . Ο δικος σου σαν το μαυρο πρόβατο της φάσης δεν ειχε καμια ελπιδα . 
Νon4me έγραψε: 12 Δεκ 2021, 06:32 Αυτος που εχει τα φράγκα κανει κουμάντο . ποσώ μαλλον οι εβραιοι . Ο δικος σου σαν το μαυρο πρόβατο της φάσης δεν ειχε καμια ελπιδα .![]()
Όντως. Δεν είχε και δεν έχει.
Τι να πεις.
Soul Asylum
-
stergiosbik
O σοφός λαός το περιγράφει με μια λέξη.
Σωγαμπρος.
Σωγαμπρος.
Καλά τον έκανε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε μία σχέση κάνει κουμάντο αυτός που έχει το πορτοφόλι...
Σωστά. Γι αυτό θα έπρεπε να πλήρωνε η γυναίκα να το έριχνε το παιδί, από το να είναι με έναν προικοθήρα, και μάλιστα αλλόθρησκο, (που σε βρίζει και θα σε βρίζει για όλη σου τη ζωή).
Soul Asylum
Δική της ή ερωτική επιλογήBull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:48Σωστά. Γι αυτό θα έπρεπε να πλήρωνε η γυναίκα να το έριχνε το παιδί, από το να είναι με έναν προικοθήρα, και μάλιστα αλλόθρησκο, (που σε βρίζει και θα σε βρίζει για όλη σου τη ζωή).![]()
Όπως έχω γράψει πολλές φορές την άποψη εδώ μέσα
Κάθε γυναίκα είναι άμεσα υπεύθυνη για το που μπλέκει στις σχέσεις της
Το ίδιο φυσικά και ένας άνδρας
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:56Δική της ή ερωτική επιλογήBull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:48Σωστά. Γι αυτό θα έπρεπε να πλήρωνε η γυναίκα να το έριχνε το παιδί, από το να είναι με έναν προικοθήρα, και μάλιστα αλλόθρησκο, (που σε βρίζει και θα σε βρίζει για όλη σου τη ζωή).![]()
Ξέρω κάτι παραπάνω από τον φίλο μου. Μου εξιστόρησε πως την διπλάρωσε, που κάνανε σεχ στο αυτοκίνητο, πως πετούσαν τα εσώρουχά τους στα πίσω καθίσματα, πως μετρούσε τις μέρες της, κτλ, με λίγα λόγια. Την περνούσε δέκα χρόνια. Δεν ήξερε τι έκανε; Ήξερε επίσης πως σε κάποιες θρησκείες ούτε συζήτηση για έκτρωση.
Για μένα, αν θέλεις την γνώμη μου, επειδή ο άνθρωπος ομολόγησε κιόλας, της την είχε στημένη.
Σαφώς βέβαια και ήταν δική της ερωτική επιλογή, όπως τα λες.
Soul Asylum
Καλά μπορούσε να τον είχε σουτάρει και νωρίτερα και να μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.Bull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 09:14ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:56Δική της ή ερωτική επιλογήBull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:48
Σωστά. Γι αυτό θα έπρεπε να πλήρωνε η γυναίκα να το έριχνε το παιδί, από το να είναι με έναν προικοθήρα, και μάλιστα αλλόθρησκο, (που σε βρίζει και θα σε βρίζει για όλη σου τη ζωή).![]()
Ξέρω κάτι παραπάνω από τον φίλο μου. Μου εξιστόρησε πως την διπλάρωσε, που κάνανε σεχ στο αυτοκίνητο, πως πετούσαν τα εσώρουχά τους στα πίσω καθίσματα, πως μετρούσε τις μέρες της, κτλ, με λίγα λόγια. Την περνούσε δέκα χρόνια. Δεν ήξερε τι έκανε; Ήξερε επίσης πως σε κάποιες θρησκείες ούτε συζήτηση για έκτρωση.
Για μένα, αν θέλεις την γνώμη μου, επειδή ο άνθρωπος ομολόγησε κιόλας, της την είχε στημένη.
Σαφώς βέβαια και ήταν δική της ερωτική επιλογή, όπως τα λες.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ως ενήλικοι άνθρωποι είμαστε άμεσα υπεύθυνοι για τις σχέσεις μας
Ερωτικές φιλικές κοινωνικές ή άλλου είδους
Ερωτικές φιλικές κοινωνικές ή άλλου είδους
Bull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 09:14ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:56Δική της ή ερωτική επιλογήBull Dawg έγραψε: 12 Δεκ 2021, 08:48
Σωστά. Γι αυτό θα έπρεπε να πλήρωνε η γυναίκα να το έριχνε το παιδί, από το να είναι με έναν προικοθήρα, και μάλιστα αλλόθρησκο, (που σε βρίζει και θα σε βρίζει για όλη σου τη ζωή).![]()
Σαφώς βέβαια και ήταν δική της ερωτική επιλογή, όπως τα λες.![]()
Ο τύπος δεν είχε ούτε σπίτι να την πάει και την έβγαζε στο αυτοκίνητο, τα κανόνισε να την αφήσει έγκυο, παντρεύτηκαν και πήρε πόση προίκα και τα κατάφερε να τον χωρίσει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-