!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Rise of the Warrior Apes

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Nero

Rise of the Warrior Apes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

^απο τα καλύτερα ντοκιματερ που έχω δει ποτέ μου
Nero

Re: Rise of the Warrior Apes

Ελπίζω να μην μπέρδεψα κανέναν και μπήκε ορεξάτος. Το νήμα δεν έχει καμιά σχέση με χρυσαυγίτες :D
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

:P μαρκάρω το θρεντ! Θα το τσεκάρω Νέρο, θενκς!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Παντως οταν διάβασα τον τίτλο μου ήρθε στο μυαλό συνέχεια του Rise of the Planet of the Apes όχι ΧΑ! Γαμάτο πάντως όντως. Σκληρό και γκριτυ. Σαν τριχωτοί, μαυριδεροί άνθρωποι είναι που δεν καταλαβαινεις τη γλώσσα τους. Θα μπορούσε να είχε γυριστεί και στην Κύπρο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Nero

Yochanan έγραψε: 19 Αύγ 2018, 11:15 Παντως οταν διάβασα τον τίτλο μου ήρθε στο μυαλό συνέχεια του Rise of the Planet of the Apes όχι ΧΑ! Γαμάτο πάντως όντως. Σκληρό και γκριτυ. Σαν τριχωτοί, μαυριδεροί άνθρωποι είναι που δεν καταλαβαινεις τη γλώσσα τους. Θα μπορούσε να είχε γυριστεί και στην Κύπρο.
Δες το μόνο για τον καταπληκτικό πίθηκο-μικροδάχτυλο που κατα πάσα πιθανότητα έχει εβραϊκή καταγωγή. Δε σποιλάρω :8)
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Nero έγραψε: 19 Αύγ 2018, 12:16
Yochanan έγραψε: 19 Αύγ 2018, 11:15 Παντως οταν διάβασα τον τίτλο μου ήρθε στο μυαλό συνέχεια του Rise of the Planet of the Apes όχι ΧΑ! Γαμάτο πάντως όντως. Σκληρό και γκριτυ. Σαν τριχωτοί, μαυριδεροί άνθρωποι είναι που δεν καταλαβαινεις τη γλώσσα τους. Θα μπορούσε να είχε γυριστεί και στην Κύπρο.
Δες το μόνο για τον καταπληκτικό πίθηκο-μικροδάχτυλο που κατα πάσα πιθανότητα έχει εβραϊκή καταγωγή. Δε σποιλάρω :8)
φίλε το είδα όλο. Μιλάμε ευχαριστώ για την πρόταση .

Πάντως η καινούρια γενιά δεν θα κρατηθεί ενωμένη από ότι φαίνεται .Ειδικά τώρα που η προηγούμενη γενιά που μεγάλωσε την αγέλη φεύγει λόγω γηρατιών .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Φτωχέ grepelli :a040: Μου θύμησε τον Ορέστη35
Nero

Yochanan έγραψε: 19 Αύγ 2018, 16:01 Φτωχέ grepelli :a040: Μου θύμησε τον Ορέστη35
Μενα πάλι που θύμισε τον πήθικα. Μπαίνει όλος αυτοπεποίθηση και ενέργεια,λες θα κάνει κάτι καλό τώρα αυτός...αλλά τελικά τον πίνει :a040: :003:
Nero

hades έγραψε: 19 Αύγ 2018, 14:46
Nero έγραψε: 19 Αύγ 2018, 12:16
φίλε το είδα όλο. Μιλάμε ευχαριστώ για την πρόταση .

Πάντως η καινούρια γενιά δεν θα κρατηθεί ενωμένη από ότι φαίνεται .Ειδικά τώρα που η προηγούμενη γενιά που μεγάλωσε την αγέλη φεύγει λόγω γηρατιών .
Αν μετράω καλά,απο όλους αυτούς που είδαμε μένει μόνο ένας,ο μονόχειρας πρώην αρχηγός. Ο μικροδάχτυλος απ'ότι τα διαβάζω έφυγε απο φυσικά αίτια λίγο μετά τα γυρίσματα
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

Yochanan έγραψε: 19 Αύγ 2018, 11:15 Σκληρό και γκριτυ. Σαν τριχωτοί, μαυριδεροί άνθρωποι είναι που δεν καταλαβαινεις τη γλώσσα τους. Θα μπορούσε να είχε γυριστεί και στην Κύπρο.
Ρε συ τώρα... ντροπή
:lol:
bizeli

Νερο θα πέσει κλάμα άμα το δω;
Nero

bizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 17:50 Νερο θα πέσει κλάμα άμα το δω;
Ναι. Ο τρόπος που μοιράζονται τη μαϊμού αφού την ανοίξουν στα τέσσερα,ο καθένας με τον κολλητό του, είναι αρκετά συγκινητική :)
bizeli

Ω παναγιά
δεν θα αντέξω να το δω.
Nero

bizeli έγραψε: 19 Αύγ 2018, 17:54 Ω παναγιά
δεν θα αντέξω να το δω.
Έλα,δεν είναι πολύ άσχημα. Αμα κλείσεις τα μάτια στις επίμαχες που δεν είναι πολλές βγαίνει. Τα περισσότερα τα κρύβουν οι φυλλωσιές

ας σημειωθεί ότι το κυνήγι της μαιμούς δεν είναι για φαΐ,είναι διασκέδαση+ κοινωνική δραστηριότητα,όπως το ξεψείρισμα :D
bizeli

Πας καλά;
Δεν αντέχω τα wild nature ντοκιμαντέρ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”