Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο Μπαλάσκας δίνει τη δική του εκδοχή αλά ελληνικά του How to get away with a murder, δίνοντας συμβουλές σε δολοφόνους για το τι θα έπρεπε να κάνουν για να γλιτώσουν τις βαριές ποινές και να μη σαπίσουν στη φυλακή…
Σοβαρά τώρα , τι μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν από την πολιτεία;
Το να είναι αυστηρές οι ποινές για οποιαδήποτε ανθρωποκτονία είναι κάτι που στηρίζω όμως δεν ξέρουμε το εάν οι αυστηρές ποινές είναι αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση εγκλημάτων
μου θυμίζει το βλήμα τον Ρούτε στην ολλανδία που έκλεισε τώρα πάλι τα πάντα από τις 5, ξέρει ότι θα αυξηθούν πάλι τα προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας που έτσι και αλλιώς είναι ψηλά στην Ολλανδία και απλά είπε ότι αν δείτε τέτοια θέματα να πάτε στην αστυνομία.
Ναι όσο συνεχίζονται τα λοκντάουν οι ήδη σαλεμένοι θα αποτρελαθούν τελείως και θα έχεις και άλλα τέτοια
Δημοκράτης έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:36
μου θυμίζει το βλήμα τον Ρούτε στην ολλανδία που έκλεισε τώρα πάλι τα πάντα από τις 5, ξέρει ότι θα αυξηθούν πάλι τα προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας που έτσι και αλλιώς είναι ψηλά στην Ολλανδία και απλά είπε ότι αν δείτε τέτοια θέματα να πάτε στην αστυνομία.
Ναι όσο συνεχίζονται τα λοκντάουν οι ήδη σαλεμένοι θα αποτρελαθούν τελείως και θα έχεις και άλλα τέτοια
Δεν συνέβησαν στην Ολλανδία του Ρουτε και του λοκνταουν τα παραπάνω περιστατικά όμως, αλλά στο Ελλαδιστάν του κουλί και του "έπρεπε να πάω σε λοκνταουν εδώ και ένα μήνα αλλά ψωλαρουμε και γιολαρουμε όλοι μαζι με καθόλου μέτρα η ημίμετρα, ενώ ένας φονικός ιος μεταλλασεται και εξελίσσεται συνεχώς."
Όσο είχαμε Λοκνταουν εδω αντιθετως (είτε μιλάμε για το ορίτζιναλ ορθόδοξο το πρώτο είτε το ψευτολοκνταουν το δεύτερο), όλο και λιγότερα περιστατικά τέτοιου τύπου άκουγες να συμβαίνουν.
Δεν συνέβησαν στην Ολλανδία του Ρουτε και του λοκνταουν τα παραπάνω περιστατικά όμως, αλλά στο Ελλαδιστάν του κουλί και του "έπρεπε να πάω σε λοκνταουν εδώ και ένα μήνα αλλά ψωλαρουμε και γιολαρουμε όλοι μαζι με καθόλου μέτρα η ημίμετρα, ενώ ένας φονικός ιος μεταλλασεται και εξελίσσεται συνεχώς."
Όσο είχαμε Λοκνταουν εδω αντιθετως (είτε μιλάμε για το ορίτζιναλ ορθόδοξο το πρώτο είτε το ψευτολοκνταουν το δεύτερο), όλο και λιγότερα περιστατικά τέτοιου τύπου άκουγες να συμβαίνουν.
γιατί νομίζεις ότι εδώ δεν έχουνε τέτοια ή ότι δεν αυξήθηκαν;
Μόνο ο Ρούτε κάνει λοκντάουν;
μόνο ο Ρούτε τα κάνει, ξέρει τι μαλακίες θα φέρουν και μετά λέει "νίπτω τας χείρας μου"
vantono έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:48
τι γράφεις;
Let them make the first mistake. We make the last move.