!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζήτηση έργου με Μπρους Γουίλις
Αναζήτηση έργου με Μπρους Γουίλις
Είναι ένα που έχει μια σκηνή, τον Μπρους Γουίλιςμε μία κυριλέ παρέα σε κυριλέ πολυτελείας μάλλον εστιατόριο. Εκεί που παραγγέλνουν πολύ ακριβά πιάτα ξέρω γω στο τέλος ο Μπρους Γουίλις λέει του σερβιτόρου να του φέρει και Κέτσαπ. Γουρλώνει τα μάτια ο σερβιτόρος και με απαξία στη έκφρασή του ρωτάει "Κέτσαπ;"! Λέει μια γκόμενα "Άκουσες τι σου ζήτησε!". "Βεβαίως!" λέει αυτός "Κέτσαπ". Πάει στη κουζίνα πετάει το μπλκάκι και αρχίζει να βρίζει νευριασμένος "Στούμπιτο Αμερικάνο ... μπλα μπλα μπλα".
Ποια ταινία ήταν;
Ποια ταινία ήταν;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Αναζήτηση έργου με Μπρους Γουίλις
Tough Guys Eat Ketchup.
- kongrosian
Τας και μπαμπ
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Δημοκράτης
Το whole nine yards λες αλλά δεν έλεγε κέτσαπ αλλά μαγιονέζα
Όχι. Η περιγραφή που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το παρακάτω βίντεο. Κέτσαπ έλεγε. και η τύπισσα στην παρέα παρεξηγήθηκε που ο σερβιτόρος έκφρασε γνώμη και μάλιστα με αρνητισμό. και του λέει "Άκουσες τι σου παρήγγειλε". Το εστιατόριο ήταν πολυτελείας όχι αυτό το μπουρδέλο που βλέπουμε για τους πλεμπαραίους. Ντροπή δηλαδή.
-
Δημοκράτης
Τιππτα για την πλοκή ξερεος;Χαοτικός έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:43Όχι. Η περιγραφή που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το παρακάτω βίντεο. Κέτσαπ έλεγε. και η τύπισσα στην παρέα παρεξηγήθηκε που ο σερβιτόρος έκφρασε γνώμη και μάλιστα με αρνητισμό. και του λέει "Άκουσες τι σου παρήγγειλε". Το εστιατόριο ήταν πολυτελείας όχι αυτό το μπουρδέλο που βλέπουμε για τους πλεμπαραίους. Ντροπή δηλαδή.![]()
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Όχι. Αυτός ή μπατσος θα ήταν ή κάτι τέτοιο και κυνηγούσε κακούς. Και πάλι όχι σίγουρα.Δημοκράτης έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:45Τιππτα για την πλοκή ξερεος;Χαοτικός έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:43Όχι. Η περιγραφή που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το παρακάτω βίντεο. Κέτσαπ έλεγε. και η τύπισσα στην παρέα παρεξηγήθηκε που ο σερβιτόρος έκφρασε γνώμη και μάλιστα με αρνητισμό. και του λέει "Άκουσες τι σου παρήγγειλε". Το εστιατόριο ήταν πολυτελείας όχι αυτό το μπουρδέλο που βλέπουμε για τους πλεμπαραίους. Ντροπή δηλαδή.![]()
Τυπε εχω κολλησει και εγω τωρα με αυτη τη ρημαδοταινια.Χαοτικός έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:47Όχι. Αυτός ή μπατσος θα ήταν ή κάτι τέτοιο και κυνηγούσε κακούς. Και πάλι όχι σίγουρα.Δημοκράτης έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:45Τιππτα για την πλοκή ξερεος;Χαοτικός έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:43
Όχι. Η περιγραφή που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το παρακάτω βίντεο. Κέτσαπ έλεγε. και η τύπισσα στην παρέα παρεξηγήθηκε που ο σερβιτόρος έκφρασε γνώμη και μάλιστα με αρνητισμό. και του λέει "Άκουσες τι σου παρήγγειλε". Το εστιατόριο ήταν πολυτελείας όχι αυτό το μπουρδέλο που βλέπουμε για τους πλεμπαραίους. Ντροπή δηλαδή.![]()
Δωσε μας και αλλα στοιχεια να τη βρουμε. Ειναι παλια ταινια; Ποτε περιπου γυριστηκε;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εμένα πάντως μου ήρθε αυτό στο μυαλό:
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Πάνε σίγουρα 20 χρόνια που το είδα. Δεν θυμάμαι τίποτα πλην από αυτήν τη φάση. και βασικά αυτή θέλω να ξαναδώ. Σχολίαζα πριν μέρες την επίγνωση των Αμερικάνων για το πως τους βλέπουνε στην Ευρώπη. καλά τραβηγμένα το λέω αλλά η φάση ήταν μία τέτοια ένδειξη. Στούμπιτο Αμερικάνο, έλεγε ο σερβιτόρος μπαίνοντας στην κουζίνα και πετώντας με νεύρα το μπλοκάκι. και καλά ρε παιδί μου θα του πάμε τις σούπερ γκουρμεδιές κι ο μαλάκας θέλει κέτσαπ.
Ιταλικό δεν είναι το Στούμπιτο Αμερικάνο; Λογικά λοιπόν θα βρέθηκε Ιταλία όπου πήγε σε ακριβό εστιατόριο. Αυτό σαν στοιχείο
Στούμπιτο Αμερικάνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon