Η Τούμπα ως γνωστόν ανακατασκευάζεται και έτσι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έδρα. Το Καυταντζόγλειο από ότι φαίνεται
δεν του δίνεται, άλλο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη δε βρίσκεται και έτσι άρχισαν τα σενάρια για Λάρισα, Βόλο, Σέρρες και... ΟΑΚΑ
Πως βλέπετε τις εν λόγω επιλογές, ιδίως αυτή του ΟΑΚΑ? https://www.sport24.gr/football/paok-oa ... 20125.html
Κόκκορας έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:18
ναι ωραια ειναι,να γινονται και πορειες πριν το γηπεδο,τι εξυπνη λυση!καλα κανει ο αυγενακης και δεν δινει καυτανζογριο!
ρε που ζουμε;ελεος!
Εκεί που ζούσα εγώ σαν φαντάρος όταν έκανα το λάθος να πω καλαμάκι το σουβλάκι και σως αντί για αλοιφή. Και ενω καταλαβαν τι εννοουσα, επρεπε να μου δείξουν την διαφορα. Θα πηξετε εκεί πάνω. Είμαστε 2 διαφορετικοί κόσμοι. Και καλό είναι να το δεχτούν και οι μεν και οι δε.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Κόκκορας έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 16:28
οταν λεω που ζουμε εννοω οτι ειναι απαραδεκτο να μην δινουν το καυτανζογριο
Α εγώ εννοούσα αυτό που είπα. Νόμιζα ότι σε έπνιγε το δίκιο που μας έβαλαν με το ζόρι να συζησουμε 2 διαφορετικοί κόσμοι. Για γήπεδο μην αγχώνεσαι. Θα βρεθει
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
νομιζω οτι θα παιζουν στο γηπεδο του μακεδονικου και η μετακομιση θα ειναι μονο για τα ευρωπαικα ματς
σιγα το πραγμα δλδ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.