!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ζωή του Αλί σε κίνδυνο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Η ζωή του Αλί σε κίνδυνο
Επίθεση μαυροφορεμένων,πιθανώς ακροδεξιών στοιχείων,σε σπίτι που μένουν Πακιστανοί,στα Καμίνια.
Σύμφωνα με την κινούμενη λέρα που λέγεται Πέτρος Κωνσταντίνου,κινδύνεψε η ζωή του Αλί !
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-kaminia/
Για να μην παρεξηγηθώ,φυσικά και ΔΕΝ επικροτώ τέτοιου είδους αλητείες.
Αλλά δεν μπορώ να μην το πω : όλοι Αλί και Χασάν λέγονται στο Πακιστάν ;
Τι διάολο...
Σύμφωνα με την κινούμενη λέρα που λέγεται Πέτρος Κωνσταντίνου,κινδύνεψε η ζωή του Αλί !
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-kaminia/
Για να μην παρεξηγηθώ,φυσικά και ΔΕΝ επικροτώ τέτοιου είδους αλητείες.
Αλλά δεν μπορώ να μην το πω : όλοι Αλί και Χασάν λέγονται στο Πακιστάν ;
Τι διάολο...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Η ζωή του Αλί σε κίνδυνο
Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
μακρια απο μενα αυτα ...φτου ναζι κακο ... μηπως προκειται για καμια γκομενοδουλεια να τρυπωσε καπου ο αλι;
γνωριζουμε κατι παραπανω;
γνωριζουμε κατι παραπανω;
Αλί αλί και τρισαλι
Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Και όσο τα τύπάκια του ιντυμίντια που δίνουν οδηγίες από το συντονιστικό κέντρο για το ποιος φασίστας περπατάει στο χ ή ψ άβατο και ανακοινώνουν μετά με περηφάνια τα κατορθώματα τους για όσους ξέμπαρκους τσάκισαν, είναι αν μη τι άλλο γελοίο να αναφέρεται ο κάθε γλύφτης και υμνητής των ρομά μαχαλάδων σε σκουπίδια.
Αν δεν ήταν εμμονικά ψυχάκια θα το καταλάβαιναν αλλά είναι μάλλον χλωμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:28Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Και όσο τα τύπάκια του ιντυμίντια που δίνουν οδηγίες από το συντονιστικό κέντρο για το ποιος φασίστας περπατάει στο χ ή ψ άβατο και ανακοινώνουν μετά με περηφάνια τα κατορθώματα τους για όσους ξέμπαρκους τσάκισαν, είναι αν μη τι άλλο γελοίο να αναφέρεται ο κάθε γλύφτης και υμνητής των ρομά μαχαλάδων σε σκουπίδια.
Αν δεν ήταν εμμονικά ψυχάκια θα το καταλάβαιναν αλλά είναι μάλλον χλωμό.![]()
Ρε μεγάλη! Έλεος!
Η είδηση είναι πως κάποια σκουπίδια έκαναν πιθανότατα ρατσιστική επίθεση.
Αν δεν έχεις να πεις κάτι σχετικό ...τι γράφεις? πες '"καταδικάζω"..."συμφωνώ και λίγα τους έκαναν"...ο,τιδήποτε
...αλλά οι ίδιες αρλούμπες για κακούς "προχώ" κλπ πάλι;
και μιλάς για εμμονικά ψυχάκια;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Nάι. Μόνο που αυτοί οι ολιγαριθμοι, κάνουν επιθέσεις σε ανθρώπους λόγω ΧΡΩΜΑΤΟΣ, που δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά μαζί τους, επειδη είναι γαμημένοι ρατσιστές. Χέστηκα πόσοι είναι, εφόσον κάνουν ρατσιστικά πογκρόμ, τρώνε φάπα με το που ξεμυτιζουν. Είναι σα να κυκλοφορεί ομαδα και να βιάζει γυναικες τα βράδια ή προπαγανδίζουν πόσο ωραία δράση ειναι. Και 3 να είναι κι εμείς 30, τρώνε βρωμοξυλο, για να τη βγάζουν με βιντεακια του Χίτλερ σπιτάκια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:28Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- BigChiefWahoo
Την προηγούμενη εβδομάδα μαζέψαμε ρόδια σε ένα τεράστιο χωράφι.
Στην ομάδα είχαμε 4 ή 5 Πακιστανούς και στην άλλη ομάδα είχανε Αφγανούς (εκτός των κλασσικών πλέον Αλβανών).
Στους δικούς μας αγοράζαμε καθημερινά τυρόπιτα,καφέ,νερό,ό,τι ήθελε ο καθένας.
Αλί ΔΕΝ συνάντησα.Χασάν ναι.
Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια,δεν φημίζονται για την εργατικότητά τους.Όλο σε διαφορετικά σημεία τους βρίσκαμε,κρυμμένους πίσω από τις φυλλωσιές
μέχρι που τελικά σταματήσαμε να τους λέμε που να πάνε και τι να κάνουν.Δε γαμιέται
Σε κάποια φάση ένας δικός μας (φίλος μου,Έλληνας),έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα για να καπνίσει και έκανε το λάθος να προσφέρει στον έναν από τους Πακιστανούς...αυτός σφύριξε κλέφτικα και από το πουθενά μαζεύτηκαν όλοι,για να "κεραστούν" τσιγάρο.Έδωσε σε όλους
Για να είμαι και δίκαιος,την τελευταία ημέρα ένας από αυτούς μου πρόσφερε τσιγάρο,αλλά επειδή δεν καπνίζω,του είπα αν θέλει να το προσφέρει στο φίλο μου και του το πρόσφερε.
Στην ομάδα είχαμε 4 ή 5 Πακιστανούς και στην άλλη ομάδα είχανε Αφγανούς (εκτός των κλασσικών πλέον Αλβανών).
Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια,δεν φημίζονται για την εργατικότητά τους.Όλο σε διαφορετικά σημεία τους βρίσκαμε,κρυμμένους πίσω από τις φυλλωσιές
Σε κάποια φάση ένας δικός μας (φίλος μου,Έλληνας),έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα για να καπνίσει και έκανε το λάθος να προσφέρει στον έναν από τους Πακιστανούς...αυτός σφύριξε κλέφτικα και από το πουθενά μαζεύτηκαν όλοι,για να "κεραστούν" τσιγάρο.Έδωσε σε όλους
Για να είμαι και δίκαιος,την τελευταία ημέρα ένας από αυτούς μου πρόσφερε τσιγάρο,αλλά επειδή δεν καπνίζω,του είπα αν θέλει να το προσφέρει στο φίλο μου και του το πρόσφερε.
Σκουπίδια είναι όλοι αλλά τα τυπάκια του ιντυμίντια ...ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:28Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλοί είναι. Τυχαίνει κάποιος που δεν είναι εργατικός. Θα ήταν τόσα εκατομμύρια αν δεν ήταν εργατικοί; Ερώτηση για επιστημονική σκέψη αυτή.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα μαζέψαμε ρόδια σε ένα τεράστιο χωράφι.
Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια,δεν φημίζονται για την εργατικότητά τους.Όλο σε διαφορετικά σημεία τους βρίσκαμε,κρυμμένους πίσω από τις φυλλωσιέςμέχρι που τελικά σταματήσαμε να τους λέμε που να πάνε και τι να κάνουν.Δε γαμιέται
![]()
Σε κάποια φάση ένας δικός μας (φίλος μου,Έλληνας),έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα για να καπνίσει και έκανε το λάθος να προσφέρει στον έναν από τους Πακιστανούς...αυτός σφύριξε κλέφτικα και από το πουθενά μαζεύτηκαν όλοι,για να "κεραστούν" τσιγάρο.Έδωσε σε όλους![]()
Για τζάμπα τσιγάρο όλοι είναι καλοίΧαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:18Καλοί είναι. Τυχαίνει κάποιος που δεν είναι εργατικός. Θα ήταν τόσα εκατομμύρια αν δεν ήταν εργατικοί; Ερώτηση για επιστημονική σκέψη αυτή.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα μαζέψαμε ρόδια σε ένα τεράστιο χωράφι.
Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια,δεν φημίζονται για την εργατικότητά τους.Όλο σε διαφορετικά σημεία τους βρίσκαμε,κρυμμένους πίσω από τις φυλλωσιέςμέχρι που τελικά σταματήσαμε να τους λέμε που να πάνε και τι να κάνουν.Δε γαμιέται
![]()
Σε κάποια φάση ένας δικός μας (φίλος μου,Έλληνας),έβγαλε το πακέτο με τα τσιγάρα για να καπνίσει και έκανε το λάθος να προσφέρει στον έναν από τους Πακιστανούς...αυτός σφύριξε κλέφτικα και από το πουθενά μαζεύτηκαν όλοι,για να "κεραστούν" τσιγάρο.Έδωσε σε όλους![]()
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- BigChiefWahoo
Ε,σε μας έτυχαν τέσσερις - πέντε μαζεμένοι φαίνεται.Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:18Καλοί είναι. Τυχαίνει κάποιος που δεν είναι εργατικός. Θα ήταν τόσα εκατομμύρια αν δεν ήταν εργατικοί; Ερώτηση για επιστημονική σκέψη αυτή.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:45 Την προηγούμενη εβδομάδα μαζέψαμε ρόδια σε ένα τεράστιο χωράφι.
![]()
Φυσικά μιλάω για εμμονικά ψυχάκια. Και θα συνεχίσω να μιλάω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:32ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:28Σκουπίδια είναι ΟΛΟΙ όσοι κάνουν μαζικές προγραμματισμένες επιθέσεις σε ολιγάριθμους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 22:10 Ναζοσκουπιδια. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο οπότε ξετρυπώνουν. Βρήκαν να κάνουν μαγκιές στα ανθρωπάκια.
Ρε μεγάλη! Έλεος!
Η είδηση είναι πως κάποια σκουπίδια έκαναν πιθανότατα ρατσιστική επίθεση.
Αν δεν έχεις να πεις κάτι σχετικό ...τι γράφεις? πες '"καταδικάζω"..."συμφωνώ και λίγα τους έκαναν"...ο,τιδήποτε
...αλλά οι ίδιες αρλούμπες για κακούς "προχώ" κλπ πάλι;
και μιλάς για εμμονικά ψυχάκια;
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με αυτό, καλέ μου τζίτζι;
Τάραξα τα δημοκρατικά αντανακλαστικά σου; Πέρασα κάποια όρια, που δεν σηκώνει το επίπεδο σας;
Την είδες επιμελητής ή λογοκριτής κειμένων; Κάτι άλλο;
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω εγώ για την επέμβαση σου, είναι ότι η έκφραση "εμμονικά ψυχάκια" είναι πλεονασμός.
Θεωρητικώς, σε ένα λογικό πλαίσιο, ίσως να είναι. Σε σχέση με τις παπαριές που διαβάζω εντός κι εκτός πχόρουμ, σαφώς και δεν είναι και σκέφτομαι ότι πρέπει να την εμπλουτίσω για να αποδώσει καλύτερα την άποψη μου για το ανεπίστρεπτον μεν απτόητον δε της συγκεκριμένης πανίδας.
Ξέρω βρε, ασυναρτησίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Οκτ 2021, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω δει κι εγώ ένα κακόμοιρο, το πολύ 20 θα ήτανε που έκανε χοντρή μαλακία από απαιδεψιά και βουτυρομπεμπεδίαση. Βαριέμαι να περιγράφω αλλά κάποιος έφαγε στο κεφάλι σίδερο εξ αιτίας του. Τέλος πάντων ο δικός μας έλυνε με το ηλεκτρικό κάτι βίδες για να ξηλώσουμε σκελετό έκθεσης (Στον ΟΛΠ το ογδοντακάτι). Τώρα δεν ξέρω αν είναι αλουμίνια αυτά ή πιο σιδερικά πράγματα. Μαύρο χρώμα ήτανε δεν ξέρω. (Τελικά το περιγράφω γιατί δεν γίνεται αλλιώς). Η δουλειά ήτανε, αυτός να ξεβιδώνει και με μία κίνηση να περνάει το κολώνα ή δοκάρι πάνω από το κεφάλι του και έξω προς την πλάτη του. Από την άλλη μεριά ήταν ένας μόνο που έπρεπε από την άκρη να κρατήσει όλο το σίδερο. Έβγαινε αυτό με έναν (άρα αλουμίνιο θα είναι ε; Ήταν κάπως βαριά πάντως. Ήθελε συγκέντρωση και δύναμη).
Βγάζει ένα ο κακομοίρης και το αφήνει στον αέρα όπως ήτανε ο ρυθμός. ακούμε ένα ΓΚΑΝΓΚ. Του έπεσε στο κεφάλι. Εντάξει θα την άκουσε από πόνο. Έμεινε 'όμως στη θέση του. Με κοιτάει και μου λέει "Για να δεις όταν σου λέω τι μαλάκες είναι. Άνθρωπος από κάτω!". Ο άλλος ο παπάρας κοιμότανε. Του αφήνεται το βάρος στα χέρια κι αυτός περίμενε να είναι μισό κιλό το σίδερο. ήτανε καμιά 30αριά όλοι, οι είκοσι ήταν ψόφιοι και ψεύτικοι. Ο αρχηγός τους όμως που έπαιρνε όλα τα λεφτά κιόλας να τα μοιράσει μετά, ήταν σκυλί στη δουλειά. και ψιλομάστορας βασικά.
Ένας άλλος πάλι που βρήκαμε και φέραμε να κουβαλήσει χώμα, ήταν επίσης σκύλος.
Οι Αλβανοί βεβαίως είναι πιο καλοί.
Αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο ισπανικής εφημερίδας όπου έλεγε ότι οι Έλληνες είναι οι πιο εργατικοί στην Ευρώπη. Διώρυγα Κορίνθου ρε μαλάκες.
Βγάζει ένα ο κακομοίρης και το αφήνει στον αέρα όπως ήτανε ο ρυθμός. ακούμε ένα ΓΚΑΝΓΚ. Του έπεσε στο κεφάλι. Εντάξει θα την άκουσε από πόνο. Έμεινε 'όμως στη θέση του. Με κοιτάει και μου λέει "Για να δεις όταν σου λέω τι μαλάκες είναι. Άνθρωπος από κάτω!". Ο άλλος ο παπάρας κοιμότανε. Του αφήνεται το βάρος στα χέρια κι αυτός περίμενε να είναι μισό κιλό το σίδερο. ήτανε καμιά 30αριά όλοι, οι είκοσι ήταν ψόφιοι και ψεύτικοι. Ο αρχηγός τους όμως που έπαιρνε όλα τα λεφτά κιόλας να τα μοιράσει μετά, ήταν σκυλί στη δουλειά. και ψιλομάστορας βασικά.
Ένας άλλος πάλι που βρήκαμε και φέραμε να κουβαλήσει χώμα, ήταν επίσης σκύλος.
Οι Αλβανοί βεβαίως είναι πιο καλοί.
Αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο ισπανικής εφημερίδας όπου έλεγε ότι οι Έλληνες είναι οι πιο εργατικοί στην Ευρώπη. Διώρυγα Κορίνθου ρε μαλάκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 7201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 0 Απαντήσεις