Εκτός πάνελ θα είναι φέτος η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αννα Μπουσδούκου, η οποία όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από τον σταθμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η δημοσιογράφος, που παρουσίαζε καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα», ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του καναλιού την απόφασή της να μην επιστρέψει γι τη νέα σεζόν, διακόπτοντας τη μεταξύ τους συνεργασία.
Μάλιστα, δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε άλλο κανάλι, αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με το οποίο είχε ήδη συνεργασία, αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, υποστηρικτικό ρόλο στον τομέα υποτροφιών για δημοσιογράφους, αλλά και σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Η αποχώρηση της δημοσιογράφου, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, ανατρέπει τα δεδομένα για την ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι θα πρέπει τώρα να καλύψει τη ζώνη 10-12.
Επικρατέστερη να πάρουν τη θέση αυτή είναι και ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Στην άλλοτε δική τους ζώνη (12-2) έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου και έτσι οι "Αταίριαστοι" αναμένεται να μεταφερθούν δύο ώρες νωρίτερα για να καλύψουν το slot στην πρωινή ζώνη.
Πηγή: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η Αννα Μπουσδούκου -Γιατί πήρε αυτή την απόφαση | iefimerida.gr
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ατιμε Νιάρχο...
-
Nero
Ατιμε Νιάρχο...
Re: Ατιμε Νιάρχο...
Πχοιοτική αναβάθμχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαNero έγραψε: 13 Αύγ 2018, 00:35Στην άλλοτε δική τους ζώνη (12-2) έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αρχισε ο Αλαφούζος τα γνωστά του πάλι. Κάθε φορά που ανοίγει κανάλι ακολουθεί τον ίδιο "κύκλο", τώρα είναι στη φάση θα μαζέψω ότι σαβούρα κυκλοφορεί και θα το πάω για φούντο.
-
Nero
Ας τα αδερφέ. Εκτός καυλωτικά φιλελέ κανάλι κάποτε έπαιζε όλη μέρα τις καλύτερες ξένες εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Mythbusters,πιμπ μαι ραινρτ,κάστρο τακέσι και δε συμμαζεύεται. Πολύ στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι το έριξε στα φτηνά ριάλιτι και τα κουτσομπολίστικα
-
Nero
btw όποιος μου βρει την επική βερσιόν του πιμπ μαι ραιντ μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τον Μιθριδάτη να κάνει τη φωνή του xzibit τον κερνάω λουκουμάκι 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Καλά ξηγήθηκε η Μπουσδούκου.
Κατά τ'άλλα την θυμάμαι να έχει καλέσει στο στούντιο έναν και να τον προσφωνεί λάθος 5-6 φορές. Αυτος την διορθώνει κάθε φορά πολύ διακριτικά.
Την 7η την αφήνει να συνεχίσει και όταν τελειώνει την ερώτησή της, λέει. "Ακούστε κυρία Μπουσδούκα μου..." Τα παίρνει στο κρανίο αυτή αρχίζει να δαγκώνεται, καταλαβαίνει την μλκία της όμως και το σταματά.

Κατά τ'άλλα την θυμάμαι να έχει καλέσει στο στούντιο έναν και να τον προσφωνεί λάθος 5-6 φορές. Αυτος την διορθώνει κάθε φορά πολύ διακριτικά.
Την 7η την αφήνει να συνεχίσει και όταν τελειώνει την ερώτησή της, λέει. "Ακούστε κυρία Μπουσδούκα μου..." Τα παίρνει στο κρανίο αυτή αρχίζει να δαγκώνεται, καταλαβαίνει την μλκία της όμως και το σταματά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Orion22 έγραψε: 13 Αύγ 2018, 01:33 Καλά ξηγήθηκε η Μπουσδούκου.
![]()
να'σαι καλά.βραδιατικα!!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Νερο μπουσδουκου εμπαινες?
Υ.Γ: νομιζω οτι καπου εχω εντοπισει βιντεο στο youtube με τον μιθριδατη στο pimp my ride αλλα θα το βρω το απογευμα
Υ.Γ: νομιζω οτι καπου εχω εντοπισει βιντεο στο youtube με τον μιθριδατη στο pimp my ride αλλα θα το βρω το απογευμα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτές τώρα είναι οι καλύτερες στιγμές της; Εγώ έχω καλύτερες στιγμές στην τουαλέτα. Εμένα έπρεπε να πάρει το ίδρυμα Νιάρχος.
Με κάποιο τρόπο τρύπωσε, όπως τρύπωσε πριν στο κανάλι. Εδώ ο Ζρώυτερ λέει τις ειδήσεις αντι να σερβίρει τους καφέδες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Αύγ 2018, 11:25
Αυτές τώρα είναι οι καλύτερες στιγμές της; Εγώ έχω καλύτερες στιγμές στην τουαλέτα. Εμένα έπρεπε να πάρει το ίδρυμα Νιάρχος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όποιος βλέπει σκάϊ και γενικά ελληνική τηλιόραση είναι άξιος της μοίρας του.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
και ποιος δε θα μπαινε ωρε; she is every guy's type.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο πατουλης ισως?
και απο φορουμιτες ο Albrecht που γουσταρει σερενα ουιλιαμς
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Βολεύτηκε και αυτο το βοιδι...