Blackdog έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:31
Ειχα δυο βιβλια καποτε, νομιζω εχω ακομα το ενα
Με μαγικα ξορκια
Λεει πχ οτι αν θες να επικαλεστεις τον ταδε δαιμονα (λυπαμαι δεν θυμαμαι ποιον) πρεπει να σταθεις στην ανατολικη οχθη ενος ποταμου να κοιταξεις εκει που δυει ο ηλιος και να φωναξεις 3 φορες "ΦΑΛΛΟΣ" (ναι, στα Ελληνικα)
Να πω και εδω οτι απο προσωπικες ερευνες που εχω κανει, εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οι αποκρυφιστες του 19αι- αρχες 20ου ηταν γτπκ και η κυρια τους χρησιμοτητα ηταν να κρατουν απασχολημενες τις γυναικες των αστων της εποχης. Κατι δηλαδη σαν τους σημερινους αστρολογους, καφετζουδες, new age γκουρου κ.α
Ο Kροουλυ ηταν δηλαδη μια Βικυ Παγιατακη gone wild
Όχι ακριβώς όμως.
Ότι όλοι αυτοί ήταν ΓΤΠΚ είναι αναμφισβήτητο.
"Άνθρωπος" που έχει ως εχθρό τον Ιησού Χριστό,μόνο για ΓΤΠΚ καβάλα είναι,δεν χωράει συζήτηση.
Ο Crowley όμως ήταν απλά επικίνδυνος,γιατί το προχώρησε πάρα πολύ σε "τελετουργικό" επίπεδο (σοδομισμός,ψυχοτρόπα ναρκωτικά,αηδιαστικές πρακτικές όπως η αφόδευση πάνω σε άλλα σώματα - εδώ ξερνάμε,αλλά κυρίως,επικλήσεις δαιμόνων)
Ήταν τόσο επικίνδυνος,που αυτό που άφησε πίσω του,είναι η κοινωνία (και η showbiz) που βλέπεις σήμερα,ένας αχταρμάς αρνητικών θεωριών,που δίνουν τεράστια σημασία στον άνθρωπο ως εν δυνάμει θεότητα (Νίτσε),χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή υποψία μίας ανθρωπιστικής ηθικής στο υπόβαθρο.
Μία ξεκάθαρα Εγωιστική κοινωνία,όπου Εγωισμός και Φιλαυτία = Σατανισμός.
Αυτό είναι ο Σατανισμός στην πραγματική του διάσταση,η ενίσχυση του υπερ-Εγώ,χωρίς συναίσθηση της πραγματικής θεϊκής υπόστασης που υπάρχει μέσα μας και που μπορεί να βγει στην επιφάνεις ΜΟΝΟ με ταπεινότητα,προσφορά και πραγματική,άδολη και ανόθευτη Αγάπη.
Το αστείο είναι ότι μία από τις στοές που δημιούργησε στην Καλιφόρνια,λέγονταν Agape Lodge.