Obi Wan Iakobi έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:45
3f3k έγραψε: 11 Οκτ 2021, 01:22
ΓΙα τον ίδιο λόγο που δε θα απαντούσε ένας έμπειρος φτασμένος καθηγητής ιατρικής σε παράθεση ψεκασμένου ότι το μπόλι μας αλλάζει το dna. Δεν έχει νόημα να εξηγήσεις το 100 σε κάποιον που σε ρωτάει για το -100.
Εδω εγώ που δεν είμαι ουτε στο ΚΚΕ, ούτε ήμουν ποτέ σε χώρους τριγύρω να τα συζητάω από μικρός, αλλά απλά το ψηφίζω εδώ και 10 χρόνια και καμια φορά με ρωτάνε πράγματα που οι απαντήσεις ειναι προφανείς εδώ και 20 χρόνια και δεν έχω καμια όρεξη* να απαντήσω.
Πχ κλασικό πρήξιμο με τα παιδια της Παπαρήγα, το ρόλεξ του Κουτσούμπα και το ξύλο στο σύνταγμα. Ε όχι βαριεμαι τα προφανη, πανε βρες τα, τις ωρες που ειμαι στο πχωρουμ δε θελω να κανω μαθηματα. Κανω την ώρα της δουλειάς.
Εδω ο αλλος ειχε ανοιξει νημα για να απαντα στις ερωτησεις μας και οταν τον ρωταγες ελεγε ''διατυπωσε καλυτερα το ερωτημα''.Και μιλαμε για ερωτησεις του τυπου ''πως ειναι αντιιμπεριαλιστες οι κομμουνιστες αφου εκαναν ενα καρο εισβολες''.Το προφανες ειναι οτι απλα αποφευγουν να απαντησουν.
Βασικα το γελοιο ΚΚΕ εχασε απ ' την εποχη του μνημονιου και μετα κοντα το 50% της εκλογικης του ισχυος.
Απο το 8% πηγε στο 5%.
Αυτο βεβαια αν το πεις σε ενα κνιτομπαλο θα σου πει οτι φταει ο λαος που ειναι φασιστας και ναζι.
Ο μπουχεσας Κουτσουμπας λεει ενισχυστε το ΚΚΕ αλλα αν ο λαος του δωσει ποσοστα Τσαουσεσκου στις εκλογες πολυ απλα δεν θα κυβερνησει αλλα θα δωσει πισω την λαϊκη εντολη.
Τελικα εχω καταλαβει οτι αυτο το γελειο κομμα δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ινστιτουτο
μελετης του Μαρξισμου Λενινισμου που εξασφαλιζει μια καποια παρουσια στο κοινοβουλιο
για να βολευεται ο Κουτσουμπας και μερικα ακομα αεργα τεμπελχανια.
Δεν κανει ουτε για ψηφο διαμαρτυριας αυτο το γελοιο κομμα αφου τα ΚΝΑΤ ειναι χερι χερι
με τα ΜΑΤ για να καταστελλουν οποιον πραγματικα αντιστεκεται απεναντι στο κατεστημενο.
Ας μην ξεχναμε οτι τα ΚΝΑΤ φυλαξαν και το κυνοβουλιο το '11.
Εγω δεν ειμαι ευρωπαιστης αλλα σκεφτομαι μηπως ψηφισω Φαηλο Κρανιδιωτη για να γινει πρωθυπουργος και να ριξει αγριο ξυλο στα βρωμοκουμουνια του ΚΚΕ και να τους αναγκασει να αλλαξουν το σφυροδρεπανο και το ονομα.
Καμια σχεση δεν εχει με πραγματικο Μαρξισμο αυτο το γελοιο κομμα ροζουλι αριστερα του χειριστου ειδους ειναι.