Scouser έγραψε: 07 Οκτ 2021, 09:23
Το '74 είναι σχεδόν μισός αιώνας πριν*, οπότε εύλογα αναρωτιέται κανείς πότε θα τελειώσει
Μικρότερο διάστημα από αυτό που έχει περάσει από τότε που καταργήθηκε κάθε φυλετική διάκριση στις ΗΠΑ αλλά παρ όλα αυτά εκεί φτιάχνονται και καταστρεφονται καριέρες λόγω του ανύπαρκτου "συστημικού ρατσισμού".
Δεν δικαιολογώ κανένα αλλά πλέον έχουν χάσει οι δυτικές χώρες στα μάτια μου την αυθεντία τους σε φαινόμενα αριστερής δημαγωγίας ή άλλως πως ο αναμάρτητος τον λίθον βαλέτω.
Επί τρεις δεκαετίας παρακολουθούσα τις ειρωνείες τους και την δικαιολογημένη αγανάκτησή τους για το ότι κανείς στην Ελλάδα δεν αποκαλούσε την 17Ν κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση και ξαφνικά βλέπω να γίνονται τα ίδια με την ισλαμική τρομοκρατία από τους δήθεν σοβαρούς.
Η πρώτη φορά που Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε τζαμί στην ιστορία ήταν όταν του γκρέμισαν τους ουρανοξύστες (δεξιός μάλιστα

,ο Μπους).Αυτό είναι ισοδύναμο να πάει κάποιος μόλις δολοφονήσει κάποιον η 17Ν στην Καισαριανή για κατάθεση στεφάνου και να πει ότι δεν έχουν σχέση οι κομμουνιστές με αυτήν αλλά είναι a tiny minority of extremists.
Oπότε μη μου μιλάς για Άγγλους και Ολλανδούς που καταδικάζουν τον κομμουνισμό που δεν είχαν ποτέ στη χώρα τους αλλά βρες μου αντίστοιχους που καταδικάζουν τον ισλαμισμό από τη στιγμή που έχουν μπόλικους.Όλοι όσοι το κάνουν αποκαλούνται ....Μπογδάνοι από το εκεί κατεστημένο.
Δεν είναι κακός ο αντικομμουνισμός αλλά είναι κακή η ισλαμοφοβία;
Πολιτικές σκοπιμότητες είναι όλα.
Υπάρχει και κάτι άλλο όμως που μάλλον ήθελε να δείξει το νήμα και είναι σωστό,η ρηχότητα της πολιτικής σκέψεως των οπαδών του Μπογδάνου,για τον ίδιο δεν ξέρω,μπορεί να την εκμεταλλεύεται και να μην πιστεύει πραγματικά.
Αλλά το 2018 αυτά που έβαλε γίνετε ΚΚΕ επειδή καταψηφίζει τις Πρέσπες έπιασε το κοινό αίσθημα των "πατριωτών" της πλάκας που δεν εξέτασαν γιατί ήταν το ΚΚΕ κατά των Πρεσπών,με ποιό σκεπτικό και για ποιούς λόγους και ακόμη και γιατί επελέγησαν οι Πρέσπες από τον Τσίπρα και όχι κάποια πόλη της Ελβετίας για να υπογραφεί η συμφωνία και τι συμβολίζουν.
Ψιλά γράμματα αυτά για τους πατριώτες του instagram και των like.Ψήφισες ΣΗΜΕΡΑ αυτό που θέλω εγώ,είσαι καλός.Αδιαφορώ για το σκεπτικό σου μεταξύ άλλων και γιατί βαριέμαι να ψάχνω.