!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνος Καμμένος: Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
Πάνος Καμμένος: Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Re: Πάνος Καμμένος: Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Δημοκράτης
Εεεελα, δεν είχαμε καταλάβει τίποτα
Σοβαρά το δήλωσε αυτό; και ο εισαγγελέας κοιμάται ακόμα;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια απόδειξη για αυτά που λέει ο Καμμένος;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
Δεν πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει τα στοιχεία; δεν συζητάμε για μια μπαρουφα στο καφενείο, αλλά για επηρεασμο ψηφοφορίας της Βουλής σε ένα εθνικό θέμα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Γλείφει τη ΝΔ με μακροπρόθεσμο στόχο να επιστρέψει στο γαλάζιο μαντρί. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων της ''δεξιάς πολυκατοικίας'', πιθανότατα θα τον δεχτούν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Απο το ιδιο ξενο κεντρο που πηραν ανταλλαγματα για πολιτικη και οικονομικη στηριξη και οι νεοδημοκρατες για να υποστηριξουν τις Πρεσπες μολις γινουν κυβερνηση.
Γερμανια η Σορος η και τα δυο, διαλεγετε και παιρνετε.
Στην ψηφοφορια στα Σκοπια για τις Πρεσπες παντως καθαρισε το συστημα Σορος με σημεια και τερατα.
.
Γερμανια η Σορος η και τα δυο, διαλεγετε και παιρνετε.
Στην ψηφοφορια στα Σκοπια για τις Πρεσπες παντως καθαρισε το συστημα Σορος με σημεια και τερατα.
.
-
πατησιωτης
Φαίνεται ότι δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.Εδώ είχε πει ότι ο Κοτζιάς δωροδοκήθηκε με 50 εκατομμύρια.τεν τεν έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:26Δεν πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσει τα στοιχεία; δεν συζητάμε για μια μπαρουφα στο καφενείο, αλλά για επηρεασμο ψηφοφορίας της Βουλής σε ένα εθνικό θέμα
Ποιοί βουλευτές;
Ο υπουργός Αμύνης της ιδίας κυβερνήσεως κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών ότι τα πήρε και όλοι γελάνε και δεν ασχολείται κανείς.
Αλλά ότι ο Κουίκ και η Κουντουρά και ο Παπαχριστόπουλος και μερικοί άλλοι μπήκαν στα ψηφοδέλτια του συριζα ενώ είχαν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ για να ψηφίσουν τις Πρέσπες,είναι αλήθεια.
-
πατησιωτης
Ε,όχι και η Κουντουρά που ήταν κάποτε Μις Ελλάς τέρας.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:33 Στην ψηφοφορια στα Σκοπια για τις Πρεσπες παντως καθαρισε το συστημα Σορος με σημεια και τερατα.
Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:32 Γλείφει τη ΝΔ με μακροπρόθεσμο στόχο να επιστρέψει στο γαλάζιο μαντρί. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων της ''δεξιάς πολυκατοικίας'', πιθανότατα θα τον δεχτούν.
Διολου δεν εγλειψε, αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα εβλεπες οτι ειπε πως η συμφωνια θα ειχε γινει πραξη απο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλα εβαλε ΒΕΤΟ η Μερκελ. Τωρα δεν υπηρχε Μερκελ για να μπει βετο. Αυτο εγω το βλεπω αποδοση τιμων στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι γλειψιμο της ΝΔ. Βεβαιως τα μιντια της ΝΔ παρουσιασαν επιλεκτικα αυτα που ειπε μετα απο προσεκτικες προσθαφαιρεσεις και ισως ξεγελαστηκες, αν διαβασεις ωστοσο προσεκτικοτερα θα δεις ποσο παραποιηθηκαν οι δηλωσεις του.
.
έλεγε αν δεν κάνω λάθος και οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πίσω από τη 17 Νοέμβρη.πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:33
Φαίνεται ότι δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.Εδώ είχε πει ότι ο Κοτζιάς δωροδοκήθηκε με 50 εκατομμύρια.
Ποιοί βουλευτές;
Ο υπουργός Αμύνης της ιδίας κυβερνήσεως κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών ότι τα πήρε και όλοι γελάνε και δεν ασχολείται κανείς.Φυσικά είναι ο ίδιος που έχει καταδικασθεί οριστικά επειδή έλεγε ότι ο Παπανδρέου έφερε το μνημόνιο για να κερδίσει από τα CDS και αυτός που έλεγε ότι δωροδοκήθηκε ο βουλευτής του Χαικάλης για να ψηφίσει τον Δήμα πρόεδρο - για αυτό το τελευταίο δεν έγινε δίκη επειδή δεν είπε ποιός τον δωροδόκησε για να του κάνει μήνυση.
![]()
Αλλά ότι ο Κουίκ και η Κουντουρά και ο Παπαχριστόπουλος και μερικοί άλλοι μπήκαν στα ψηφοδέλτια του συριζα ενώ είχαν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ για να ψηφίσουν τις Πρέσπες,είναι αλήθεια.
πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:35Ε,όχι και η Κουντουρά που ήταν κάποτε Μις Ελλάς τέρας.Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2021, 15:33 Στην ψηφοφορια στα Σκοπια για τις Πρεσπες παντως καθαρισε το συστημα Σορος με σημεια και τερατα.![]()
Τερατα εννοω τερατωδεις μεθοδευσεις, οχι προσωπα,
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo