!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αύξηση ΕΝΦΙΑ κατά 15 ευρώ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αύξηση ΕΝΦΙΑ κατά 15 ευρώ
Η μείωση του ΕΝΦΙΑ που μας ζάλισαν τόσον καιρό ήταν τελικά... αύξηση κατά 15 ευρώ στο τελικό ποσό!
Είναι σαν τις προσλήψεις που προαναγγέλουν κάθε λιγο και λιγάκι οι εφημερίδες, αρνητική ανεργία θα έπρεπε να έχουμε!
Άντε γαμηθείτε ΜΜΑ!
Είναι σαν τις προσλήψεις που προαναγγέλουν κάθε λιγο και λιγάκι οι εφημερίδες, αρνητική ανεργία θα έπρεπε να έχουμε!
Άντε γαμηθείτε ΜΜΑ!
Re: Αύξηση ΕΝΦΙΑ κατά 15 ευρώ
Εγώ έχω €30 λιγότερα.Green Dragon έγραψε: 23 Σεπ 2021, 12:44 Η μείωση του ΕΝΦΙΑ που μας ζάλισαν τόσον καιρό ήταν τελικά... αύξηση κατά 15 ευρώ στο τελικό ποσό!
Άντε γαμηθείτε ΜΜΑ!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είδες για να στηρίζεις νουδού?Leporello έγραψε: 23 Σεπ 2021, 13:03Εγώ έχω €30 λιγότερα.Green Dragon έγραψε: 23 Σεπ 2021, 12:44 Η μείωση του ΕΝΦΙΑ που μας ζάλισαν τόσον καιρό ήταν τελικά... αύξηση κατά 15 ευρώ στο τελικό ποσό!
Άντε γαμηθείτε ΜΜΑ!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
Να κόψουν την ηλίθια προπαγάνδα επιπέδου δημοτικού, δεν γίνεται να μην καταλαβαίνουν ότι τους κάνει ζημιά. Αν δεν είχαν πει τίποτα δεν θα μου έκανε αίσθηση η αύξηση.
-
Δημοκράτης
εγώ είχα μια μικρή μείωση λιγότερα από 10ε. Εσύ πως είχες αύξηση;
Μήπως κάποιο ακίνητο σε περιοχή που αυξήθηκαν γενικά οι τιμές;Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2021, 15:47 εγώ είχα μια μικρή μείωση λιγότερα από 10ε. Εσύ πως είχες αύξηση;
- Green Dragon
Δεν ξέρω. Εμένα δεν με πείραξε η αύξηση, με ενόχλησε η γελοία προπαγάνδα των μέσων περί μειώσεων κλπ λες και θα γινόμασταν πλούσιοι από τις μειώσεις (που τελικά μου βγήκε σε αύξηση!).Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2021, 15:47 εγώ είχα μια μικρή μείωση λιγότερα από 10ε. Εσύ πως είχες αύξηση;
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Δημοκράτης
καλά κυβέρνηση είναι. Αν γενικώς μειώθηκαν τα συνολικά χρήματα που τσέπωσαν πχ 10% λογικό ειναι να το πουλάνε. Πολλές οι μαλακίες του κούλη αλλα οι φόροι ειναι γεγονός ότι έεπσαν κάπω. Αν και χωρίς να κατεβάσεις τον ΦΠΑ δεν γίνεται τίποταGreen Dragon έγραψε: 23 Σεπ 2021, 15:52Δεν ξέρω. Εμένα δεν με πείραξε η αύξηση, με ενόχλησε η γελοία προπαγάνδα των μέσων περί μειώσεων κλπ λες και θα γινόμασταν πλούσιοι από τις μειώσεις (που τελικά μου βγήκε σε αύξηση!).Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2021, 15:47 εγώ είχα μια μικρή μείωση λιγότερα από 10ε. Εσύ πως είχες αύξηση;
- Green Dragon
Δεν διαφωνώ, δεν γκρινιάζω για την απόφαση της κυβέρνησης περί ΕΝΦΙΑ εδώ αλλά για το πλασάρισμα που υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Αυτά τα ΜΜΑ είναι καρκίνωμα κανονικό.Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2021, 16:08καλά κυβέρνηση είναι. Αν γενικώς μειώθηκαν τα συνολικά χρήματα που τσέπωσαν πχ 10% λογικό ειναι να το πουλάνε. Πολλές οι μαλακίες του κούλη αλλα οι φόροι ειναι γεγονός ότι έεπσαν κάπω. Αν και χωρίς να κατεβάσεις τον ΦΠΑ δεν γίνεται τίποταGreen Dragon έγραψε: 23 Σεπ 2021, 15:52 Δεν ξέρω. Εμένα δεν με πείραξε η αύξηση, με ενόχλησε η γελοία προπαγάνδα των μέσων περί μειώσεων κλπ λες και θα γινόμασταν πλούσιοι από τις μειώσεις (που τελικά μου βγήκε σε αύξηση!).
Το ΦΠΑ όντως πρέπει να πέσει αλλά δε νομίζω να έχει κανένας τέτοια πρόθεση, ούτε ο Συριζα το κατέβασε ούτε η ΝΔ ανέφερε ποτέ κάτι.
Η φορολογία έχει πολλά προβλήματα, σε γενικές γραμμές δεν την θεωρώ υψηλή αλλά στρεβλή. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω εταιρικό φόρο 30% (προ μείωσης), δεν είναι πολύ και ούτε θα μπω στην λογική της Βουλγαρίας που είδαμε πόσο αναπτύχθηκε με το 10%. Αλλά αυτή η προκαταβολή 100% βρε παιδί μου στο στομάχι μου κάθεται. Αν κάτσεις και το υπολογίσεις βλέπεις ότι σε τιμωρεί αν αναπτύσσεσαι ταχέως!
-
Δημοκράτης
100% δίκιο έχεις αλλά άντε να το βρεις.Green Dragon έγραψε: 23 Σεπ 2021, 16:20Δεν διαφωνώ, δεν γκρινιάζω για την απόφαση της κυβέρνησης περί ΕΝΦΙΑ εδώ αλλά για το πλασάρισμα που υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Αυτά τα ΜΜΑ είναι καρκίνωμα κανονικό.Δημοκράτης έγραψε: 23 Σεπ 2021, 16:08καλά κυβέρνηση είναι. Αν γενικώς μειώθηκαν τα συνολικά χρήματα που τσέπωσαν πχ 10% λογικό ειναι να το πουλάνε. Πολλές οι μαλακίες του κούλη αλλα οι φόροι ειναι γεγονός ότι έεπσαν κάπω. Αν και χωρίς να κατεβάσεις τον ΦΠΑ δεν γίνεται τίποταGreen Dragon έγραψε: 23 Σεπ 2021, 15:52 Δεν ξέρω. Εμένα δεν με πείραξε η αύξηση, με ενόχλησε η γελοία προπαγάνδα των μέσων περί μειώσεων κλπ λες και θα γινόμασταν πλούσιοι από τις μειώσεις (που τελικά μου βγήκε σε αύξηση!).
Το ΦΠΑ όντως πρέπει να πέσει αλλά δε νομίζω να έχει κανένας τέτοια πρόθεση, ούτε ο Συριζα το κατέβασε ούτε η ΝΔ ανέφερε ποτέ κάτι.
Η φορολογία έχει πολλά προβλήματα, σε γενικές γραμμές δεν την θεωρώ υψηλή αλλά στρεβλή. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω εταιρικό φόρο 30% (προ μείωσης), δεν είναι πολύ και ούτε θα μπω στην λογική της Βουλγαρίας που είδαμε πόσο αναπτύχθηκε με το 10%. Αλλά αυτή η προκαταβολή 100% βρε παιδί μου στο στομάχι μου κάθεται. Αν κάτσεις και το υπολογίσεις βλέπεις ότι σε τιμωρεί αν αναπτύσσεσαι ταχέως!
-
Δημοκράτης
σε καλή μεριά. Μη τα φας όμως όλα με την μία, να κάνεις σωστή διαχείρηση
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-