!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νοβάρτις ή "καθαρή έξοδος", ποιό είναι μεγαλύτερο μουσαντό ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Νοβάρτις ή "καθαρή έξοδος", ποιό είναι το μεγαλύτερο μουσαντό ;

Νοβάρτις
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καθαρή έξοδος
3
75%
Και τα δύο αλήθεια
1
25%

Σύνολο ψήφων: 4

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Νοβάρτις ή "καθαρή έξοδος", ποιό είναι μεγαλύτερο μουσαντό ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Στη διάρκεια του έτους 2018 είναι γεγονός ότι με αυτά τα δύο πήγε να κάνει παιχνίδι το συριζέϊκο.
Το 17 έδωσε το χριστουγιεννιάτικο δώρο που μας έκοψε ενώ είμαστε στον ΟΑΕΔ, ως ... μεγαλοκτηματίες του Μπιαρίτζ που έχουν αστακούς στο ψυγείο, αλλά όσοι το πήραν φίλαγαν βέβαια τα χέρια του αρχηγού.
Αλλά λαίμαι το 18 αυτά τα δύο ήταν τα παιχνίδια.

Δεν ξέρω τι θα ψηφίσετε ή αν θα ψηφίσετε την τρίτη επιλογή, αλλά εγώ νομίζω ότι η συχωρεμένη τώρα σκευωρία Νοβάρτις ήταν κατά πολύ ανώτερη της "καθαρής εξόδου".
Είχε κάποιο περιεχόμενο, εκατομμύρια, δισεκατομμύρια, ανακαινίσεις πολυτελών κατοικιών, βαλίτσες.
Θα σας πω δε και το άλλο. Αν ο Σύριζα ήταν στην αντιπολίτευση και η ΝΔΣΟΚ στην συμπολίτευση και με κάποιο τρόπο στηνόταν και πάλι η σκευωρία, θα είχε γίνει και γμ το τσιριμπίμ τσιριμπόμ, όχι να καταλήξει να τραυλίζουν οι συριζαίοι στη βουλή και στην εξεταστική. Ο Ντοκούμεντος θα είχε γίνει ο νέος Εμίλ Ζολά της Ελλάδος.

Η έξοδος τώρα (του Μεσολογγίου). Θα δούμε λέει βεγγαλικά που δεν τα είδαμε ούτε στο ΑΕΚ - Ίνις Βαρέζε του 1968, μπουτούδες, ακόμα και σπέσιαλ γκέϋ παρέϊντ ίσως με αμφίφυλα και εξωγήϊνους.
Αλλά ... δεν συνοδεύεται ούτε από κουλούρι με τυρί η υπόθεση. Εγώ λοιπόν την ψήφισα σαν το σούπερ μουσαντό της χρονιάς αλλά δεν σας καλώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο από θαυμασμό σ' εμένα. Ψηφίστε αιτιολογημένα, σύμφωνα με την κρίση σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 08 Αύγ 2018, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νοβάρτις ή "καθαρή έξοδος", ποιό είναι μεγαλύτερο μουσαντό ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Φυσικά η έξοδος.

Κατά τα άλλα, έστω ότι δεν είχε συμβεί η τραγωδία στο Μάτι και διοργάνωναν ρωμαϊκούς θριάμβους.
Θα επηρέαζαν έστω και έναν ψηφοφόρο αρνητικά ή θετικά οι εορτασμοί; Αλλού θα παιζόταν το παιχνίδι.

Η πυρκαγιά έκαψε και τις τελευταίες ελπίδες για ανάκαμψη του σύριζα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ναι, οι εορτασμοί επηρεάζουν.
Επηρεάζουν όσους δεν έχουν κριτική σκέψη αλλά αυτή είναι η δεξαμενή ψήφων του Συριζα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2018, 09:46 Ναι, οι εορτασμοί επηρεάζουν.
Επηρεάζουν όσους δεν έχουν κριτική σκέψη αλλά αυτή είναι η δεξαμενή ψήφων του Συριζα
Κα ρε μεγάλε.
Εορτασμοί με κάποιο περιεχόμενο. Π.χ. το 6-2 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν.
Ή οι γάμοι του Prince Harry. Ο Άγγλος νιός και τυχερός δεν αποκομίζει τίποτα αλλά το φχαριστιέται.
Οι παλιές επετειακές λαομαζώξεις του πασόκιου. Έπεφτε λίγο φούμαρο, αλλά ήταν και κοσμικό γεγονός μία τέτοια συγκέντρωση.

Εδώ τώρα ψαχνόμαστε να βρούμε ποιό είναι το μημενογά το αντικείμενο. Λες εσύ να βρεθεί πελατεία ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Το μάτι μου διάβασε "Μονσάντο" και βραχυκύκλωσα, έψαχνα να δω πού λέει για μεταλλαγμένα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”