!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κόκκινο η Ικαρία
- wooded glade
Re: Στο κόκκινο η Ικαρία

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Μια μέρα μετά την αποχώρηση της μεγάλης μάζας των τουριστών ε; Φοβερή σύμπτωση.
- wooded glade
Δεν υπήρχε μεγάλη μάζα και δεν ήταν οι τουρίστες οι κορονοπαρτάκηδες.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 08:48Μια μέρα μετά την αποχώρηση της μεγάλης μάζας των τουριστών ε; Φοβερή σύμπτωση.
Εννοείτε να λέτε ανοησίες, χωρίς να έχετε ιδέα.
Η Ικαρία δεν είναι τουριστικό μέρος τύπου Μακ Γκουάϊρ. Η Μύκονος που είναι 80 ναυτικά μίλια δυτικά είναι και η Νάξος και η Πάρος επίσης.
Εδώ οι τουρίστες είναι γέροι, δεν κάνουν φασαρίες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εμένα πήγε συνάδελφός της γυναίκας μου που είναι από εκεί, έχει σπίτι δηλαδή δικό της και σόι και για πρώτη φορά εδώ και είκοσι χρόνια δεν έκανε ούτε μια επίσκεψη ούτε μια συνάντηση διότι όλοι κάνανε σαν εντελώς μαλάκες.
Ναι δεν έχει τουρισμό στυλ Μυκόνου αλλά έχει τουρισμό στυλ Σαμοθράκης με έξτρα μαλακια το Λαγκάδα και την τοπική κουλτούρα "ο πολιτισμός είναι για ξενερωτους - εδώ είμαστε αλλιώς". Ναι δε δέχεται πεντακόσιες χιλιάδες άτομα όμως δε χρειάζεσαι τόσα για να κοκκινίσεις αν είσαι δυομισυ κωλοχωρια.
Ναι δεν έχει τουρισμό στυλ Μυκόνου αλλά έχει τουρισμό στυλ Σαμοθράκης με έξτρα μαλακια το Λαγκάδα και την τοπική κουλτούρα "ο πολιτισμός είναι για ξενερωτους - εδώ είμαστε αλλιώς". Ναι δε δέχεται πεντακόσιες χιλιάδες άτομα όμως δε χρειάζεσαι τόσα για να κοκκινίσεις αν είσαι δυομισυ κωλοχωρια.
- wooded glade
Εγώ ξέρω ότι είναι αντιεμβολιάκηδες και τους ενθαρρύνει το ΚΚΕ.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 09:06 Εμένα πήγε συνάδελφός της γυναίκας μου που είναι από εκεί, έχει σπίτι δηλαδή δικό της και σόι και για πρώτη φορά εδώ και είκοσι χρόνια δεν έκανε ούτε μια επίσκεψη ούτε μια συνάντηση διότι όλοι κάνανε σαν εντελώς μαλάκες.
Διότι αβγό δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε για δείγμα.
Μπορεί να υπάρχουν μερικά κρυμένα αβγά αλλά δεν τα ξέρει κανένας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-