!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eρώτηση για σκυλιά

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Eρώτηση για σκυλιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:

1)Μήπως δε τον θέλει επειδή είναι ασχημομούρης, άλλη ράτσα;

2)Είναι μήπως επειδή το θηλυκό είναι ακόμα μικρό;

3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;

Τα φώτα σας σκυλάδες!
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Eρώτηση για σκυλιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:53 Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:

3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;

Τα φώτα σας σκυλάδες!
την 14 η ημερα κ μετα απο την εναρξη της περιοδου της θα τον βιασει αυτη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης

Αγις έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:55
Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:53 Έχω ένα αρσενικό pug(2χρ. περίπου) κι ένα θηλυκό ημίαιμο μικρό σα μαλτεζάκι (10 μηνών περίπου).Είναι η δεύτερη φορά που μάλλον αυτήνανε έχει οίστρο και ο μάγκας έχει τρελαθεί θέλει να την πηδήξει πάση θυσία,προσπαθεί να τη βιάσει βασικά γιατί αυτή δε τον θέλει καθόλου,τον δαγκώνει και γενικά προσπαθεί να τον αποφύγει.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό,την πρώτη δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους.Τα ερωτήματά μου:

Τα φώτα σας σκυλάδες!
Η πλάκα και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι όταν αυτός κάθεται ήσυχος κάτω καμιά φορά αυτή πάει και τον καβαλάει και τρίβεται πάνω του μπρος πίσω.Τελικά θέλει να ζευγαρώσει μαζί του ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:58
Αγις έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:55

Τα φώτα σας σκυλάδες!
Η πλάκα και αυτό που με μπερδεύει είναι ότι όταν αυτός κάθεται ήσυχος κάτω καμιά φορά αυτή πάει και τον καβαλάει και τρίβεται πάνω του μπρος πίσω.Τελικά θέλει να ζευγαρώσει μαζί του ή όχι;
μονο οταν γνωριζει πως θα συλλαβει - κ γνωριζει καλα το ποτε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:58 3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;
:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:02
Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 21:58 3)Μπορεί να κατηγορηθεί ο αρσενικός για τοξική αρρενωπότητα και να έχω μπελάδες;
Ασ'τα να πάνε γατούλα μου,δεν ξέρω τι να κάνω.Γενικά δεν ξέρω αν θέλω να ζευγαρώσουν,απ'την άλλη δεν επεμβαίνω,λέω άμα την καταφέρει βλέπουμε.
Είχα και μια γατούλα που μεγάλωναν όλα μαζί αλλά αναγκάστηκα να την πάω στη μάνα μου επειδή το βράδι έκανε πολλή φασαρία (έτσι είπανε).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γκιώνης έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:02
Ασ'τα να πάνε γατούλα μου,δεν ξέρω τι να κάνω.Γενικά δεν ξέρω αν θέλω να ζευγαρώσουν,απ'την άλλη δεν επεμβαίνω,λέω άμα την καταφέρει βλέπουμε.
Είχα και μια γατούλα που μεγάλωναν όλα μαζί αλλά αναγκάστηκα να την πάω στη μάνα μου επειδή το βράδι έκανε πολλή φασαρία (έτσι είπανε).
Να σου πω, εγώ σκέφτομαι το τι θα γίνουν τα σκυλάκια αν τελικώς ζευγαρώσουν.
Αν σκέφτεσαι να τα κρατήσεις, έχει καλώς. Αν ξέρεις που θα τα δώσεις, το ίδιο.
Διαφορετικά, προτείνω στείρωση.

Και η γατούλα που πήγες στη μάνα σου γι' αυτό φώναζε. Οι στειρωμένες γάτες δεν κάνουν φασαρία. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης

Στειρωμένη ήταν,απλά δε γίνεται να περιορίσεις μια γάτα σ'ένα δωμάτιο,έτσι δεν είναι;Ή να έχεις την απαίτηση να μην ανέβει πουθενά!Άστο,αυτό το θέμα πονάει και δε θέλω να γίνω κακός. :011:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”